Ga naar de homepage

Ma-vr 08.30 - 20.00 | Za 09.00 - 16.30 +31 (0) 488 45 42 45

Mooi Weer Garantie in een SunLodge

U kunt nu bij Suncamp holidays gratis omboeken wanneer u een SunLodge heeft geboekt en er slecht weer is voorspelt op uw vakantiebestemming.* Zo bent u verzekerd van een zonnige vakantie!

  • Gratis omboeken als het slecht weer wordt op uw bestemming
  • Het gehele jaar geldig, dus ook in het laagseizoen
  • Alle campings met SunLodges hebben een zwembad of liggen bij een strand
Kijkt u ook al uit naar een heerlijke vakantie in het zonnetje en met een fijne temperatuur? Naar bijvoorbeeld het wonderschone Kroatië of het Bourgondische Frankrijk? Dat snappen wij! En niets is vervelender dan vlak voor de vakantie erachter komen dat er slecht weer is voorspeld op uw vakantiebestemming. Daarom bieden wij de Mooi Weer Garantie!
 
Lees meer

Gaat u op vakantie met een baby of peuter? Dan profiteert van nog een voordeel!Bij een verblijf van minimaal 7 dagen van 1 april t/m 30 juni kunt u namelijk gratis gebruik maken van een kinderstoeltje en - bedje! Deze zijn bij aankomst al voor u klaar gezet in de accommodatie.

Hieronder hebben we de populairste vakantiebestemmingen op een rijtje gezet waar je kunt overnachten in een luxe SunLodge op een topcamping en waar de Mooi Weer Garantie geldig is. Naast Italië, Frankrijk en Kroatië, kunt u ook in een SunLodge overnachten in Spanje of Nederland! Vind nu de perfectie camping voor uw gezin en profiteer van de Mooi Weer Garantie

Boek nu uw SunLodge

Deelnemende campings met SunLodge in Italië

Deelnemende campings met SunLodge in Kroatië

Deelnemende campings met SunLodge in Frankrijk

 

*Actievoorwaarden:

- Gratis het gehele jaar omboeken vanaf 7 dagen tot 4 dagen voor aankomst bij een Sunlodge-accommodatie.
- Restitutie van de reissom is niet mogelijk.
- Uw nieuwe vakantie heeft dezelfde aankomst- en vertrekdatum als uw oorspronkelijke vakantie.
- Omboeken kan uitsluitend naar een andere SunLodge-accommodatie, op basis van beschikbaarheid. 
- Indien de nieuwe vakantie duurder is dan de oorspronkelijke vakantie, dan wordt het verschil als toeslag doorberekend. Kiest u voor een goedkopere accommodatie, dan zal er geen sprake zijn van restitutie.
- Suncamp holidays is niet verantwoordelijk voor kosten als overnachtingshotel, ferry-overtocht e.d.

Bij regen:

U kunt omboeken, wanneer er tot 96 uur voorafgaand aan de verblijfsperiode meer dan 20 mm neerslag per verblijfsdag verwacht wordt. Dit geldt vanaf minimaal 3 verblijfsdagen bij een verblijf van minimaal 7 dagen. Voor de vaststelling van de hoeveelheid regen is het niet noodzakelijk dat de regen onafgebroken valt. Voor de vaststelling van de hoeveelheid regen zijn uitsluitend de door www.weeronline.nl gepubliceerde gegevens beslissend. Hierbij wordt altijd het dichtstbijzijnde meetstation vanaf de camping genomen.

Bij kou:

Wordt er vanaf 96 uur voorafgaand aan de verblijfsperiode een middagtemperatuur (12:00) kouder dan 10 graden Celsius verwacht op minimaal 3 verblijfsdagen bij een verblijf van minimaal 7 dagen, dan kunt u omboeken. Voor de vaststelling van de middagtemperatuur zijn uitsluitend de door www.weeronline.nl gepubliceerde gegevens beslissend. Hierbij wordt altijd het dichtstbijzijnde meetstation vanaf de camping genomen.