Ga naar de homepage

Heeft u vragen? Bel ons +31 (0) 488 45 42 45

Camping Santa Elena-Ciutat

Toon kaart, ligging en adres

alle voorzieningen
Bewaar als favoriet
Camping Santa Elena Ciutat vindt u in Lloret de Mar, in de prachtige omgeving van de Costa Brava in Spanje. U kunt tijdens uw vakantie genieten van de mediterrane zon, op slechts 700 meter van de bekende stranden, tussen de visserstadjes Tossa de Mar en Blanes.
Lloret de Mar heeft grote stranden met grof zand en een landschap dat typisch is voor de Costa Brava: de pijnboombossen die doorlopen tot aan de kust. Deze streek is door de kwaliteit van de stranden en de schoonheid van het landschap een wereldbekende toeristische trekpleister is geworden.

Op de camping kunnen jong en oud zich vermaken. Er is een kinderclub (vanaf 6 jaar), een speeltuin en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Of daag uw medekampeerders uit voor een partijtje voetbal, basketbal, volleybal of tafeltennis. De vakantieactiviteit jeu de boules ontbreekt ook op deze camping niet.
Een vakantie in dit gebied leent zich uiteraard voor een zonvakantie, maar u vindt er ook de koelte van de schaduw.

Ontdek de omgeving vanaf camping Santa Elena Ciutat, die is gelegen in het beste toeristische centrum voor vakantie aan de Costa Brava. De plaatsen Lloret de Mar, Girona, Tossa de Mar, Blanes en Barcelona maken het een ideale toeristische bestemming.

Bent u na een inspannende dag toe aan waterplezier en afkoeling? De zee en de stranden bieden volop watersportmogelijkheden. Op de camping zelf kunt u genieten van het grote zwembad en voor de kinderen is er een peuterbad. Geef u op voor bijvoorbeeld aquagym, waterspelletjes, zwemlessen of beginnerscursus diepzeeduiken.

Het personeel helpt u bij het uitkiezen van de activiteiten die het best geschikt voor u zijn.

Er is een apart gedeelte voor jongeren.

Voldoende redenen om naar camping Santa Elena Ciutat in Spanje te komen.
Lees verder
  • Kosteloos wijzigen tot 1 maart 2017

Beschikbaarheid

Geen accommodaties gevonden

Camping Santa Elena-Ciutat

Crta Lloret A Blanes s/n
17310 - Lloret de Mar
Spanje
Afstand vanaf Utrecht: 1.443 km

Plan route

Coördinaten: 41°41'54"N 2°49'36"E

Ligging van de camping
Algemene gegevens
Oppervlakte
14 ha
Totaal aantal plaatsen
560

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

  • Honden

    • Geen honden toegestaan in laagseizoen
    • Geen honden toegestaan in hoogseizoen

Recent bekeken

Campings in de buurt