Ga naar de homepage

Camping Costa Blanca Spanje

Costa Blanca staat garant voor een fantastische strandvakantie, maar er is meer te beleven vanaf uw camping. Costa Blanca heeft adembenemende natuurgebieden, steden bomvol cultuur en gezellige themaparken. Met een gemiddelde temperatuur van 18 graden kunt u hier het hele jaar heerlijk kamperen.

Lees meer

Campings Costa Blanca: Een natuurexplosie

Vakantie aan de Costa Blanca betekent uitgestrekte zandstranden waarop u heerlijk kunt zonnebaden. Met de zee dichtbij voor een verfrissende duik of om lekker op te surfen. En dat allemaal vlakbij uw camping. Costa Blanca kent echter nog veel meer natuurschoon:

  • Palmbossen Palmeral de Elche
    Het grootste palmbos van Europa verdient zeker een bezoekje vanaf uw camping. Alicante is de provincie waarin het bos ligt. Tussen de dadelpalmen is het heerlijk wandelen.
  • De grotten van Cuevas de Canelobre
    Deze grotten hebben een rijke geschiedenis, ze deden ondermeer dienst als schuilplek tijdens de Spaanse revolutie. Een bezoek is absoluut aan te raden vanwege de prachtige stalactieten en stalagmieten.
  • Natuurpark Peñón de Ifach
    Dit piepkleine natuurpark is een leuke plek om te bezoeken vanaf uw camping. Benidorm ligt vlakbij dit rotsgebergte van 332 meter hoogte. Bovenop deze rots heeft u een adembenemend uitzicht op de streek.

Leuke activiteiten in Costa Blanca

Vanaf uw camping in Costa Blanca zijn voldoende leuke activiteiten te doen. Een uitstapje naar de wereldstad Valencia bijvoorbeeld. Of een dagexcursie naar het eiland Tabarca. Dit eiland was vroeger, vanwege de vele grotten een geliefde plaats voor piraten.

Voor kinderen is er ook genoeg te doen op vakantie. Costa Blanca telt meerdere waterparken, een pretpark en een dierenpark. Maar er zijn ook genoeg kinderactiviteiten op uw camping. Costa Blanca heeft verschillende campings die een animatieteam in huis hebben. Zo is er altijd plezier en vertier op uw vakantie in Costa Blanca.

Ergens anders eten dan op uw camping? Costa Blanca telt tal van leuke restaurantjes. Als u in Spanje bent moet u uiteraard traditionele gerechten, zoals paella, proeven. Kamperen in Costa Blanca biedt een overvloed aan ingrediënten voor een fantastische vakantie.