Ga naar de homepage

Camping Cisano/San Vito ****

Camping Cisano/San Vito ****

Faciliteiten

Twee campings, dubbel zoveel waterpret!

Een zwembadencomplex met een speelparadijs voor kinderen: laat de waterpret beginnen! Op deze camping aan het Gardameer, die precies tussen Lazise en Bardolino ligt, kan het hele gezin genieten van een vakantie vol water. Want niet alleen heeft camping Cisano / San Vito meerdere zwembaden. Je kampeert hier ook nog eens direct aan het Gardameer. Waar je ook staat op de camping, het Gardameer is nooit ver weg.

Een Italiaanse vakantie aan het Gardameer

Deze Italiaanse camping ligt aan de oostkust van het Gardameer. Je viert hier vakantie tussen mooie kustplaatsjes als Bardolino, Garda en Lazise. Camping Cisano / San Vito bestaat eigenlijk uit twee campings. Via de weg of een tunneltje loop je van de ene naar de andere camping. Allebei liggen ze direct aan het water. Dus op welke camping je ook staat, het Gardameer is altijd vlakbij.

Een waar waterparadijs

In de drie zwembaden van de camping Cisano / San Vito vind je meerdere leuke glijbanen en waterspeeltoestellen. De kinderen kijken hun ogen uit wanneer ze het grote waterklimtoestel zien. Zeker voor de kleintjes zijn de zwembaden een waterparadijs. Maar zelf kun je ook lekker zwemmen in het diepere zwembad. Dat wordt elke dag waterpret met het hele gezin! Even iets anders? Duik dan naast de camping het Gardameer in, of ga zonnen op het privé-zandstrand van de camping.

Kajakken op het Gardameer

Op deze camping is er voor jong en oud van alles te doen. De kinderen kunnen knutselen en dansen bij de miniclub. Zelf begin je de dag met een lesje aquagym. Daarna een potje tennis of voetbal, of ga met het gezin naar het zwembad. Het bereik van je telefoon is niet overal op de camping even sterk. Maar met zoveel leuke dingen om te doen is het hier niet moeilijk om lekker offline te genieten! Wil je samen iets bijzonders doen? Maak dan een tochtje over het Gardameer met een kajak, waterski’s of de bananenboot!

Pizza met uitzicht en rijstpartijtjes

’s Avonds eet je een lekkere pizza. Een van de restaurants kijkt uit over het Gardameer, voor als je wel in bent voor wat romantiek. Een avondje karaoke of dansen en je dag is compleet. Of geniet van een originele ‘risotto party’, met lekkere rijstgerechten en wijn. Ook kun je genieten van Braziliaanse feestavondjes. Dan brengen kleurrijke Braziliaanse danseressen gezelligheid op de camping.

Perfect plekje voor iedere vakantieganger

Het grote voordeel van twee campings ineen? Iedere vakantieganger vindt zijn perfecte plekje. Ook jij kunt jouw ideale vakantiestek vinden op camping Cisano / San Vito. Sta je graag vlak bij de voorzieningen en in de gezellige drukte? Of kies je liever een rustig plekje uit? Waar je ook staat, je hebt altijd de luxe van een SunLodge bij de hand. Ben je benieuwd naar de allernieuwste SunLodges? Grijp dan hier je kans. Je kunt hier een hele vakantie genieten van de SunLodge Catalpa, BigLeaf of Taiga. Motoren zijn niet toegestaan op de camping.

Kustplaatsjes en attractieparken

Voor een dagje weg zijn de mogelijkheden aan het Gardameer eindeloos. Bezoek zeker eens de mooie kustplaatsjes Bardolino, Garda en Lazise. Alle drie deze stadjes vind je op nog geen tien minuten rijden van de camping. Populair bij de kinderen zijn het pretpark Gardaland en zwemparadijs Canevaworld. Deze pretparken hebben spannende achtbanen, torenhoge waterglijbanen en allerlei kinderattracties. Alleen daarvoor al zou je naar deze topcamping aan het Gardameer rijden!
Lees verder
8,0

Score uit 167 beoordelingen. Alle beoordelingen

Een mooie, zeer kind vriendelijke camping, met genoeg kinderanimatie, een heerlijk strand met een heerlijk restaurant en een mooie campingwinkel.

T. Houwer
De prijzen van onze SunLodges zijn inclusief professionele eindschoonmaak en reserveringskosten!
 
  • Geld-terug-garantie voor € 39
  • Aanbetaling slechts 10%
  • Restantbetaling pas 4 weken voor aankomst
  • Gratis annuleren tot en met 31 januari 2023
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Camping Cisano/San Vito

Via Peschiera 48
37011 - Cisano di Bardolino
Italië
Afstand vanaf Utrecht: 1.143 km

Plan route

Coördinaten: 45°31'32"N 10°43'43"E

Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand: 0,1 km
Algemene gegevens

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Openingsperiode
25-03-2023 t/m 15-10-2023
Oppervlakte
17 ha
Hoogteligging
76m
Totaal aantal plaatsen
790

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

  • Wifi/ Internet

    • WiFi-zone
  • Zwemmen

    • Buitenzwembad
      • oppervlakte: 312,5 m2
      • periode: 30-04/15-09
    • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
      • oppervlakte: 40 m2
      • periode: 30-04/15-09
    • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
    • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Strand

    • Zandstrand
  • Voor kinderen

    • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans | Nederlands
      • periode: 01-06/15-09
    • Speeltuin
    • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans | Nederlands
    • Waterspeeltuin
    • Trampoline
    • Springkussen
    • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans | Nederlands
      • periode: 01-06/15-09
  • Recreatie (volwassenen)

    • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans | Nederlands
      • periode: 01-06/15-09
    • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
      • zwaarte: zwaar | licht | gemiddeld
  • Sport en spel

    • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
      • afstand: 8 km
      • aantal: 18
    • Minigolf
    • Multisportveld
    • Tafeltennistafel
    • Tennis
    • Boogschieten
    • Fitnessruimte
    • Fietsroutes bij de camping
      • zwaarte: zwaar | licht | gemiddeld
    • Mountainbikes
    • Recreatieruimte
    • Televisie
    • Speelautomaten
    • Kano's
  • Watersport en waterrecreatie

    • Windsurfen toegestaan
    • Zeilen toegestaan
    • Waterskiën toegestaan
    • Kajaks
    • Waterfietsen
    • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • Aanlegsteiger/boei
    • Visgelegenheid
    • Scuba-diving
    • Snorkelen
    • Motorboot
    • Zeilboot
  • Wellness

    • Hydromassage
  • Honden

    • Geen honden toegestaan in laagseizoen
    • Geen honden toegestaan in hoogseizoen
  • Bij de receptie

    • Paspoort / identiteitskaart verplicht
    • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Spaans | Frans | Italiaans | Nederlands
    • Betalen met creditcard mogelijk
      • creditcard: mastercard | visacard
    • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
    • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
    • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Huurfaciliteiten

    • Koelkasten
    • Mountainbikes
    • Koelkluisjes
    • Fietsen
    • Kajaks
    • Waterfietsen
    • Kluisjes
    • Elektrische fietsen
  • Eten en drinken

    • Snackbar
    • Afhaalmaaltijden
    • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
    • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • Pizzeria
    • Restaurant (met ruime keuze)
    • Barbecue toegestaan
      • type BBQ: kolen | elektra | gas
    • Bar
  • Geldautomaat

    • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Sanitair

    • Wastafels: koud water
    • Wastafels: warm water
    • Individuele wascabines: koud water
    • Individuele wascabines: warm water
    • Douches: koud water
    • Douches: warm water
    • Zittoiletten
    • Hurktoiletten
    • Stortbak voor chemische toiletten
    • Babyroom
    • Familiesanitair
    • Kindersanitair
  • Wassen, afwassen, koken

    • Wasmachine(s)
    • Droogtrommel(s)
    • Strijkgelegenheid
    • Textielwasbakken: koud water
    • Textielwasbakken: warm water
    • Afwasbakken: koud water
    • Afwasbakken: warm water
  • Ligging

    • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
      • afstand: 0,1 km
  • Bodem en beplanting

    • Grasland
    • Harde bodem
    • Hellend terrein
    • Terrassencamping
    • Afgebakende plaatsen
    • Plaatsen zonder schaduw
    • Plaatsen met enige schaduw
    • Plaatsen met veel schaduw
  • Mindervaliden

    • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
    • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
    • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
    • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
    • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
    • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
    • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Diversen

    • Terrein bewaakt
    • Dag en nacht rustig
    • Paden en wegen verlicht
Beoordelingen
  • Sanitair
    8,1
  • Personeel
    8,6
  • Prijs-kwaliteitverhouding
    8,0
  • Kampeerplaats
    7,9
  • Accommodatie
    8,5
  • Entertainment
    7,1
  • Sportfaciliteiten
    6,8
  • Zwembad
    7,7
  • Eten en drinken
    8,1
  • Omgeving
    8,9
Totale score
8,0 Score uit 167 beoordelingen

Paren

knus, door de verschillende campings voelt het knus aan.

8,5

Paren

Wir waren in der 1. Oktober Woche auf dem Campingplatz und waren sehr zufrieden mit dem Mobilheim dass wir angemietet hatten. Alles sauber und vorhanden, was man für einen schönen Urlaub benötigt.

8,4

Paren

Italienische Pünktlichkeit. Das Haupttor auch mal um 08.10 Uhr noch geschlossen. Sicherheitsdienst anwesend, aber nicht sehr aktiv.

8,7

Paren

Der Platz liegt schön zwischen Bardolino und Lazise und man kann wunderbar am See entlang in beide Orte spazieren oder mit dem Rad fahren.

7,8

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Allgemein sehr guter Eindruck, nur das W-LAN sollte flächendeckend zur Verfügung stehen (nicht mehr zeitgemäß), hier sollte dringend nachgebessert werden, da dies selbst bei Kindern ein Entscheidungskriterium für die Wahl des Campings ist.

8,8

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Schöne Anlage mit direktem Seezugang und gutem Service.

8,4

Paren

Grootte gevarieerde (qua onderkomens) camping , met 2 zwembaden, niet altijd makkelijk om auto te parkeren, winkel. Gelegen aan een mooi stukje van het Gardameer.

8,6

Senioren

Een zeer goed onderhouden camping. Dat geldt niet alleen voor het sanitair maar ook om de groenvoorzieningen en wat daar omheen is gelegen. Vuilnis wordt ook dagelijks opgehaald.

9,0

Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Zeer grote gezellige camping. Desondanks wel stil na 23u. Zeer mooi gelegen aan het meer en het prachtig haventje van Cisano. Mega groot landschapzwembad (waar het wel druk is en mensen staan te wachten s morgens om hun handdoek te leggen). Het restaurantje van de camping is ook dit in orde. Je kan ook de meeste gerechten afhalen. Wij vonden het alleszins een top camping.

9,3

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

A well-situated campsite with plenty of facilities and friendly staff.

7,9

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Camping Cisano/San Vito. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Recent bekeken

Campings in de buurt