Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Thessalië Griekenland

Campings in Thessalië zijn ideaal om helemaal tot rust te komen. Ook als u een keer zin heeft om de drukte in te duiken, zit u in deze regio goed. Leuke, culturele steden en dorpjes vindt u altijd in de buurt van uw camping. Thessalië kent prachtige natuur. Maak een wandeling door de imposante bergen en bossen of langs de prachtige zee.

Lees meer

Campings Thessalie: cultuur en natuur

In Thessalië zijn cultuur en natuur nauw met elkaar verweven. U vindt er zeer bijzondere, in de bergen gekliefde dorpjes nabij uw camping. Kastraki is daar een prachtig voorbeeld van. Skiathos, een van de sporaden van Thessalië, is een leuk eiland voor een dagtripje!

Zo zijn er tal van plekken in deze Griekse regio die een bezoek meer dan waard zijn, waaronder:

  • Het rotsdorp Kastraki
    In Kastraki vindt u de Doupiani, een enorme rots met uithollingen. De mythische verhalen die bij de rots horen moet u zeker gaan ontdekken vanaf de camping. Kastraki heeft tevens prachtige kloosters uit de 14e en 15e eeuw.
  • De bergstad Volos
    Volos is gebouwd aan de voet van de berg Pilion. U vindt de stad net buiten de grenzen van Thessalië, maar niet ver van uw camping. Volos kenmerkt zich door haar neoklassieke huizen en mooie kerken.

Door het mediterrane klimaat zijn de zomers lekker warm. U kunt dus heerlijk genieten onder de palmbomen op uw camping. Thessalië is tevens bekend vanwege de witte stranden van het schiereiland Pilion. Dit eiland is een geliefde plek in de regio en een fantastisch ingrediënt voor een geslaagde vakantie in Thessalië.

Zonnig verblijf op de camping

Kamperen in Thessalië kunt u doen in uw eigen tent of caravan. Het is echter ook mogelijk om een mooi appartement te huren op de camping.

In deze regio beleeft u een onvergetelijke tijd op de camping. Thessalië laat u van de rijke Griekse cultuur proeven. Geniet van de vergezichten, wandel door de nauwe straatjes en bezoek de op rotspilaren gebouwde kloosters!

Verbleven op Camping Sikia in Káto Gatzéa in juli 2018

Groen, veel prachtige strandjes en vooral veel heerlijk eten

9,0

Verbleven op Camping Sikia in Káto Gatzéa in juli 2018

Typisch Griekse omgeving. aardige kustdorpjes om te bekijken.

7,0

Verbleven op Camping Sikia in Káto Gatzéa in juli 2015

Groen, bergachtig, divers, natuur, plaatsjes, strand, terrassen, restaurants en rustig.

10,0

Verbleven op Camping Sikia in Káto Gatzéa in september 2014

Je hebt voldoende keuze voor strand of een bezoek aan een stad.

8,0

Verbleven op Camping Sikia in Káto Gatzéa in augustus 2014

Authentiek, mooie natuur, stranden, kust, bergen, dorpjes, stad Volos, niet te toeristisch, vriendelijkheid van de bevolking.

10,0

Verbleven op Camping Sikia in Káto Gatzéa in augustus 2014

Relatief rustig deel van Griekenland met mooie natuur maar toch voldoende faciliteiten zoals restaurants in de buurt.

9,0

Verbleven op Camping Sikia in Káto Gatzéa in juli 2014

Karakteristieke omgeving met diverse mogelijkheden om te wandelen, te winkelen, te eten en rondritten te maken. Je kunt hier rustig 14 dagen vertoeven zonder je te vervelen.

9,0

Populaire campings Thessalië Bekijk 1 campings

Populaire plaatsen Thessalië

Populaire thema's Thessalië