Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Zala Hongarije

Campings in Zala liggen meestal vlakbij het Balatonmeer. Jong en oud zit hier goed op de camping. Zala heeft een overvloed aan cultuur en water. Zoals de gelijknamige rivier Zala - een prima plek om lekker te watersporten - en ook thermische bronnen vind je altijd nabij jouw camping. Hevíz bijvoorbeeld, in dit kleine stadje ligt het grootste thermale meer ter wereld.

Lees meer

Campings in Zala: actief en ontspannen

Jouw kinderen zullen bij het Balatonmeer, een fantastische tijd beleven op de camping. Zala heeft campings die vaak over een zwembad, leuke speeltoestellen en een sportveldje beschikken. Ook ravotten in de natuur rondom jouw camping in Zala behoort tot de opties!

Terwijl jouw kinderen zich uitleven, kun je lekker ontspannen bij jouw tent of caravan. Je hebt in deze regio tevens de mogelijkheid om een aangename chalet, mobile home of bungalow te huren op de camping. Zala is een groen gebied en je verblijft er dan ook midden in de natuur.

Cultuur nabij jouw camping: Keszthely en Zalaegerszeg

Naast plezier in het meer en de rivier, kun je gaan ontspannen in een heerlijke spa nabij jouw camping. Hevíz heeft het grootste thermale meer ter wereld en je mag dit kleine stadje dan ook niet missen! Andere leuke steden voor een bezoek tijdens jouw vakantie in Zala:

  • Historisch Keszthely
    In Keszthely vind je het Balaton-museum, vol interessante informatie over de regio. Een aanrader voor een bezoek vanaf jouw camping. Keszthely is ook bekend om zijn imposante Festetics-paleis.
  • Cultuurstad Zalaegerszeg
    In de hoofdstad van Zala ben je echt even weg van het leven op jouw camping. Zalaegerszeg leent zich goed als winkelstad, maar heeft ook mooie musea en oude stadspleinen. Kinderen vermaken zich er in het Aqua Park!

Er is zoals je merkt genoeg te beleven op en nabij jouw camping. Zala is een prachtige, Hongaarse streek die je een fantastische vakantie garandeert!

Verbleven op Camping & Bungalows Park in Vonyarcvashegy in augustus 2016

Alles is dicht in de buurt, tip bezoek eens Balatonfured geweldig wandelgebied aan het meer, Sumec vanwege zijn middeleeuwse ruiterspelen en ga eens weg van de gebaande wegen en rijd gewoon door de bergen je komt fantastische dingen tegen.

9,0

Verbleven op Camping & Bungalows Park in Vonyarcvashegy in augustus 2015

Camping ligt vlakbij het balatongyorok waar je een fantastische zwemwater hebt met heel veel voorzieningen erbij. Het is ook een hele mooie groene omgeving met veel restaurantjes en een grote supermarkt.

8,0

Verbleven op Camping & Bungalows Park in Vonyarcvashegy in augustus 2013

Fietspad rond het Balatonmeer is mooi. Keszthely is een aardig stadje om naartoe te gaan. Veel eetgelegenheden in de buurt.

7,0

Populaire campings Zala Bekijk 1 campings

Populaire plaatsen Zala

Populaire thema's Zala