Ga naar de homepage

Ma-vr 08.30 - 20.00 | Za 09.00 - 16.30 +31 (0) 488 45 42 45

Camping Somogy Hongarije

Campings in Somogy vormen een oase van rust en een bron van plezier. Ervaar de cultuur van Hongarije in al haar facetten nabij uw camping. Somogy laat u alle kanten van het land ontdekken. Proef van de echte Hongaarse goulash en heerlijke regionale wijn. De natuur, vol uitgestrekte bossen en glooiende heuvels, maakt uw vakantie in Somogy compleet.

Lees meer

Campings Somogy: ontspannen aan het meer

Uw camping in Somogy is een ideale uitvalsbasis om heerlijk een dagje te ontspannen aan het Balatonmeer. Somogy ligt aan de zuidoever van dit bekende Hongaarse meer. Een dagje lekker zwemmen in het zomers, heerlijke warme water moet u zeker doen.

Kamperen in Somogy is ook voor uw kinderen een feest. De campings beschikken vaak over een speeltuin en sportveld. De ligging vlak aan het meer maakt dat zwemmen altijd een optie is dichtbij uw camping. Somogy biedt de mogelijkheid tot kamperen in eigen tent of caravan. U kunt echter ook een mooie bungalow of stacaravan huren.

Uitjes vanaf uw camping: Siófok, Zamárdi en Tab

Naast zonnige dagen aan het meer en prachtige wandelingen door het heuvellandschap en de uitgestrekte bossen, is er een overvloed aan cultuur nabij uw camping. Somogy kent prachtige dorpen en steden, bezoek bijvoorbeeld:

  • Badplaats Siófok
    Siófok is de grootste badplaats aan het Balatonmeer en een echte must voor een bezoek vanaf uw camping. Siófok is een leuke winkelstad, telt mooie musea en een prachtige promenade.
  • Bruisend Zamárdi
    Dit stadje ligt tegen Siófok aan en is leuk voor een bezoek tijdens uw verblijf op de camping. Zamárdi kent een bruisend stadsleven en prachtige architectuur.
  • Historich Tab
    Even lekker weg van uw camping? Tab heeft een historie waar u zich volledig in kan onderdompelen. De kerken en musea spelen hierin een belangrijke rol.

Ook Kaposvár, de hoofdstad van Somogy is leuk om te bezoeken op uw vakantie. Een echte wereldstad vindt u ook in de buurt van uw camping in Somogy. De campings liggen meestal op een uur rijden van de prachtige, Hongaarse hoofdstad Boedapest af!

Verbleven op Balatontourist Cp & Bungalows Aranypart in Siófok in augustus 2013

Veel te zien in de omgeving. Dagtrip naar Budapest, Tihany, grotten, Balatoni Bob. En niet te vergeten het Balaton meer, super gewoon.

7,0

Verbleven op Balatontourist Cp & Bungalows Aranypart in Siófok in juli 2013

Mooi gelegen aan het Balaton meer, klein gehuchtje net naast de camping met treinstation, heeft busverbinding met siofok en dicht bij autostrase (ongeveer 4 kilometer) slechts 100 kilometer van Budapest. Fietspad rond het meer komt langs camping.

10,0

Populaire campings Somogy Bekijk 2 campings

Populaire plaatsen Somogy

Populaire thema's Somogy