Ga naar de homepage

Verbleven op Flower Camping L'Ile d'Offard in Saumur in augustus 2013

Mooie omgeving, veel kastelen om naartoe te gaan. Alles in de buurt voor boodschappen, E.leclerc en zelfs een Lidl, stad is vlakbij, uit eten is prima. Binnen maximaal een uur rijden een aantal grote steden te bereiken.

10,0

Verbleven op Flower Camping L'Ile d'Offard in Saumur in augustus 2013

Er is veel te doen en voor elke leeftijd. Men probeert Engels te spreken. Mooie natuur. Je kunt op verschillende manieren je vakantie sportief doorbrengen (fietsen, watersport en wandelen). In Saumur zijn heerlijke restaurantjes te vinden. Cultuur: kastelen, abdij, geschiedenis. Wijnproeverijen. Relaxte sfeer in de omgeving.

8,0

Verbleven op Flower Camping L'Ile d'Offard in Saumur in augustus 2013

De stad Saumur en omliggende dorpjes. Maar ook de Loire en tarwevelden. Veel wijngrotten in de buurt met lokale (bubbeltjes) wijn. Heerlijk. Goede en betaalbare restaurants in de buurt. Steden Angers en Tours ook goed te bereiken en leuk om een dagje heen te gaan. Een echte aanrader is het Bioparc op 15 minuten afstand van de camping, een dierentuin met zeer veel aandacht voor de aanleg van planten.

10,0

Verbleven op Flower Camping L'Ile d'Offard in Saumur in mei 2013

Mooie omgeving, verschillende kastelen in de buurt. Makkelijk te bereiken met de auto en eventueel ook goed te bereiken per fiets. Centrum Saumur is aardig met verschillende winkels en terrasjes. Verschillende supermarkten binnen 10 minuten te bereiken met de auto. Grote supermarkt te voet te bereiken in 30 minuten. Bakkers in de buurt om 's ochtends broodjes te halen.

9,0

Populaire campings Maine-et-Loire Bekijk 1 campings

Populaire plaatsen Maine-et-Loire

Populaire thema's Maine-et-Loire