Ga naar de homepage

Camping Gérardmer Frankrijk

Gérardmer ligt aan het gelijknamige meer in de Vogezen in Noord-Oost Frankrijk. Het is een geliefd vakantieoord, zeker door de ligging aan het meer. U kunt rond het meer wandelen, ongeveer 6 km lang. Ook zijn er vele wandelroutes, zowel langs het water als door het heuvellandschap, vanwaar u een geweldig uitzicht heeft op Gérardmer. Hier bevindt zich ook een van de grootste natuurparken in Frankrijk, de Ballons des Vosges.

Lees meer

Actieve campings

De campings in de Vogezen zijn ingericht voor de sportieve kampeerder. Zowel op de camping als daarbuiten kunt u heerlijk sportief bezig zijn. Aquaparken met glijbanen, maar ook sportvelden en mogelijkheden om paard te rijden en te mountainbiken.

Uistapjes in de buurt

De meren in deze omgeving bieden gelegenheid om te zwemmen, de frisse watervallen en snelstromende beekjes zorgen voor verkoeling in de zomermaanden en de groene, bosrijke en heuvelachtige Vogezen vormen een heerlijk wandeldecor. Hier vindt u ook kuuroorden, waaronder die van Vittel. Bezienswaardig is het geboortehuis van Jeanne d’Arc in Domrémy-la-Pucelle, tegenwoordig een museum. Andere dagtrips vanaf de camping zijn La Bresse en Rambervillers.

Campings in de buurt van Gérardmer Bekijk campings

Populaire thema's Gérardmer