Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Op vakantie met baby of peuter

Wanneer u op een luxe kampeervakantie gaat, bent u verzekerd van een heerlijk ontspannen vakantie met het hele gezin. Een SunLodge is namelijk zo ingericht, dat zelfs de allerkleinsten zonder zorgen kunnen spelen in én rondom de accommodatie. De SunLodges zijn namelijk voorzien van een veranda met overkapping, zodat u met een gerust hart uw baby of peuter veilig in de schaduw kunt laten spelen. Bovendien beschikken sommige SunLodges over een hekje om het terras af te sluiten.

Op vakantie buiten het hoogseizoen:

 • Verblijf in het laagseizoen met korting: 7=6 en 14=12
 • Genieten in alle rust op kindvriendelijke campings
 • De meeste faciliteiten zijn gewoon open in het laagseizoen
 • Gratis kinderbedje en -stoeltje in de SunLodge bij een verblijf van minimaal 7 nachten*
 • Profiteer ook van de SunLodge Beter Weer Garantie

Let op: Als u gebruik wilt maken van het gratis kinderbedje- en stoeltje moet u dit tijdens het boekingsproces aangeven. Na het invullen van de gegevens van uw reisgezelschap, krijgt u de mogelijkheid om een gratis kinderbedje- en stoeltje aan te vinken. Vervolgens wordt dit voordeel automatisch verwerkt en komt het in uw reserveringsoverzicht te staan.

Zoek & Boek uw SunLodge

Lees meer

Zonvakantie in het laagseizoen

Buiten het hoogseizoen op vakantie gaan heeft meerdere voordelen. Zo is het lekker rustig op de campings en kunt u gewoon gebruikmaken van alle faciliteiten op de campings. Bovendien zijn er tal van plekken in Europa waar u kunt genieten van een fijne temperatuur en een zacht klimaat in het laagseizoen. Ziet u ertegen op om met uw kinderen een lange reis te maken in de auto? Dat hoeft niet! Want wanneer u in het laagseizoen op vakantie gaat zijn er weinig tot geen files onderweg.

Kindvriendelijke campings

Wanneer u met jonge kinderen op vakantie gaat is het belangrijk dat de camping kindvriendelijk is. Denk aan een goed animatieteam waar de kinderen geschminkt kunnen worden of kunnen dansen. Kies een familiecamping met zwembad en een apart peuterbadje, zodat u samen met uw zoon of dochter kunt spetteren in het water. Daarnaast gaan er veel andere gezinnen met jonge kinderen in het laagseizoen op vakantie. Erg gezellig voor uw kinderen, ze kunnen dan makkelijk nieuwe vriendjes maken!

Dus waar gaat u dit jaar heen? Een comfortabele zonvakantie naar bijvoorbeeld Frankrijk, Italië of Kroatië? Of zoekt u het liever dichterbij en gaat u voor een luxe kampeervakantie in Nederland? Laat u inspireren ...

Voor de aller-kleinsten

Campings met SunLodges in Italië

Campings met SunLodges in Kroatië

Campings met SunLodges in Frankrijk

Interessante blogs

Tips: Kamperen met peuters

 • Laat je kinderen meebeslissen over uitjes
 • Ga voor een camping met animatieteam
 • Neem leuke spelletjes mee
 • Zoek een camping met peuterbadje

Lees meer

Kamperen met baby of peuter

Veilig kamperen met kleine kinderen

 • Kies voor een accommodatie met veel schaduw
 • Loop een rondje over de camping met uw kind om de camping te leren kennen
 • Neem een EHBO-kit mee
 • Maak afspraken met uw kind waar ze kunnen spelen

Lees meer

Veilig kamperen

*Actievoorwaarden:

- Actie loopt t/m 30 juni 2019
- Minimaal verblijf van 7 nachten
- Geldig op een vakantie in een SunLodge in de periode van 1 april 2019 t/m 30 juni 2019
- Niet geldig op camping Beerze Bulten
- Geldig voor kinderen t/m 4 jaar
- U dient tijdens het boekingsproces aan te geven dat u gebruik wilt maken van een babybedje en/of babystoeltje. Vervolgens wordt deze korting automatisch verwerkt en komt het in uw reserveringsoverzicht te staan.