Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Ionische Eilanden

Campings op de Ionische Eilanden zijn omgeven door beboste bergen, witte zandstranden en prachtige blauwe zee. U zult uw ogen uitkijken op uw vakantie. Kefalonia, Zakinthos, Ithaki, Lefkas en Corfu zijn de bekendste Ionische Eilanden. Kamperen op een van deze Griekse eilanden betekent een verblijf in een prachtige en gevarieerde omgeving.

Lees meer

Campings Ionische Eilanden: Griekenland op haar mooist

De Ionische Eilanden zijn relatief minder bewoond dan andere Griekse eilandgroepen. U vindt hier dan ook volledige rust op uw camping. Ionische Eilanden kenmerken zich door de ruime hoeveelheid natuurschoon dat u er vindt.

Ga lekker wandelen en geniet van de bergen, de zee en de bloemenpracht. Uw vakantie belooft een onvergetelijke tijd, ongeacht welk eiland u kiest voor een verblijf op de camping. Lefkas is bijvoorbeeld perfect voor surffanaten. Hier vindt u twee van de beste stranden aan de Middellandse Zee om te surfen!

Leuke uitstapjes op de Ionische Eilanden

Aan de azuurblauwe zee kunt u ongetwijfeld uren doorbrengen. Een verblijf op een camping op de Ionische Eilanden heeft echter meer voor u in petto. Bent u bijvoorbeeld op Corfu, dan zal u zich vermaken in de mooie stad Kerkyra en in de beboste heuvels. Op elk eiland vindt u iets nieuws:

  • Culturele dorpjes op Zakynthos
    Even genoeg van uw camping? Zakynthos heeft veel prachtige dorpjes. Zoals Anafonitria waar u een 15e eeuws klooster vindt. In het bergdorp Keri kunt u de imposante zeegrotten bewonderen.
  • Gevarieerd Kefalonia
    Kefalonia is het grootste van de Ionische Eilanden en steeds meer mensen strijken hier neer op een camping. Kefalonia is van alle markten thuis. U vindt er liefelijke dorpjes, culturele steden, lekker eten en natuurlijk prachtige witte strand.

U kunt uw eigen tent of caravan meenemen naar de camping. Ionische Eilanden bieden echter ook campings waar u een mooie accommodatie, zoals een bungalow, kunt huren. De wonderschone natuur die u op de Griekse eilanden vindt, zal u de adem benemen.

Verbleven op Camping Karda Beach in Dassia in juli 2018

Camping ligt op einde van het dorpje Dassia. Aan de overkant is een bushalte. Koop je kaartje voor naar de stad Corfu-town (Kerkyra) of naar het naastgelegen drukke toeristische dorpjes zoals Ipsos (hier komt veel jeugd) of Gouvia. Hier dus ook veel bars en discotheken. Dassia zelf heeft alleen maar toeristische winkeltjes en kleine duurdere supermarktjes. Veel restaurants aanwezig maar wel met dezelfde menukaart.

6,0

Verbleven op Camping Karda Beach in Dassia in augustus 2017

Goede buslijnen die je overal brengen, de stadjes zijn fijn om te bezoeken

7,0

Verbleven op Camping Karda Beach in Dassia in juli 2016

In Dassia zit je echt in het midden en kan je alle richtingen uit.

9,0

Verbleven op Camping Karda Beach in Dassia in augustus 2013

Mooi eiland, mooie baaien, dorpjes, bergweggetjes, centraal gelegen, Griekse sfeer, genoeg te zien en te ontdekken.

8,0

Populaire campings Ionische Eilanden Bekijk 1 campings

Populaire plaatsen Ionische Eilanden

Populaire thema's Ionische Eilanden