...dan pakt uw campingvakantie goed uit!
2

camping(s) in TsjechiŽ

Geselecteerd:
Er zijn nog geen zoekopties geselecteerd.
Gebruik het linkermenu om uw zoekopdracht te verfijnen.
Beschikbaar
Gedeeltelijk beschikbaar
Niet beschikbaar
Op aanvraag
Uitleg

Camping TsjechiŽ


Campings in TsjechiŽ zijn omgeven door prachtige natuur waar u zo nu en dan een romantisch kasteel tegenkomt. Hierdoor lijkt het soms of de tijd even heeft stil gestaan. Wat u tijdens een bezoek aan TsjechiŽ zeker moet doen, is een bezoek brengen aan de sprookjesachtige hoofdstad Praag. TsjechiŽ is een vakantieland dat van alles te bieden heeft!

Meer informatie >>>

Campings in TsjechiŽ: natuur, cultuur en gezondheid

Op zoek naar een camping? TsjechiŽ is hťt land voor de natuur- en cultuurliefhebber. In en rondom Praag, in het glooiende landschap van de Bohemen, is voor beiden volop genoeg te beleven. Daarnaast is TsjechiŽ ook een land met vele mogelijkheden voor een sportieve vakantie; wandelen, fietsen, bergbeklimmen of in de winter alle mogelijke wintersporten!

Het landelijke oosten van TsjechiŽ doet gemoedelijker aan. U vindt er slaperige dorpjes en akkers waar hard gewerkt wordt. Regelmatig ziet u er nog boeren die hun oogst met paard en wagen vervoeren.

Uitstapjes in de natuur

Wanneer u gaat kamperen in TsjechiŽ is het aan te raden om een bezoek te brengen aan een van de uitgestrekte natuurgebieden die het Tsjechische landschap kenmerken. In de volgende gebieden kunt u heerlijk uitwaaien in de Tsjechische natuur

  • Nationaal Park Reuzengebergte

    Dit is een van de bekendste grensgebergten in Midden-Europa. Het Reuzengebergte ligt slechts 125 km ten noorden van Praag.
  • Het Boheems Paradijs

    Het natuurgebied, het Boheems Paradijs, is vooral bekend om zijn ďrotsenstedenĒ van zand. Boven op deze rotsen treft u zo nu en dan een echt kasteel aan! Het kasteel van Trosky is zeker een bezoekje waard.

Cultuur in Praag en Pilzen

Een bezoek aan de hoofdstad Praag is zeker de moeite waard vanaf uw camping. Praag is met zijn tientallen kastelen, kerken, gezellige pleinen en smalle middeleeuwse straatjes een must voor de liefhebber van stedentrips.

Op een uur van Praag ligt Pilzen, de stad waar het autobedrijf Skoda is begonnen. Maar nog veel bekender is Pilzen door de uitvinding van het Pilsener bier. Een middag in het Pilsener biermuseum is dan ook een leuke belevenis. Uiteraard mag er van de lokale trots geproefd worden!

Hieronder vindt u een overzicht van de campings in TsjechiŽ, rechts vindt u meer informatie over de toeristische trekpleisters in de buurt van Tsjechische campings.


Toeristische informatie TsjechiŽ

Landeninformatie TsjechiŽ


ťťn moment aub Ö
 

Camping Sokol Praha

Praag 9/DolnŪ Pocernice - Praag Stad - Praag - TsjechiŽ

Beoordeling: 8.2
Een camping in Praag, die in het oostelijk deel van de gemeente ligt, in een groene omgeving maar wel met een directe busverbinding naar het centrum... lees verder
Afstand vanaf Utrecht: 860 km
Oppervlakte: ca. 2.5 ha
Plaatsen: 39
Openingsdata: 01/04 t/m 31/10
Camping Sokol Praha - Praag 9/DolnŪ Pocernice - Praag Stad - Praag - TsjechiŽ
 

Camping Praha KlŠnovice

Praag 9/KlŠnovice - Praag Stad - Praag - TsjechiŽ

Beoordeling: 8
Camping Praha KlŠnovice ligt in het rustige gebied aan de rand van Praag en is van alle gemakken voorzien. Een beachbar, een snackbar, een winkeltje,... lees verder
Afstand vanaf Utrecht: 875 km
Oppervlakte: ca. 2 ha
Plaatsen: 61
Openingsdata: 12/04 t/m 18/10
Camping Praha KlŠnovice - Praag 9/KlŠnovice - Praag Stad - Praag - TsjechiŽ