Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Domaine de Sévenier & Spa *****

alle voorzieningen

Een warm wijnvat met uitzicht over de Ardèche


Zwemmen of zweten in de sauna, terwijl je over de bergen van de Ardèche uitkijkt? Kies dan voor camping Domaine de Sévenier & Spa in Zuid-Frankrijk. Met zijn wellnesscentrum, zwembad en restaurant geniet je hier van een luxe campingvakantie. Je verblijft op een voormalige wijnboerderij. Dat wordt dus Franse wijntjes proeven! Vlak bij de camping zijn de prachtige attracties van de Ardèche te bezoeken. Rij binnen een kwartiertje naar de Pont d’Arc en de Grotte Chauvet.

Een oude wijnboerderij in de Ardèche

Op de top van een berg in de Ardèche ligt een oude wijnboerderij: Domaine de Sévenier. De oude stenen gebouwen staan erg mooi tussen de bomen. Dat je hier in een wijngebied bent, kun je wel zien. Rij je de heuvels in, dan kom je allerlei wijnvelden tegen. Camping Domaine de Sévenier & Spa ligt vlak bij de rivier de Ardèche, in het zonnige Zuid-Frankrijk. Reken dus maar op een zonnige zomervakantie in Frankrijk!

Zwembad met uitzicht

Natuurlijk willen de kinderen elke dag zwemmen in het grote zwembad. Dit ligt op een van de hoogste plekjes van de camping. Vanuit het water kijk je uit over het campingterrein en de bergachtige omgeving. Van dit prachtig plaatje kun jij genieten, terwijl de kinderen lekker zwemmen. De allerkleinsten kunnen veilig spetteren in het peuterbad. Een dagje buiten spelen op het droge? Ga met ze klauteren in de speeltuin of voetballen op het voetbalveld. Of doe met z’n allen mee met het boombeklimmen en de boogschietlessen.

Genieten in een wijnvat

In het uitgebreide wellnesscentrum kun je helemaal tot rust komen. Neem een massage of plof neer op een zitzak bij de kachel. Op het verhoogde terras kun je lekker warm bubbelen in de whirlpool. Even zweten in de sauna? Ga dan in het wijnvat zitten! Vandaar heb je ook nog eens een prachtig uitzicht over de bergen. Ook vanaf het terras bij het restaurant is het uitzicht mooi. Neem plaats tussen de druivenplanten en bestel voor de kinderen een ijsje. Heb je zin in een drankje? Dan wordt er een wijntje uit de kelder van de oude wijnboerderij geopend!

Logeren met een prachtig uitzicht

Lekker op je gemak vakantie vieren? Kies dan voor een van de chalets op de camping. Deze houten vakantiehuisjes zijn helemaal compleet. Met eigen keukentje en privésanitair hoef je nergens over na te denken. Sommige chalets hebben zelfs twee badkamers of een vaatwasser. De mooiste chalets liggen aan de rand van de terrassen. Vandaar kijk je direct het groene dal in.

Pont d’Arc en Grotte Chauvet

Een kwartiertje rijden en je bereikt de Pont d’Arc. Deze beroemdste attractie van de Ardèche ligt in het plaatsje Vallon-Pont-d’Arc. Het is een prachtig gezicht, de grote rotsboog over de rivier. Nog zo’n bijzonder natuurverschijnsel: de Grotte Chauvet. In deze 30.000 jaar oude grot zijn vele grotschilderingen te zien. Bizons, paarden, zelfs leeuwen zijn er getekend. Je mag de originele grot niet in, omdat de tekeningen dan kunnen worden beschadigd. Daarom is de grot van Chauvet precies nagemaakt. Zo kunnen jij en je kinderen toch de mooie grotschilderingen bewonderen.
Lees verder

Beschikbaarheid

Geen accommodaties gevonden

Domaine de Sévenier & Spa

Quartier Sévenier
07150 - Lagorce
Frankrijk
Afstand vanaf Utrecht: 1.086 km

Plan route

Coördinaten: 44°25'59"N 4°24'23"E

Ligging van de camping
Algemene gegevens

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

  • Honden

    • Geen honden toegestaan in laagseizoen
    • Geen honden toegestaan in hoogseizoen

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Domaine de Sévenier & Spa. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Recent bekeken

Campings in de buurt