Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Zala Hongarije

Campings in Zala liggen meestal vlakbij het Balatonmeer. Jong en oud zit hier goed op de camping. Zala heeft een overvloed aan cultuur en water. Zoals de gelijknamige rivier Zala - een prima plek om lekker te watersporten - en ook thermische bronnen vindt u altijd nabij uw camping. Hevíz bijvoorbeeld, in dit kleine stadje ligt het grootste thermale meer ter wereld.

Lees meer

Campings in Zala: actief en ontspannen

Uw kinderen zullen bij het Balatonmeer, een fantastische tijd beleven op de camping. Zala heeft campings die vaak over een zwembad, leuke speeltoestellen en een sportveldje beschikken. Ook ravotten in de natuur rondom uw camping in Zala behoort tot de opties!

Terwijl uw kinderen zich uitleven, kunt u lekker ontspannen bij uw tent of caravan. U heeft in deze regio tevens de mogelijkheid om een aangename chalet, mobile home of bungalow te huren op de camping. Zala is een groen gebied en u verblijft er dan ook midden in de natuur.

Cultuur nabij uw camping: Keszthely en Zalaegerszeg

Naast plezier in het meer en de rivier, kunt u gaan ontspannen in een heerlijke spa nabij uw camping. Hevíz heeft het grootste thermale meer ter wereld en u mag dit kleine stadje dan ook niet missen! Andere leuke steden voor een bezoek tijdens uw vakantie in Zala:

  • Historisch Keszthely
    In Keszthely vindt u het Balaton-museum, vol interessante informatie over de regio. Een aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Keszthely is ook bekend om zijn imposante Festetics-paleis.
  • Cultuurstad Zalaegerszeg
    In de hoofdstad van Zala bent u echt even weg van het leven op uw camping. Zalaegerszeg leent zich goed als winkelstad, maar heeft ook mooie musea en oude stadspleinen. Kinderen vermaken zich er in het Aqua Park!

Er is zoals u merkt genoeg te beleven op en nabij uw camping. Zala is een prachtige, Hongaarse streek die u een fantastische vakantie garandeert!

Verbleven op Balatontourist Camping & Bungalows Park in Vonyarcvashegy in augustus 2016

Alles is dicht in de buurt, tip bezoek eens Balatonfured geweldig wandelgebied aan het meer, Sumec vanwege zijn middeleeuwse ruiterspelen en ga eens weg van de gebaande wegen en rijd gewoon door de bergen je komt fantastische dingen tegen.

9,0

Verbleven op Balatontourist Camping & Bungalows Park in Vonyarcvashegy in augustus 2015

Camping ligt vlakbij het balatongyorok waar je een fantastische zwemwater hebt met heel veel voorzieningen erbij. Het is ook een hele mooie groene omgeving met veel restaurantjes en een grote supermarkt.

8,0

Populaire campings Zala Bekijk 1 campings

Populaire plaatsen Zala

Populaire thema's Zala