Ga naar de homepage

Camping Amsterdam Nederland

Het Rijksmuseum, de prachtige grachtenpanden, Paleis op de Dam: Amsterdam heeft de dagjesmens veel te bieden. Een dagje Amsterdam is vanuit een camping in de buurt dan ook een echte aanrader. Wilt u tijdens uw kampeervakantie heel Amsterdam zien, dan moet u daar toch wat meer tijd voor uittrekken. Neem de kinderen mee naar Madame Tussauds, het wassenbeeldenmuseum met de grootste filmsterren. En natuurlijk willen ze ook een keertje naar dierentuin Artis.

Lees meer

In de Hollandse omgeving

Waarschijnlijk is Amsterdam het hoofddoel tijdens uw kampeervakantie. Er is echter nog veel meer te doen en zien in de mooie omgeving. Vanuit uw camping bent u namelijk niet alleen snel in Amsterdam. Ook karakteristieke Hollandse steden als Leiden, Den Haag en Haarlem zijn vanuit de campings in de buurt van Amsterdam gemakkelijk te bereiken. De omgeving rondom de Nederlandse hoofdstad leent zich daarnaast uitstekend voor mooie fietstochtjes. Een ritje door de kleurrijke tulpenvelden en groene polders is een unieke ervaring. En een heerlijk dagje strand – bijvoorbeeld bij het bekende Scheveningen – behoort ook tot de vele mogelijkheden. Uw stacaravan of kampeerplaats ligt namelijk praktisch in het zand.

Op de camping

Is het zeewater nog iets te koud? Geen zorgen, op de camping kunnen u en uw kinderen genoeg wateravonturen beleven in het zwembad of zwemparadijs. De speeltuin en animatie zorgen voor nog meer pret bij de kids. Terwijl zij aan het spelen zijn, kunt u met de wifi-verbinding alvast in alle rust kijken waar u de volgende dag heen kunt gaan. Gewoon in de luie stoel bij uw tentje of accommodatie.

Campings in de buurt van Amsterdam