Ga naar de homepage

Aminess Sirena Campsite ****

Aminess Sirena Campsite ****

alle voorzieningen

Topcamping in mediterrane omgeving

Aminess Sirena Campsite ligt op het zonnige, sfeervolle schiereiland Istrië in Kroatië. De camping ligt vlak bij de Adriatische kust. Dit deel van de Middellandse Zee staat bekend om zijn prachtige stranden en het heldere, diepblauwe zeewater.

Centraal in Istrië voor het betere thuisgevoel

Je zal je direct thuis voelen op deze op en top mediterrane camping, met de bijbehorende geur- en kleurrijke bloemen en planten. Je kampeert op Aminess Sirena Campsite in een pijnbomenbos of op een zonnige, open weide, met het geluid van krekels op de achtergrond.

Moderne faciliteiten voor jouw gemak

Aminess Sirena Campsite is voorzien van de modernste faciliteiten. Behalve modern en comfortabel sanitair vind je hier een supermarkt, grill-restaurant, allerlei winkels, een speeltuin en een sportcentrum. In het hoogseizoen is er een uitgebreid animatieprogramma op Aminess Sirena Campsite.

Vlak bij het gezellige Novigrad

Istrië en Dalmatië hebben het grootste aantal zonuren van de hele Middellandse Zee-regio, maar er is hier meer te beleven dan alleen een fijne strandvakantie! Via een breed pad loop je in 10 minuten naar het centrum van het pittoreske kuststadje Novigrad waar je heerlijk kan shoppen of van een drankje genieten op een terras. Je kan hier nog de sfeer opsnuiven van de vroegere zeevaartcultuur en jezelf laten verwennen door de vanzelfsprekende Kroatische gastvrijheid.

Rovinj en Pula

Aanraders zijn ook de ietsje zuidelijker gelegen steden in Istrië: het sprookjesachtige en romantsiche Rovinj en de Romeinse vestiging Pula, waar nog veel overblijfselen uit de Romeinse tijd te zien zijn, zoals een amfitheater. Zin in een dagje wellness? Tegen betaling kan je gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van het naastgelegen hotel.
Lees verder
8,2

Score uit 30 beoordelingen. Alle beoordelingen

Een rustige, gezellige familiecamping dicht bij een leuk stadje.

I.S. Ouwekerk
  • Geld-terug-garantie voor € 49
  • Aanbetaling maximaal € 149
  • Restantbetaling 4 weken voor aankomst
  • Gratis wijzigen tot 2 maanden voor aankomst
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Aminess Sirena Campsite

Terre 6
52466 - Novigrad
Kroatië
Afstand vanaf Utrecht: 1.335 km

Plan route

Coördinaten: 45°18'54"N 13°34'33"E

Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand: 0.5 km
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand: 0 km
Algemene gegevens

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Openingsperiode
26-03-2021 t/m 06-11-2021
Oppervlakte
13 ha
Totaal aantal plaatsen
520

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

  • Wifi/ Internet

    • Wifi 80-100% dekking
  • Zwemmen

    • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
    • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Strand

    • Steenachtig strand
    • Kunstmatig verhard strand
  • Voor kinderen

    • Enkele speeltoestellen
    • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
      • periode: 01-07/31-08
    • Speeltuin
    • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
  • Recreatie (volwassenen)

    • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
      • periode: 01-07/31-08
    • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • periode: 01-05/30-09
  • Sport en spel

    • Minigolf
    • Multisportveld
    • Tafeltennistafel
    • Tennis
    • Beachvolleybal
    • Mountainbikes
    • Stand-up Paddling
    • Kano's
    • Kajaks
  • Watersport en waterrecreatie

    • Windsurfen toegestaan
    • Zeilen toegestaan
    • Waterskiën toegestaan
    • Surfplanken
    • Kajaks
    • Waterfietsen
    • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • Visgelegenheid
    • Snorkelen
    • Windsurfcursus
    • Jetski
    • Motorboot
    • Zeilboot
  • Wellness

    • Massage
  • Honden

    • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
      • Max. aantal: 2
    • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
      • Max. aantal: 2
  • Bij de receptie

    • Paspoort / identiteitskaart verplicht
    • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
    • Betalen met creditcard mogelijk
      • creditcard: amex | dinnercard | mastercard | visacard
    • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Huurfaciliteiten

    • Mountainbikes
    • Surfplanken
    • Koelkluisjes
    • Fietsen
    • Kajaks
    • Waterfietsen
    • Kluisjes
    • Jetski
    • Elektrische fietsen
  • Eten en drinken

