...dan pakt uw campingvakantie goed uit!

camping(s) in Alfsee

- Duitsland
Geselecteerd:
Er zijn nog geen zoekopties geselecteerd.
Gebruik het linkermenu om uw zoekopdracht te verfijnen.
Beschikbaar
Gedeeltelijk beschikbaar
Niet beschikbaar
Op aanvraag
Uitleg

Camping Alfsee Duitsland


Campings aan de Alfsee staan garant voor een gezellige vakantie. De Alfsee, gelegen in West-Duitsland, is een meer waar u erg veel leuke activiteiten kunt ondernemen nabij de camping. Osnabrück is bijvoorbeeld een erg leuke stad voor een dagje uit. De Alfsee heeft verder een fraaie omgeving waar u onder andere prachtige wandel- en fietstochten kunt maken.

Meer informatie >>>

Campings Alfsee: gezellige gezinsvakantie

De Alfsee ligt in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Tussen de rivieren de Eems en de Elbe vindt u prachtige campings met staanplaatsen voor caravans, campers en tenten. Rondom de Alfsee ligt een mooie groene streek, het Osnabrücker Land, waar veel te beleven is. Natuur en cultuur zijn hier goed af te wisselen.

Tevens is kamperen aan de Alfsee bij uitstek geschikt voor watersportliefhebbers. Op de Alfsee kunt u ondermeer zeilen, surfen, wakeboarden en waterskiën op een 780m lange waterskikabelbaan! Gewoon lekker zwemmen of een dagje vissen kan uiteraard ook.

De regio is hierdoor uitermate geschikte voor een vakantie met kinderen. Aan het meer vermaakt uw kroost zich prima en ’s avonds is er van alles te doen op de camping. Alfsee heeft namelijk campings die beschikken over een speeltuin en animatieprogramma.

Bezienswaardigheden nabij uw camping: Osnabrück en Damme

De natuur biedt u veel vertier tijdens een verblijf op de camping. Alfsee biedt echter nog veel meer. In heel Nedersaksen vindt u een schat aan cultuur en historie. Aanraders zijn:

  • Osnabrück

    Deze stad mag u zeker niet voorbijgaan laten gaan tijdens uw verblijf op de camping. Osnabrück zit vol met mooie bezienswaardigheden. Osnabrück heeft een mooi centrum waar u o.a. de Dominikanerkirche vindt. Daarnaast zijn er ook tal van leuke winkels en restaurants.
  • Damme

    Damme is een gemeente met een rijke geschiedenis die het bezoeken zeker waard is. Damme heeft goed bewaarde hunebedden van meer dan 2500 jaar oud (!) en een leuk watermolenmuseum (alleen op afspraak open).

Kamperen aan de Alfsee betekent een gevarieerde vakantie. Osnabrück en Damme bieden u de nodige geschiedenis en cultuur nabij uw camping en de Alfsee geeft u waterplezier, prachtige natuur en een fijn verblijf op een mooie camping.

Hieronder vindt u een overzicht van alle Suncamp campings aan de Alfsee.


Toeristische informatie Duitsland

Landeninformatie Duitsland


Camping Duitsland
Geen campings gevonden, pas aub uw zoekcriteria aan.