Ga naar de homepage

Camping Polari

Camping Polari

Campingfaciliteiten

Ontspannen onder de olijfbomen aan de Kroatische kust

Een baai verstopt tussen de bossen, helderblauw zeewater, een groot rond zwembad ... Deze camping in Kroatiƫ heeft alles voor een zonvakantie aan zee. Camping Polari ligt direct aan het strand, in de buurt van het bekende plaatsje Rovinj. Je kampeert hier gezellig onder de schaduw van de oude olijfbomen. Of ga voor luxe en logeer in een luxe mobilhome met privƩzwembad. Al is er plek voor iedereen in het grote zwembad bij het strand. De kinderen kunnen zich uitleven in de waterspeeltuin.

Een strandvakantie in Kroatiƫ

Een strandvakantie in het schoonste stukje zee in het Middellandse Zeegebied? Camping Polari ligt aan misschien wel een van de mooiste baaitjes van Istriƫ. De baai ligt verstopt tussen bossen, vijf kilometer ten zuiden van Rovinj. De vele olijfbomen op de camping zorgen voor een fijn mediterraans sfeertje. Ook het helderblauwe water van de Adriatische Zee helpt daaraan mee. Het strand bij de camping is twee kilometer lang, dus er is altijd ruimte genoeg om van de zee te kunnen genieten. De kiezel- en rotsstrandjes lopen langzaam af de zee in, dus ook de kleintjes kunnen hier veilig spelen.

Zwemplezier in zee en zwembad

Aan zwemplezier geen gebrek op deze Kroatische camping. Neem een duik in zee. Voor de kinderen drijft daar een leuk opblaaspark, vol glijbanen en springkussens. Op de camping is het grote ronde zwembad dƩ plek voor waterpret. Het zwembad ligt vlak bij het strand, dus je loopt er zo naar toe na een duik in zee. Dat wordt lekker bubbelen in de whirlpool en spetteren in het peuterbad. Ook de grote waterspeeltuin, met sproeiers, waterpistolen en glijbanen, zorgt voor dolle pret. Laat de kinderen lekker rondrennen in het 600 m2 grote spraypark. Zelf geniet je in alle rust van de zon op een ligbed of grasweide. Of neem een verfrissend drankje bij de poolbar.

Bijzondere avonturen op de camping

Tennissen, voetballen of minigolfen: op deze camping is iedere dag iets te doen. Wil je iets bijzonders doen met het gezin? Op Camping Polari kan dat! Zo is er een heuse kartbaan, waar de kinderen tegen elkaar kunnen racen. Of speel een potje paintball. Ook bijzonder: een middagje waterskiĆ«n, parasailen of dansen. En na zoā€™n avontuur heb je zeker trek gekregen. Plof neer op het terras aan zee voor een lekkere pizza of visschotel.

Luxe tussen de olijfbomen

Kamperen tussen eeuwenoude olijfbomen: dat geeft je vakantie een bijzonder tintje. De staanplaatsen op Camping Polari liggen tussen de bomen. Je kunt op een rustig plekje staan, maar ook vlak bij het strand. Wil je een luxe glampingvakantie? Dan is een grote safaritent of een moderne mobilhome iets voor jou. Extra luxe: de mobilhomes met privƩzwembadje!

Met de boot naar Rovinj

Stap in voor een mooi boottochtje langs de Kroatische kust. Eindbestemming: Rovinj. Dit oude stadje heeft steile straatjes en gezellige restaurantjes. Ideaal voor een middagje uit. Ook met de bus of de fiets is de stad goed te bereiken. Je fietsen kun je thuis laten. Op deze camping in Kroatiƫ kun je ze huren. Ook voor de kleinere kinderen is een fietstocht naar Rovinj goed te doen. Het is nog geen vijf kilometer trappen over vlak terrein.
Lees verder
7,8

Score uit 27 beoordelingen. Alle beoordelingen

Prachtig zwembad, hele mooie zee en ruime kampeerplaatsen.

