...dan pakt uw campingvakantie goed uit!

Camping Barcelona

Een camping in Barcelona is het ideale beginpuntpunt voor een heerlijke gezinsvakantie.

 

Kamperen in Barcelona

Vanuit de  camping staan u en de kinderen zo op het strand, maar bent u ook in mum van tijd in een bruisende wereldstad. Barcelona is zon, zee en strand, maar ook romantiek en cultuur. Een kampeervakantie in en om de Spaanse metropool is genieten van het goede leven!

 

BarcelonaStelt u eens voor: een gezinsvakantie aan de Middellandse Zee op een camping dichtbij het strand en dichtbij een wereldstad. Dat kan als u kiest voor onze campings in en rond Barcelona! Huur een stacaravan of bungalowtent en geniet met uw gezin van de campings in deze gewilde omgeving.
In Barcelona kunt u kamperen aan de Middellandse Zee en onder de Spaanse zon:  idealer kan het niet! De vakantiebestemming bij uitstek wanneer u gaat kamperen met kinderen.

 

Campings Barcelona: dichtbij een wereldstad

Vanaf de camping liggen alle mogelijkheden binnen handbereik: strand, zee, natuur, goede restaurants, winkels en cultuur. De campings in en om Barcelona liggen lekker dichtbij de befaamde boulevard Ramblas en wanneer u verfrissing wilt, is de Spaanse kust altijd nabij. Maar kamperen in de hoofdstad van Catalonië is ook een bezoek brengen aan de wereldberoemde voetbalclub FC Barcelona en de musea van Gaudí of Picasso.

 

Een verblijf op de camping in en om Barcelona is mooi weer, zee, strand en genieten van een echte wereldstad.

Zoek en boek nu een camping bij Barcelona


Zoek en boek een camping bij Barcelona