Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Argelès-Gazost Frankrijk

Midden in het fabelachtige landschap van de machtige Pyreneeën ligt kuuroord Argelès-Gazost, een typisch Frans bergdorp in deze streek. Argelès-Gazost heeft fleurige bloemrijke straten, statige herenhuizen en een hele leuke lokale markt, waar u iedere week de traditionele streekproducten krijgt gepresenteerd.

Lees meer

Gezellige kwaliteitscampings

De campings in dit gebied zijn rustig gelegen en bieden een hoge kwaliteit. Hier hoeft u zich geen moment te vervelen. De campings zijn vaak uitgerust met een animatieteam dat leuke dingen voor de hele familie organiseert. In sommige gevallen is er zelfs een professioneel outdoorteam, dat spannende activiteiten buiten de camping begeleidt, zoals canyoning, speleologie, klimparcours, via ferrata, rafting en mountainbiken. De bergachtige omgeving leent zich hier uiteraard uitstekend voor. Onderweg ontmoet u snelstromende beekjes, watervallen en idyllische meren.

Boeiende dagtrips

U kunt er natuurlijk ook zelf op uittrekken. De mooiste autotochten liggen in het verschiet. U wilt vast wel een van de vele machtige Tour-de-Francecols als de Hautacam, Tourmalet, Aspin, Aubisque of de Peyresourdes bedwingen. Daarnaast bent u in de buurt van nationale parken en prachtige natuurgebieden, zoals de Cirque de Gavarnie. Vanaf de camping bent u ook zo in het katholieke bedevaartsoord Lourdes. De natuur net over de grens is even indrukwekkend in de Spaanse Pyreneeën. In dit bergdecor waant u zich na elke bocht in een schilderij, of u nu de auto pakt, de fiets of de benenwagen. Voor elk niveau zijn er wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Campings in de buurt van Argelès-Gazost Bekijk campings