Ga naar de homepage

Camping Limousin Frankrijk

Campings in Limousin hebben een prachtige ligging. Omringd door groen, meren en riviertjes beleef je een fantastische vakantie op de camping. Correze, Creuse en Haute Vienne zijn de drie departementen van Limousin en hebben allen hun eigen charme. Lekker tot rust komen op een leuke camping? Limousin is daar de perfecte regio voor!

Lees meer

Campings Limousin: Heerlijk de natuur in

De meren en rivieren in Limousin zijn bij uitstek geschikt om te vissen, kanoën en windsurfen. Ga ook een keer lekker wandelen of fietsen door de heuvelachtige gebieden vanaf jouw camping. Limousin heeft tal van mogelijkheden als het gaat om activiteiten in de natuur.

Op campings in Limousin kunt u fijn uitrusten aan het zwembad, bij jouw tent of caravan. Zoekt u echter naar meer luxe? Huur dan bijvoorbeeld een stacaravan. Limousin heeft tevens campings die aangename mobile homes en bungalows aanbieden.

Bezienswaardigheden Limousin

Leuke dorpen en steden vind je altijd nabij jouw camping. Limousin loopt over van geschiedenis. Je zult genoeg kastelen en middeleeuwse dorpen tegenkomen op jouw vakantie. Limousin kent prachtige plekken:

  • Porseleinstad Limoges
    Je kunt hier een leuk dagje doorbrengen vanaf jouw camping. Limoges is bekend vanwege haar porselein. Je vindt er ook leuke winkeltjes en musea.
  • Idyllisch Argentat
    Argentat is zowel een stad als een gemeente. Bezoek de stad met zijn mooie, oude haven tijdens jouw verblijf op de camping. Argentat zit tevens vol met prachtige natuur.
  • Bergstad Guéret
    Deze stad bestond al in de tijd van Karel de Grote en ligt tussen de bergen. Erg leuk voor een bezoek vanaf jouw camping. Guéret telt namelijk vele bezienswaardigheden.

In de streek is van alles te beleven, maar er is ook volledige rust nabij jouw camping. Limousin is - net als de aangrenzende regio Auvergne - rijk aan geschiedenis, heeft een heerlijk klimaat en ook natuur vind je in overvloed op jouw vakantie. Limousin belooft je een gevarieerde en onvergetelijke tijd!

Populaire campings Limousin Bekijk 1 campings

Populaire regio's Limousin

Populaire thema's Limousin