M.H.S. Hendriks
  • Geld-terug-garantie voor € 39
  • Aanbetaling slechts 10%
  • Restantbetaling pas 4 weken voor aankomst
  • Gratis wijzigen tot 2 maanden voor aankomst
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Camping Polari

Polari 1
52210 - Rovinj
Kroatiƫ
Afstand vanaf Utrecht: 1.384 km

Plan route

Coƶrdinaten: 45°3'46"N 13°40'29"E

Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand: 0 km
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand: 0 km
Algemene gegevens

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Openingsperiode
15-04-2022 t/m 02-10-2022
Oppervlakte
60 ha
Totaal aantal plaatsen
2347

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

  • Wifi/ Internet

    • Wifi 80-100% dekking
  • Zwemmen

    • Buitenzwembad
      • oppervlakte: 1000 m2
      • periode: 20-05/20-09
    • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
      • oppervlakte: 700 m2
      • periode: 20-05/20-09
    • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
    • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Strand

    • Steenachtig strand
      • kunstmatig verhard strand
    • Kiezelstrand
    • Rotskust
  • Voor kinderen

    • Enkele speeltoestellen
    • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
      • periode: 15-05/15-09
    • Speeltuin
    • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
    • Waterspeeltuin
    • Trampoline
    • Springkussen
  • Recreatie (volwassenen)

    • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
      • periode: 15-05/15-09
    • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • periode: 01-05/28-09
  • Sport en spel

    • Minigolf
    • Multisportveld
    • Tenniscursus
    • Tafeltennistafel
    • Tennis
    • Jeu de boulesbaan
    • Beachvolleybal
    • Fietsroutes bij de camping
      • zwaarte: licht
    • Mountainbikes
    • Televisie
    • Speelautomaten
    • (Pool)biljart
    • Stand-up Paddling
    • Kano's
    • Kajaks
  • Watersport en waterrecreatie

    • Windsurfen toegestaan
    • Zeilen toegestaan
    • WaterskiĆ«n toegestaan
    • Surfplanken
    • Zeilboten
    • Roeiboten
    • Kajaks
    • Waterfietsen
    • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • Visgelegenheid
    • Snorkelen
    • Waterskicursus
    • Windsurfcursus
    • Motorboot
  • Wellness

    • Massage
  • Honden

    • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Bij de receptie

    • Paspoort / identiteitskaart verplicht
    • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
    • Betalen met creditcard mogelijk
      • creditcard: amex | dinnercard | mastercard | visacard
    • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
    • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Huurfaciliteiten

    • Koelkasten
    • Mountainbikes
    • Surfplanken
    • Zeilboten
    • Koelkluisjes
    • Motorboten
    • Roeiboten
    • Fietsen
    • Kajaks
    • Waterfietsen
    • Kluisjes
    • Elektrische fietsen
    • Scooters
  • Eten en drinken

    • Gemeenschappelijke barbecueplaats
    • Snackbar
      • periode: 01-05/26-09
    • Afhaalmaaltijden
      • periode: 01-05/26-09
    • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
    • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • Pizzeria
    • Restaurant (kleine kaart)
    • Restaurant (met ruime keuze)
      • periode: 01-05/26-09
    • Barbecue toegestaan
      • type BBQ: kolen | elektra | gas
    • Bar
  • Geldautomaat

    • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Sanitair

    • Wastafels: koud water
    • Wastafels: warm water
    • Individuele wascabines: koud water
    • Individuele wascabines: warm water
    • Douches: koud water
    • Douches: warm water
    • Zittoiletten
    • Stortbak voor chemische toiletten
    • Babyroom
    • Kindersanitair
  • Wassen, afwassen, koken

    • Wasmachine(s)
    • Droogtrommel(s)
    • Strijkgelegenheid
    • Textielwasbakken: koud water
    • Textielwasbakken: warm water
    • Afwasbakken: koud water
    • Afwasbakken: warm water
  • Ligging

    • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
      • afstand: 0 km
    • Afstand tot de zee (max. 10 km)
      • afstand: 0 km
  • Bodem en beplanting

