Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping La Grande Métairie ****

alle voorzieningen

Luxe camping bij de menhirs van Zuid-Bretagne


Camping La Grande Métairie is een prachtige vijfsterrencamping recht tegenover de legendarische rijen menhirs van Kermario en op vijf minuten fietsen van het strand van Carnac-Plage in Zuid-Bretagne.

Fantastisch zwembadcomplex met bloemen en planten

De grote camping heeft een fantastisch zwembadcomplex met een buiten- en binnenbad, glijbanen, jacuzzi, pierenbad en overal ligstoelen eromheen. Het geheel is zo prachtig door de vele bloemen en planten die hier aanwezig zijn. In de wellnessruimte kun je heerlijk relaxen in het solarium.

Vervelen doe je hier niet

Hier is geen tijd voor verveling. Er is een gevarieerd entertainmentprogramma en ook tal van voorzieningen, zoals sportvelden, boomklimpark, fitness, tokkelbaan, gameroom, noem maar op. Kinderen zijn welkom op de kinderclubs en op de miniboerderij. ’s Avonds kun je lekker dansen en zijn er thema-avonden.

Bretonse streekproducten

Voor je natje en droogje kun je terecht op Camping La Grande Métairie. Verse stokbroden in de ochtend, de basisboodschappen en Bretonse streekproducten vind je bij de kruidenier.

Mooi Zuid-Bretagne

Dagtripjes? Maak eens een boottochtje naar het eiland Belle-Île, fiets een rondje in de omgeving, rijd naar de Côte Sauvage op het schiereiland Quiberon, de middeleeuwse stad Vannes of Lorient.
Lees verder

Beschikbaarheid

Geen accommodaties gevonden

Camping La Grande Métairie

rte des Alig. de Kermario-Kerlescan
56342 - Carnac
Frankrijk
Afstand vanaf Utrecht: 958 km

Plan route

Coördinaten: 47°35'55"N 3°3'37"W

Ligging van de camping
Algemene gegevens

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Openingsperiode
27-03-2020 t/m 04-09-2020
Oppervlakte
15 ha
Totaal aantal plaatsen
449

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

  • Honden

    • Geen honden toegestaan in laagseizoen
    • Geen honden toegestaan in hoogseizoen

Recent bekeken

Campings in de buurt