Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Campings in Thonon-les-Bains Frankrijk

Voor een ontspannen familievakantie boordevol waterpret en zon hoeft u niet per se naar Zuid-Frankrijk of de Spaanse kust af te reizen. Op de camping in Thones-les-Bains staat u aan het meer van Genève en vlak bij het Lac d’Annecy, water genoeg! Met uitzicht op de Jura, de Zwitserse Alpen en de prachtige natuurgebieden daaromheen is er in en om Thonon-les-Bains genoeg te zien en te beleven.

Lees meer

Leuke activiteiten op en rondom de camping

Wanneer u kampeert in Thonon-les-Bains komt het hele gezin tot rust. Wissel een lekker dagje luieren aan het Lac Léman (meer van Genève) af met een dagje op de camping. Ontspan bij het zwembad of geniet van een goed boek bij uw stacaravan of tent. En geen zorgen over de kinderen, die vermaken zich uitstekend bij de kinderanimatie, een van de vele speeltoestellen of zijn aan het spelen met hun nieuwe campingvriendjes! Zin om na zo’n lui dagje eens wat van de omgeving te zien? Probeer dan eens de volgende tips:

  • Lac d’Annecy
    Dit prachtige meer, gelegen vlak bij Annecy, is niet alleen heerlijk voor een stukje verkoeling op een warme dag, maar ook ontzettend mooi om te zien. U kunt ervoor kiezen om lekker aan het strand te genieten van uw uitzicht. Om het meer heen zitten tevens allerlei verhuurlocaties voor fietsen, segways en idyllische Citroën 2CV’s, waarmee u een rondrit om het meer kunt maken!
  • Genève
    Deze stad is na Zürich de grootste stad van Zwitserland. De stad is bekend door de kantoor van de Verenigde Naties, bij het Place de Nations. Het is een interessant plein, mede dankzij het waterkunstwerk en de Broken Chair (het symbool van de campagne tegen landmijnen). Het spektakel van de stad is zonder meer de Jet d’Eau: een fontein die het water 140m hoog spuit en ’s nachts prachtig verlicht is.
  • Mont Blanc
    Vanaf de camping in Thonon-les-Bains staat u zo tussen de Zwitserse Alpen. Ideaal voor een heerlijke wandeling in de frisse, schone berglucht. Hoe hoger u komt, des te meer kans om ook ’s zomers in de sneeuw te lopen! Bij helder weer kunt u zelfs de top van de Mont Blanc zien en de echte liefhebber/gevorderde bergbeklimmer kan natuurlijk een wandeling over deze hoogste berg van Europa maken.

Parc d’Attractions de Chamonix

Dit attractiepark is het ideale dagje uit voor het hele gezin, in zomer of winter! ’s Zomers kunt u er genieten van de waterglijbanen, achtbanen en talloze spelletjes. In de winter wordt het park omgetoverd tot een waar sneeuwpark vol met skipistes en achtbanen dwars door de sneeuw. Het hele jaar door is het hier genieten!

Het weer

In Thonon-les-Bains kunt u het hele jaar terecht voor een heerlijke kampeervakantie. ’s Zomers wordt het er zo’n 25°C, zodat u kunt genieten van de meren en de prachtige natuur. In de winter kan het sneeuwen in de omgeving en zijn er genoeg wintersportmogelijkheden in de buurt.

Campings in de buurt van Thonon-les-Bains Bekijk campings