Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Portugal

Campings in Portugal staan voor een combinatie van strand, natuur en cultuur. Gelegen aan de Atlantische Oceaan is een frisse duik in de zee nooit ver vanaf uw camping. Portugal heeft een uitstekend klimaat, heerlijk warm en zonnig. Oftewel een ideale bestemming voor uw kampeervakantie!

Campings in Portugal: strand, natuur en cultuur

Kamperen in Portugal is zeer veelzijdig. In Noord Portugal vindt u prachtige campings aan de Costa Verde in de buurt van Porto. Maar ook de Algarve in het zuiden van het land is prachtig.

Het landschap is zeer gevarieerd. De kust kent vele lagunes, rotsformaties en kleine, zandstranden. Landinwaarts wordt het heuvelachtiger rondom de camping. In Portugal kunt u dus zowel aan de kust als in het binnenland genieten van een onbezorgde kampeervakantie.

Lees meer

Het mooie Portugese zomerweer is ideaal voor een vakantie aan het water. Of u nu een buitenzwembad op de camping wilt of liever aan het strand wilt liggen bij de zee, Suncamp holidays biedt altijd campings aan waar u kunt vertoeven aan een strand of zwembad. Ook op het droge is er genoeg te beleven op de camping, want veel campings hebben een uitgebreid animatieteam en een speeltuin met verschillende speeltoestellen.

Verse broodjes halen

Weet u al hoe u dit jaar uw vakantie op de camping door wilt brengen? U kunt een eigen kampeermiddel meenemen of kiezen voor meer gemak: een compleet ingerichte mobile home of bungalow. Wat u ook kiest, er is altijd ruimte voor een buitenzitje waar u in de stralende ochtendzon lekker kunt ontbijten met verse broodjes, een kopje koffie en een gekookt eitje.

Tentje, boompje, beestje

Is uw vakantie niet compleet zonder uw hond? Neem hem of haar dan mee. Veel campings laten honden toe, soms alleen onder bepaalde voorwaarden. Let op of uw hond daadwerkelijk welkom is in de periode wanneer u op vakantie wilt en, als u meerdere honden heeft, hoeveel honden mee op vakantie mogen. Sommige campings rekenen een toeslag voor het meebrengen van een hond.

Activiteiten vanaf uw camping

Natuurlijk kunt u een paar weken zonnen, relaxen en luieren op het strand. Maar u kunt er ook voor kiezen om er op uit te trekken. Een aantal steden die zeker een bezoek waard zijn in Portugal:

  • Lissabon
    Tijdens uw verblijf in Portugal is een bezoek aan de sfeervolle hoofdstad een belevenis. Er is cultuur en historie in overvloed.
  • Porto
    De tweede stad van Portugal, Porto, is gelegen in het noordwesten. Hier beleeft u de gezelligheid en drukte van de haven.
  • Faro
    Faro is de hoofdstad van de populaire vakantie streek Algarve. In Faro maakt u kennis met de echte Portugese levensstijl.

Alle regio's in Portugal

Populaire campings Portugal Bekijk 1 campings

Populaire regio's Portugal

Populaire thema's Portugal

Guimarães: een bloeiende oude stad

In 2012 werd studentenstad Guimarães uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Niet vreemd, gezien de rijke geschiedenis die hij met zich meedraagt.

Wat er te doen is in Guimarães? Lees het hier!

Populaire plaatsen Portugal