Ga naar de homepage

Suncamp bij RTL Kampeert - Heb jij ons al gespot?

Na het succes van CampingLife en KampeerTV is RTL terug met een nieuw campingprogramma: RTL Kampeert. In dit programma bezoekt presentator Sander Janson verschillende campings in binnen- en buitenland. Suncamp mocht op 26 januari het spits afbijten met camping Cisano/San Vito! Bekijk de video hier:

Sander nam in de eerste aflevering een kijkje op camping Cisano/San Vito aan het Gardameer. Wil je nog meer informatie over de camping? We vertellen je graag alles wat je wilt weten!

Zon en zwemplezier

Camping Cisano/San Vito bestaat eigenlijk uit twee campings. Hierdoor vind je altijd de perfecte plek om vakantie te vieren! De campings bieden plezier voor iedereen. Loop via het tunneltje van de ene naar de andere camping om een duik te nemen in een van de vele zwembaden. Camping Cisano/San Vito heeft een groot waterpark, dus leef je uit! Geen zin in het zwembad? Je kunt ook heerlijk ontspannen op het privéstrand aan het Gardameer. Voor wat inspanning kun je het water op om te waterskiën of te kajakken. Het is een paradijs voor de echte waterrat!

Meer over deze camping

Vakantiekriebels

Heb je onze glamping-accommodaties gezien in RTL Kampeert? De aflevering gaf een kijkje in onze nieuwe SunLodge Taiga en SunLodge Catalpa op camping Cisano/San Vito. Deze mooie SunLodges staan niet alleen op camping Cisano/San Vito, maar ook op een heleboel andere leuke campings! Kies bijvoorbeeld voor onze luxe stacaravan Catalpa op camping Terme Catez of boek een SunLodge op een van onze andere campings. Bij al onze SunLodges kun je ontspannen op je eigen overdekte terras. Op het stoere, houten meubilair kom je helemaal tot rust!

Bekijk alle SunLodges

De leukste campings met SunLodges