Ga naar de homepage

Camping Hendaye Frankrijk

Precies op de grens van Frankrijk en Spanje, in Frans Baskenland, ligt het badplaatsje Hendaye. Zet één stap naar het zuiden en je bent in Spanje; een stap westelijk en jouw voeten staan in het warme zand van de stranden aan de Atlantische Oceaan. Hendaye is een heerlijke kampeerbestemming voor ieder type kampeerder.

Lees meer

Tips

  • Château d’Abbadia
    Van buiten lijkt het net alsof dit kasteel uit de middeleeuwen stamt. Niet gek, aangezien Château d’Abbadia gebouwd is in een neogotische stijl. Het kasteel, ontworpen door de beroemde Franse architect Viollet-le-Duc en zijn collega Duthoit, ligt in een prachtig wandelgebied aan de Atlantische kust.
  • Surfen
    Zijn jouw kinderen echte waterratten, dan zitten ze in Hendaye goed. Daar vind je maar liefst zeven surfscholen waar ze de kneepjes van het vak kunnen leren.
  • Spaans tintje
    Voor een Spaans tintje aan jouw vakantie in Hendaye hoef je niet ver te gaan: Spanje ligt letterlijk om de hoek. Binnen een halfuur rijden ben je in de prachtige kustplaats San Sebastián. Nog een uurtje rijden en je komt in Bilbao, waar je het beroemde Guggenheim Museum kunt bezoeken.

Campings nabij Hendaye

De campings in de buurt van Hendaye liggen allemaal aan of dicht bij het water. Je hebt dus altijd de mogelijkheid om het strand op te zoeken. Op de camping vind je een zwembad – vaak omgetoverd tot een waar zwemparadijs – en voor de kinderen een speeltuin. Ook kun je even jouw energie kwijt op het sportterrein. Verder beschik je op de campings over wifi. Handig voor als je een dagtripje wilt plannen.

Campings in de buurt van Hendaye Bekijk campings

Populaire thema's Hendaye