...dan pakt uw campingvakantie goed uit!

Camping met privé-sanitair

Op campings met privé-sanitair is de kans klein dat de volgende situatie voorkomt. Plaats van handeling: een willekeurige camping. Tijdens het kamperen hoge nood, snel een toiletrol pakken en op een draf over de camping naar het toiletgebouw; en dan maar hopen dat er een toilet vrij is. Als je dan eindelijk je doel hebt bereikt hoop je dat het sanitair redelijk is schoongemaakt.

 

Campings met privé-sanitair

PrivesanitairSteeds meer campings beschikken over luxere voorzieningen voor de mensen die bij hen kamperen. Privé-santair is daar erg belangrijk bij. Kampeerders die accommodatie zoals bijvoorbeeld een caravan op de camping huren hebben uiteraard al privé-santair. Ook camperaars hebben hun eigen toilet en wastafel. Maar er blijven nog steeds veel mensen op de camping over die blij zouden zijn met eigen sanitaire voorzieningen.

 

De kampeerder stelt steeds hogere eisen. Weliswaar kiest deze persoon voor een camping en niet voor een hotel, maar hij wil wel graag over goede voorzieningen, zoals privé-santair beschikken. Veel campings adverteren met deze voorziening, wat dus aangeeft dat het hebben van privé-santair een pré is. U krijgt dan op die camping meestal een sleutel voor een privé-badkamer met een toilet, een douche en een wastafel, die alleen voor uzelf bestemd is. Anderen die hier kamperen kunnen hiervan dus geen gebruik maken. Er zijn maar een beperkt aantal van zulke voorzieningen. Reserveer dus tijdig op de camping van uw keuze!


Zoek en boek een camping met privé-sanitair


Bekijk ons campingaanbod

 

Wilt u meer informatie over voorzieningen op de camping?
Kijk dan eens naar onze selectie:

Campings met binnenzwembad Binnenzwembad
Kamperen met uw hond Kamperen met honden
Campings met Internet Internet
Campings met wasmachine Wasmachine
Campings met WiFi WiFi
Campings met zwembad Zwembad
Campings met zwemparadijs Zwemparadijs