Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Lit-et-Mixe Frankrijk

Het lange strand van Lit-en-Mixe ligt op u te wachten! Lit-en-Mixe, een kleurrijk badplaatsje aan de zuidelijke Atlantische Oceaankust van Frankrijk, is een paradijs voor kampeerders die het strand en het water opzoeken. Vanuit uw stacaravan of kampeerplaats op de camping staat u zo met uw voeten in het verkoelende zeewater. Maar een kampeervakantie in Lit-en-Mixe heeft meer te bieden.

Lees meer

Fietsen tussen water en bos

Schitterende natuur bijvoorbeeld. Gaat u landinwaarts, dan komt u meteen in prachtige bossen terecht, de ideale plek voor mooie wandelingen en fietstochten. Maar ook langs de kust is het heerlijk fietsen. De fietsroute La Vélodyssée l’Atlantique à Vélo brengt u langs alle mooie kustplaatsjes, maar ook door de bosrijke natuur iets verder van zee. Een afwisselende fietstocht dus!

Zoo du Bassin d'Arcachon

Iets langer dan een uurtje rijden richting het noorden brengt u bij de dierentuin Zoo du Bassin d’Arcachon. In deze grote dierentuin kijken uw kinderen hun ogen uit naar de leeuwen, beren en aapjes. En tijdens het voederen – van de dieren welteverstaan – krijgt u informatie over wat u maar weten wilt over de dieren. Een leuke bestemming voor een dagje uit met het hele gezin dus.

Bayonne

Rijdt u richting Spanje, dan bent u binnen een uur in de mooie stad Bayonne. In deze Baskische stad liggen veel mooie gebouwen, zoals de gotische Sint-Mariekathedraal, en enkele leuke musea waarin onder meer schilderijen van Rembrandt en Goya te zien zijn. Bayonne staat van oudsher bekend om zijn lekkere chocola, dus wilt u de trip nou echt tot een succes brengen, stap dan eens binnen in een van de vele patissiers of chocolatiers – voor uw kinderen dan natuurlijk. Een bezoekje aan de chocoladefabriek is ook de moeite waard.

De campings in Lit-en-Mixe

Uiteraard kunt u ook eens een dagje op uw camping in Lit-et-Mixe blijven. Ook hier is namelijk genoeg te beleven. Voor elke leeftijd wordt er wel iets georganiseerd: kinderclubs, sporttoernooien, aquagymlessen. Aquagym kan er, met het mooie zwembad, trouwens ook prima, net als gewoon zwemmen. En mocht u even geen zin hebben in zwembadwater, dan bent u binnen een paar minuutjes op het strand. Een uitstapje voor de volgende dag kunt u gewoon uitzoeken vanuit uw luie stoel voor stacaravan of camper: de campings in Lit-et-Mixe beschikken namelijk bijna allemaal over wifi.