Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Hendaye Frankrijk

Precies op de grens van Frankrijk en Spanje, in Frans Baskenland, ligt het badplaatsje Hendaye. Zet één stap naar het zuiden en u bent in Spanje; een stap westelijk en uw voeten staan in het warme zand van de stranden aan de Atlantische Oceaan. Hendaye is een heerlijke kampeerbestemming voor ieder type kampeerder.

Lees meer

Tips

  • Château d’Abbadia
    Van buiten lijkt het net alsof dit kasteel uit de middeleeuwen stamt. Niet gek, aangezien Château d’Abbadia gebouwd is in een neogotische stijl. Het kasteel, ontworpen door de beroemde Franse architect Viollet-le-Duc en zijn collega Duthoit, ligt in een prachtig wandelgebied aan de Atlantische kust.
  • Surfen
    Zijn uw kinderen echte waterratten, dan zitten ze in Hendaye goed. Daar vindt u maar liefst zeven surfscholen waar ze de kneepjes van het vak kunnen leren.
  • Spaans tintje
    Voor een Spaans tintje aan uw vakantie in Hendaye hoeft u niet ver te gaan: Spanje ligt letterlijk om de hoek. Binnen een halfuur rijden bent u in de prachtige kustplaats San Sebastián. Nog een uurtje rijden en u komt in Bilbao, waar u het beroemde Guggenheim Museum kunt bezoeken.

Campings nabij Hendaye

De campings in de buurt van Hendaye liggen allemaal aan of dicht bij het water. U heeft dus altijd de mogelijkheid om het strand op te zoeken. Op de camping vindt u een zwembad – vaak omgetoverd tot een waar zwemparadijs – en voor de kinderen een speeltuin. Ook kunt u even uw energie kwijt op het sportterrein. Verder beschikt u op de campings over wifi. Handig voor als u een dagtripje wilt plannen.

Campings in de buurt van Hendaye Bekijk campings