Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Suncamp maakt kans op dé Glamping XL en Kamperen XL Award

Wij zijn ontzettend blij en trots dat wij genomineerd zijn voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 in de categorie Glamping XL en Kamperen XL! Gun jij ons deze Awards? Help ons dan door te stemmen via Glamping XL en Kamperen XL. Iedereen die stemt maakt bovendien kans op mooie prijzen, waaronder een Nintendo Switch Lite, gave games en nog veel meer toffe prijzen. 

Kinderen en ouders beleven bij Suncamp de leukste glampingvakantie in onze bijzondere, speciaal ontwikkelde accommodaties: SunLodges. Deze luxe lodgetenten en comfortabele mobilhomes zijn van alle gemakken voorzien; extra grote bedden, een overdekt houten terras en ruime douchecabines.

Ook aan de kinderen is gedacht. Neem bijvoorbeeld de avontuurlijke lodgetenten; hier lijkt het of je op safari bent of op ontdekkingstocht in de jungle! En onze koninklijke RoyalLodge is er speciaal voor prinsen en prinsessen.

Op zondag 19 januari aanstaande reikt Kaj van der Voort de Award uit op De Vakantiebeurs in Utrecht. Wil jij ons helpen de Glamping XL- en Kamperen XL Award te winnen? Vul dan, alleen of samen met jouw kinderen, de Kids Enquête vóór 9 januari in en maak zelf ook kans op een mooie prijs.

Breng jouw stem uit

Alvast bedankt voor jouw stem