Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Dordogne Frankrijk

Op een camping in de Dordogne (Périgord Frankrijk) beleeft u niet zomaar een vakantie, het is puur genieten! Kamperen in deze Franse streek betekent prachtige beboste heuvels, mooie riviertjes en lekker eten. Het gemoedelijke leven in de Dordogne is een heuse verademing. Op een camping in de Dordogne merkt u dan ook meteen dat u echt vakantie heeft.

Lees meer

Campings in de Dordogne

Bent u op zoek naar een geschikte camping? Dordogne kent een aantal prachtige campings allemaal voorzien van een zwembad. U vindt er prachtige kampeerplaatsen voor uw eigen caravan of tent. Wilt u graag een accommodatie huren, zoals een chalet of stacaravan? Dordogne heeft diverse campings die diverse mogelijkheden bieden.

Tijdens uw vakantie in de Dordogne kunt u heerlijk genieten van warm weer. Dordogne is in de zomer echt genieten. Het klimaat zorgt ervoor dat het zowel voor een actieve als een ontspannen vakantieganger goed toeven is.

Activiteiten vanaf de camping

Rondom een camping in de Dordogne heeft u een ruime keuze om iets te ondernemen. Een sportief dagje kunt u prima afwisselen met een stedentripje of een bezoek aan een van de vele kastelen en grotten.

  • Sportieve activiteiten
    Wanneer u gaat kamperen in de Dordogne mag een bezoek aan de gelijknamige rivier niet ontbreken. Kanoën, varen, vissen of lekker rustig zwemmen: het kan allemaal. Ook kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de Dordogne.
  • Culturele stedentripjes
    De vier grote steden in de regio zijn: Nontron, Perigueux, Bergerac en Sarlat. Ze hebben ieder hun eigen karakter en zijn goed te bereiken vanaf uw camping in de Dordogne.
  • Kastelen en grotten
    In de Dordogne zijn wel duizend kastelen te vinden. Een paar bekende zijn het kasteel van Castelnaud en het kasteel van Beynac. Tijdens uw vakantie in de Dordogne kunt u ook vele grotten met prehistorische tekeningen bezichtigen.

Het is puur genieten in de Dordogne! Campings zijn er genoeg.

Populaire campings Dordogne Bekijk 7 campings

Kanoën op de Dordogne

Niets beter dan kanoën op de Dordogne. Naast de Dordogne zijn er natuurlijk nog veel meer mooie regio's in Europa waar u kunt kanoën!

Lees er meer over op het blog!

Populaire plaatsen Dordogne

Populaire thema's Dordogne