    • Gemeenschappelijke barbecueplaats
    • Snackbar
      • periode: 01-06/31-08
    • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
      • periode: 01-04/30-09
    • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • Pizzeria
      • periode: 01-06/15-09
    • Restaurant (kleine kaart)
      • periode: 01-05/30-09
    • Restaurant (met ruime keuze)
      • periode: 01-05/30-09
    • Barbecue toegestaan
      • type BBQ: elektra | gas
    • Bar
      • periode: 01-05/30-09
  • Geldautomaat

    • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
    • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Sanitair

    • Wastafels: koud water
    • Wastafels: warm water
    • Individuele wascabines: koud water
    • Individuele wascabines: warm water
    • Douches: koud water
    • Douches: warm water
    • Zittoiletten
    • Stortbak voor chemische toiletten
    • Babyroom
    • Kindersanitair
  • Wassen, afwassen, koken

    • Wasmachine(s)
    • Droogtrommel(s)
    • Textielwasbakken: koud water
    • Textielwasbakken: warm water
    • Afwasbakken: koud water
    • Afwasbakken: warm water
  • Ligging

    • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
      • afstand: 0.5 km
    • Afstand tot de zee (max. 10 km)
      • afstand: 0 km
  • Bodem en beplanting

    • Grasland
    • Harde bodem
    • Hellend terrein
    • Terrassencamping
    • Afgebakende plaatsen
    • Plaatsen zonder schaduw
    • Plaatsen met enige schaduw
    • Plaatsen met veel schaduw
  • Mindervaliden

    • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
    • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
    • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
    • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Diversen

    • Terrein bewaakt
    • Dag en nacht rustig
    • Paden en wegen verlicht
Beoordelingen
  • Sanitair
    8,5
  • Personeel
    8,5
  • Prijs-kwaliteitverhouding
    8,0
  • Kampeerplaats
    8,0
  • Accommodatie
    8,4
  • Kindvriendelijkheid
    8,4
  • Entertainment
    7,2
  • Sportfaciliteiten
    7,1
  • Zwembad
    8,2
  • Eten en drinken
    7,2
  • Omgeving
    8,2
Totale score
8,2 Score uit 30 beoordelingen

Senioren

Mooie camping,schoon maar klein sanitair bij de premium mare plaatsen . Mag ook aantal meer worden,toilet en douches

7,2

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Klein schalen. Met teveel vaste gasten

7,8

Paren

goede hulpverlening, vriendelijk personeel over heel de camping, veel honden aanwezig en geen vuil te vinden van hun is heel positief , er zijn veel douche-toilet voorzieningen,

8,0

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Mooie camping ! De plek die wij hadden de Premium mare was lekker de moeite waard !

8,0

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

De staanplaatsen voor de caravans en campers ogen rommelig. De mobile homes stonden zo gegroepeerd dat er voldoende privacy was. Wij hadden het idee om op een resort te zijn. Groen en netjes onderhouden.

8,0

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Middelgrote camping, veel te doen, sanitair wordt de geld dag goed schoon gehouden

8,2

Jongere paren

Hele mooie camping! Ruim opgezette plekken met veel schaduw over het algemeen. Veel voorzieningen zoals restaurantjes, barretjes, broodjes verkoop. Toiletgebouw is onzettend netjes en schoon en de schoonmaakster zijn heel de dag bezig. Wij liepen 50 meter en dan waren we al op het strand. Wel een rotsstrand maar met waterschoentjes prima te doen. In 10 minuten loop je naar het stadje maar je kunt ook het treintje nemen die bij de receptie vertrekt. Personeel is ontzettend vriendelijk, bij de receptie/ingang etc. De enige minpuntjes vonden wij de vuilniswagen die rond half 8 \'s ochtends al over de camping rondrijdt en je moet rekening houden met veel hars dat uit de bomen op de tent en auto valt. Maar verder dus een super camping!

8,2

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Prima camping, zuivere voorzieningen en zeer vriendelijk personeel.

8,5

Senioren

Rustige camping, grote plaatsen (premium), keurig sanitair.

8,5

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Camping ligt super gelegen aan de zee hadden een uitstekend half schaduw staanplaats faciliteiten op de camping waren goed en genoeg te beleven en te ondernemen in 1 woord top

9,4

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Aminess Sirena Campsite. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Recent bekeken

Campings in de buurt