Ga naar de homepage

Camping Strasko ****

Camping Strasko ****

Campingfaciliteiten

Een vakantie vol sprookjes aan het Kroatische strand

Deze camping in Kroatië ligt aan de Kroatische kust, op het eiland Pag. Je kampeert aan een groene baai, vlak bij het strand. Neem dus een duik in zee of badder in de zwembaden. Dat is vakantie op Camping Straško! En de kinderen? Die vermaken zich wel. Op de camping kunnen ze sporten en spelletjes spelen met sprookjesfiguren. En ’s avonds kijk je met het hele gezin een leuke film bij de openluchtbioscoop op het strand naast de camping.

Vakantie aan een groene baai in Kroatië

Het kiezelstrand langs deze camping op het eiland Pag is twee kilometer lang. Het strand aan de Kroatische kust rond Pag bestaat vooral uit rotsen. Maar Camping Straško ligt aan een groene, bosrijke baai met een fijn zand- en kiezelstrand. Loop je een kilometer langs de Adriatische Zee? Dan kom je uit in het toeristische Novalja. Vooral voor jongeren is dit een paradijs. Er zijn hier namelijk veel discotheken. De titel ‘het Ibiza van Kroatië’ zegt genoeg! Na een avondje stappen kunnen ze hun avonturen meteen met hun vrienden delen, want op de hele camping is gratis wifi.

Zwembaden aan het strand

De zwembaden van Camping Straško zijn gloednieuw. Ze liggen op een heerlijke plek, namelijk aan het strand. Vooral de kleinere kinderen zullen zich hier thuisvoelen. Ze kunnen spetteren in het peuterbad, maar ook de andere zwembaden zijn vrij ondiep. Ook het strand is ideaal voor kinderen. Met zijn Blauwe Vlag is het strand veilig en het water brandschoon. Ben je toe aan volledige ontspanning? Ga zitten in een whirlpool, of doe mee met een yogales aan zee.

Sprookjesfiguren en circusartiesten

Bij de zwembaden kom je kleurrijke types tegen. Deze sprookjesfiguren, circusartiesten en mascottes horen bij het animatieteam. Ze zorgen voor een gevuld programma met spelletjes. Op het strand, in het zwembad en in de indoorspeeltuin. Willen je kinderen zich op eigen houtje vermaken? Dan kunnen ze altijd springen op de trampolines en het luchtkussen. Of een balletje slaan op de tennisbaan.

Film op het strand

Na een dagje sporten of spelen kan er wel een pizza in. Of een vers visje. Neem je kinderen mee naar een van de drie restaurants op Camping Straško. Alle drie deze campingrestaurants liggen aan het strand. Dan eet je dus altijd met een prachtig uitzicht over de zee. Trakteer de kinderen na de maaltijd op een ijsje bij de strandbar. Zijn de buikjes vol? Blijf dan nog even op het strand. Want ’s avonds kun je met z’n allen naar de film. Dan wordt het strand omgetoverd tot een echte bioscoop.

Een kampeerplaats in de bossen

Camping Straško ligt in een bos van eiken, pijnbomen en olijfbomen. Kies zelf een boom uit om onder te kamperen. Waar je ook kampeert, altijd ben je dicht bij het strand. En altijd heb je gratis wifi! Dat is een van de luxe dingetjes op deze camping. Meer luxe? Een mobilhome met zeezicht bijvoorbeeld. Of een vakantiehuisje met privézwembad.

Het unieke maanlandschap van Pag

Wil je het Kroatische eiland Pag verkennen? Dat kan prima op de fiets. Het eiland Pag is een bijzonder eiland. Fietsend rij je door één groot maanlandschap. Zo heb je Kroatië nog nooit gezien! Tussen de rotsen en bergen kun je vele mooie kleine strandjes ontdekken. Altijd leuk om tussen het fietsen door een verfrissende duik te nemen!

***Let op! Neem jij je hond mee naar Camping Strasko? Deze moet een muilkorf op als je over de camping wandelt***
Lees verder
8,5

Score uit 76 beoordelingen. Alle beoordelingen

Camping met schoon sanitair, vriendelijke medewerkers en een geweldig animatie team voor jong en oud.

