...dan pakt uw campingvakantie goed uit!

camping(s) in Berlijn

- Duitsland
Geselecteerd:
Er zijn nog geen zoekopties geselecteerd.
Gebruik het linkermenu om uw zoekopdracht te verfijnen.
Beschikbaar
Gedeeltelijk beschikbaar
Niet beschikbaar
Op aanvraag
Uitleg

Camping Berlijn Duitsland


Een onvergetelijke kampeervakantie beleeft u op een camping bij Berlijn. Het is de grootste stad van Duitsland en de op één na grootste stad van de Europese Unie. In de buurt van de campings vindt u veel meren, rivieren, parken en kastelen. Geniet hier van de mooie natuur en rijke cultuurhistorie. Kamperen in de hoofdstad van Duitland is geschikt voor kampeerders tijdens hun vakantie uit willen rusten, maar die ook iets willen ondernemen.

Meer informatie >>>

Campings in Berlijn: kamperen in de natuur

De campings, gelegen bij de hoofdstad van Duitsland, zijn een goed uitgangspunt om de vele bezienswaardigheden te bezoeken. De stad kent vele culturele hoogtepunten en gezellige restaurantjes en cafés. Beroemde en belangrijke bezienswaardigheden in de hoofdstad zijn: de Berlijnse muur, de Brandenburger Tor en de Rijksdag. Voor een dagje winkelen tijdens uw kampeervakantie bij Berlijn moet u naar de Kurfürstendamm.

Kamperen in Berlijn

Kamperen bij Berlijn is ook voor kinderen erg leuk. De stad heeft diverse attracties waar kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Vanaf de camping is een dagje naar het Legoland Discovery Center Berlin een absolute aanrader. Hier vindt u onder andere een minipark met van lego nagemaakte bekende gebouwen uit Berlijn en u kunt een 4D film bekijken. Of maak een uitstapje naar de Zoologische Garten. Dit is de oudste dierentuin van Duitsland en een van de grootste dierentuinen ter wereld.

De campings bij Berlijn zijn gelegen aan een meer waar u lekker kunt zwemmen. Rondom het meer liggen mooie wandelpaden en fietsroutes. Naast wandelen en fietsen kunt u in de buurt van de camping een kano of boot huren. Tijdens een tochtje met een kano of met een bootje kunt u lekker genieten van de prachtige natuur om u heen. Naast een gezellige dag in Berlijn is een dagje op de camping ook erg aangenaam. Voor kinderen zijn er genoeg speelmogelijkheden zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. En als uw kinderen het naar u zin hebben, kunt u ook genieten van uw vakantie!

Andere geografische regio's in Duitsland

Andere toeristische regio's in Duitsland

Hieronder vindt u een overzicht van onze campings in Berlijn.

Camping Duitsland
Geen campings gevonden, pas aub uw zoekcriteria aan.