    • Grasland
    • Harde bodem
    • Hellend terrein
    • Terrassencamping
    • Afgebakende plaatsen
    • Plaatsen zonder schaduw
    • Plaatsen met enige schaduw
    • Plaatsen met veel schaduw
  • Mindervaliden

    • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 Ć  4 kg druk)
    • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
    • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
    • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Diversen

    • Terrein bewaakt
    • Dag en nacht rustig
    • Alleen 's nachts rustig
    • Paden en wegen verlicht
Beoordelingen
  • Sanitair
    8,0
  • Personeel
    7,9
  • Prijs-kwaliteitverhouding
    7,5
  • Kampeerplaats
    8,0
  • Accommodatie
    7,5
  • Entertainment
    7,3
  • Sportfaciliteiten
    7,4
  • Zwembad
    7,9
  • Eten en drinken
    7,1
  • Omgeving
    8,7
Totale score
7,8 Score uit 27 beoordelingen

Paren

Tolle StellplƤtze super neue SanitƤranlagen
Nettes Personal an der Rezeption.

9,8

Paren

Toller Campingplatz. Wir werden sicher wieder kommen.

9,4

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Camping met veel faciliteiten en prachtige uitzichten.

9,4

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Er ist sehr umfangreich, man kann viel unternehmen...

9,1

8,9

Paren

Leider war das Grilltestaurant seit 1. September geschlossen

8,8

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Grote Camping, goede service en goed bijgehouden schoon sanitair

8,7

Paren

Der Campingplatz ist nicht nur schƶn, sondern auch schƶn gelegen. Die sanitƤren Anlagen sind hervorragend, ebenso das Schwimmbad. Der Strand ist gepflegt und bietet fĆ¼r jeden etwas.
Wir waren rundum zufrieden.

8,7

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Grote camping maar goed ingedeeld. Als je een mobile home huurt is het fijn dat je gebruik kan maken van de kleine privƩ zwembaden. Voetbal velden lagen voor ons helaas erg ver en geen verlichting in de avond. Alles keurig en netjes verzorgd helaas waren de bedden niet erg goed.

8,4

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Positieve ervaring. We raden deze camping zeker aan.

8,3

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Camping Polari. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Welke populaire attracties liggen er in de buurt van de camping?
Rondom de camping zijn de volgende attracties te vinden:
Welke restaurants zijn er te vinden op de camping?
Op de camping zijn de volgende restaurants te vinden:
  • Visrestaurant Feral
  • Brnistra Grill
  • Adria Snack
Is er een animatieteam aanwezig op de camping?
Ja, op Camping Polari is er een leuke en enthousiaste Mini club voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Daarnaast wordt er voor tieners regelmatig een avondprogramma georganiseerd zoals bijvoorbeeld een mini disco.
Is er een supermarkt in de buurt van de camping?
Ja op de camping zijn er 2 supermarkten voor al je dagelijkse boodschappen. Daarnaast kun je voor de grote boodschappen bij een Lidl terecht op slechts 7 minuten rijden.
Welke faciliteiten zijn er aanwezig op de camping?
Op de camping kun je gebruik maken van de volgende faciliteiten:
  • Buitenzwembad
  • Speeltuin
  • Midgetgolfbaan
  • Multisportveld
  • Wellness Center
  • Horecagelegenheden
Is er WiFi beschikbaar op Camping Polari?
Ja, op deze camping kun je gratis gebruik maken van WiFi verbinding!
Is Glamping mogelijk op Camping Polari?
Ja, wij bieden verschillende luxe Glamping accommodaties aan zoals bijvoorbeeld een mooie Safaritent!
Zijn huisdieren toegestaan op de camping?
Ja, op de kampeerplaatsen zijn huisdieren van harte welkom. Bij sommige huuraccommodaties zijn huisdieren helaas niet toegestaan. Echter, dit verschilt per accommodatie.

Recent bekeken

Campings in de buurt