A.L.G. Croonenberg
  • Geld-terug-garantie voor € 39
  • Aanbetaling slechts 10%
  • Restantbetaling pas 4 weken voor aankomst
  • Gratis wijzigen tot 2 maanden voor aankomst
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Camping Strasko

Zeleni put 7
53291 - Novalja (Pag)
Kroatië
Afstand vanaf Utrecht: 1.503 km

Plan route

Coördinaten: 44°32'18"N 14°53'9"E

Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand: 0.05 km
Algemene gegevens

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Openingsperiode
15-04-2022 t/m 09-10-2022
Oppervlakte
57 ha
Hoogteligging
20m
Totaal aantal plaatsen
1766

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

  • Wifi/ Internet

    • Wifi 80-100% dekking
  • Zwemmen

    • Buitenzwembad
      • oppervlakte: 600 m2
      • periode: 01-05/20-09
    • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
      • oppervlakte: 100 m2
      • periode: 01-05/20-09
    • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
    • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Strand

    • Steenachtig strand
      • kunstmatig verhard strand
    • Kiezelstrand
  • Voor kinderen

    • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
    • Speeltuin
    • Indoorspeeltuin
    • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
    • Waterspeeltuin
    • Trampoline
    • Springkussen
    • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
      • talen: Duits | Engels | Frans | Italiaans
  • Recreatie (volwassenen)

    • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
    • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • periode: 15-05/10-09
  • Sport en spel

    • Multisportveld
    • Tenniscursus
    • Tafeltennistafel
    • Tennis
    • Jeu de boulesbaan
    • Beachvolleybal
    • Boogschieten
    • Fitnessruimte
    • Paardrijden
    • Fietsroutes bij de camping
      • zwaarte: zwaar | licht | gemiddeld
    • Mountainbikes
    • Recreatieruimte
    • Televisie
    • Speelautomaten
    • Kano's
    • Kajaks
  • Watersport en waterrecreatie

    • Windsurfen toegestaan
    • Zeilen toegestaan
    • Waterskiën toegestaan
    • Surfplanken
    • Zeilboten
    • Kajaks
    • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • Visgelegenheid
    • Scuba-diving
      • persluchtflessen vullen
    • Snorkelen
    • Zeilcursus
    • Windsurfcursus
    • Jetski
    • Duikuitrusting
    • Duikcursus
    • Motorboot
    • Zeilboot
  • Wellness

    • Whirlpool
    • Beautycenter
    • Massage
  • Honden

    • Hondenuitlaatplaats
    • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
      • Max. aantal: 2
    • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
      • Max. aantal: 2
  • Bij de receptie

    • Paspoort / identiteitskaart verplicht
    • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
    • Betalen met creditcard mogelijk
      • creditcard: dinnercard | mastercard | visacard
    • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
    • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Huurfaciliteiten

    • Koelkasten
    • Mountainbikes
    • Surfplanken
    • Zeilboten
    • Motorboten
    • Duikuitrusting
    • Auto's
    • Fietsen
    • Kajaks
    • Kluisjes
    • Jetski
    • Elektrische fietsen
    • Scooters
  • Eten en drinken

    • Snackbar
      • periode: 01-05/30-09
    • Afhaalmaaltijden
      • periode: 01-05/30-09
    • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
    • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • Pizzeria
    • Restaurant (kleine kaart)
      • periode: 01-05/30-09
    • Restaurant (met ruime keuze)
    • Barbecue toegestaan
      • type BBQ: elektra | gas
    • Bar
  • Geldautomaat

    • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Sanitair

    • Wastafels: koud water
    • Wastafels: warm water
    • Individuele wascabines: koud water
    • Individuele wascabines: warm water
    • Douches: koud water
    • Douches: warm water
    • Zittoiletten
    • Stortbak voor chemische toiletten
    • Babyroom
    • Familiesanitair
    • Kindersanitair
  • Wassen, afwassen, koken

