Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Dordogne Frankrijk

Op een camping in de Dordogne (Périgord Frankrijk) beleeft u niet zomaar een vakantie, het is puur genieten! Kamperen in deze Franse streek betekent prachtige beboste heuvels, mooie riviertjes en lekker eten. Het gemoedelijke leven in de Dordogne is een heuse verademing. Op een camping in de Dordogne merkt u dan ook meteen dat u echt vakantie heeft.

Lees meer

Campings in de Dordogne

Bent u op zoek naar een geschikte camping? Dordogne kent een aantal prachtige campings allemaal voorzien van een zwembad. U vindt er prachtige kampeerplaatsen voor uw eigen caravan of tent. Wilt u graag een accommodatie huren, zoals een chalet of stacaravan? Dordogne heeft diverse campings die diverse mogelijkheden bieden.

Tijdens uw vakantie in de Dordogne kunt u heerlijk genieten van warm weer. Dordogne is in de zomer echt genieten. Het klimaat zorgt ervoor dat het zowel voor een actieve als een ontspannen vakantieganger goed toeven is.

Activiteiten vanaf de camping

Rondom een camping in de Dordogne heeft u een ruime keuze om iets te ondernemen. Een sportief dagje kunt u prima afwisselen met een stedentripje of een bezoek aan een van de vele kastelen en grotten.

  • Sportieve activiteiten
    Wanneer u gaat kamperen in de Dordogne mag een bezoek aan de gelijknamige rivier niet ontbreken. Kanoën, varen, vissen of lekker rustig zwemmen: het kan allemaal. Ook kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de Dordogne.
  • Culturele stedentripjes
    De vier grote steden in de regio zijn: Nontron, Perigueux, Bergerac en Sarlat. Ze hebben ieder hun eigen karakter en zijn goed te bereiken vanaf uw camping in de Dordogne.
  • Kastelen en grotten
    In de Dordogne zijn wel duizend kastelen te vinden. Een paar bekende zijn het kasteel van Castelnaud en het kasteel van Beynac. Tijdens uw vakantie in de Dordogne kunt u ook vele grotten met prehistorische tekeningen bezichtigen.

Het is puur genieten in de Dordogne! Campings zijn er genoeg.

Verbleven op Camping Le Plein Air Neuvicois in Neuvic in augustus 2018

Groene omgeving met diverse kleine dorpjes. Niet ver vanaf Neuvic liggen de steden Bergerac en Perigeux waar diverse winkels en grotere markten te vinden zijn.

7,0

Verbleven op Camping Le Plein Air Neuvicois in Neuvic in augustus 2018

In neuvic zelf is er niet zoveel te doen. Maar op een klein uurtje rijden heb je al veel leuke en mooie dingen! Kastelen, musea, grotten, mooie dorpjes,... Ik vond het zeker een aanrader omdat het een klein rustig dorpje was, weinig of geen toeristen dus erg rustig. In het dorpje zelf was een vrij grote supermarkt dus je moest geen uur rijden voor je een deftige winkel had.

7,0

Verbleven op Camping Le Repaire in Thiviers in juli 2018

Mooie oude streek in Frankrijk, veel te doen in de nabije omgeving.

8,0

Verbleven op Camping Le Repaire in Thiviers in juli 2018

De regio is zeer mooi van natuur. In de ruime omgeving zijn wel fijne dorpjes en andere mogelijkheden tot uitstappen zoals grotten,... je moet wel bereid zijn om minstens een half uur met de auto te rijden. Voor ons vormde dit geen probleem omdat je ondertussen door een prachtig landschap rijdt.

8,0

Verbleven op Camping Le Repaire in Thiviers in juli 2017

Mooie dorpen, prachtige omgeving, genoeg te doen, goede restaurants

10,0

Verbleven op Camping Le Repaire in Thiviers in augustus 2016

Kasteel, grotten, kanovaren enz. Hoop te doen in de omgeving.

9,0

Populaire campings Dordogne Bekijk 9 campings

Camp. Carav. de Maillac

Camp. Carav. de Maillac ***

Camping Beau Rivage

Camping Beau Rivage ***

Kanoën op de Dordogne

Niets beter dan kanoën op de Dordogne. Naast de Dordogne zijn er natuurlijk nog veel meer mooie regio's in Europa waar u kunt kanoën!

Lees er meer over op het blog!

Populaire plaatsen Dordogne

Populaire thema's Dordogne