    • Wasmachine(s)
    • Droogtrommel(s)
    • Textielwasbakken: koud water
    • Textielwasbakken: warm water
    • Afwasbakken: koud water
    • Afwasbakken: warm water
  • Ligging

    • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
      • afstand: 0.05 km
  • Bodem en beplanting

    • Grasland
    • Harde bodem
    • Afgebakende plaatsen
    • Plaatsen zonder schaduw
    • Plaatsen met enige schaduw
    • Plaatsen met veel schaduw
  • Mindervaliden

    • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
    • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
    • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
    • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Diversen

    • Terrein bewaakt
    • Dag en nacht rustig
    • Paden en wegen verlicht
  • Sanitair

    • Reinigingsstation chemische toiletten
Beoordelingen
  • Sanitair
    9,0
  • Personeel
    8,5
  • Prijs-kwaliteitverhouding
    8,0
  • Kampeerplaats
    8,8
  • Accommodatie
    8,9
  • Kindvriendelijkheid
    8,2
  • Entertainment
    7,9
  • Sportfaciliteiten
    8,2
  • Zwembad
    8,0
  • Eten en drinken
    8,0
  • Omgeving
    8,1
Totale score
8,5 Score uit 76 beoordelingen

Gezin met kinderen <4 jaar

Der Campingplatz an sich war sehr schön. Allerdings fehlte an manchen Stellen der Wartung und Pflege

6,5

Gezin met kinderen <4 jaar

Grundsätzlich ein schöner Campingplatz mit allem, das man benötigt. Die Mobilheime sind recht schön aber leider zu eng nebeneinander platziert, man hat kaum Privatsphäre. Abends läuft manchmal ein Kinderprogramm, weshalb es teilweise auch nach 22.00 Uhr noch recht laut war. Auf der Terrasse hält man es auch kaum aus, da sie sich trotz Überdachung extrem erhitzt. Schattenplätze sind viel zu wenige vorhanden - vor allem am Strand mit Kindern ist das etwas mühsam.

6,6

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Qua hygiëne en onderhoud top, telkens je de camping verliet en terug wou binnenkomen moest je je toegangskaart tonen vonden wij heel vervelend .

6,7

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

6,8

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Platz ist super schön - Meer ein Traum

7,0

Paren

Der Campingplatz war schön mit Oleander und Lavendel sowie weiteren Pflanzen und Kräutern geschmückt. Das hat mir sehr gut gefallen. Es war sauber.

7,1

Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Grote camping met alle nodige faciliteiten

7,2

Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

leuke, rustige camping. heel mooi aangelegd. sanitair heel proper. alles is aanwezig. dichtbij het centrum en bereikbaar met toeristisch treintje. praten in het duits geen probleem maar het engels is soms wat moeilijker.

7,4

Jongere paren

Mooie grote camping, het toilet gebouw werd perfect schoongemaakt door de hele dag heen. Wij hebben alleen aan de zee gelegen omdat het zwembad erg ver weg was, een groot plus punt waren de strastranddouches.

7,5

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Een grote ( ca 1700 plaatsen) maar overzichtelijke ( grote oppervlakte) gezinscamping. De camping kent avond rust vanaf 2300 en de animatie programma’s lopen tot 2200. Het animatie programma is gericht op kinderen tot ca 12 jaar. Voor 12 t/m 18 wordt eigenlijk niets georganiseerd. Het voetballen s avonds wordt gecanceld als er een avond programma in de tent is of het veldje wordt gereserveerd door een groep waardoor er niet gespeeld kan worden.

Op de camping is ook een Gym faciliteit in een tent bij het sport center (1 loopband, 1 home trainer, een set met verschillende dumbles en wat gewicht train apparaten)

Mobile homes worden door camping personeel schoongemaakt, bedlinnen en handdoeken na 1 week aangeboden. Bomen zorgen voor schaduw.

7,6

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Camping Strasko. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Wat is de plattegrond van deze camping?
De plattegrond van de camping kan worden bekeken via deze link.
Is WiFi beschikbaar op camping Strasko?
Ja, op de camping kunnen gasten gebruik maken van WiFi verbinding.

Recent bekeken

Campings in de buurt