Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Kamperen met kinderen

Kamperen met kinderen is de perfecte mogelijkheid voor u om samen met de kids een onvergetelijke vakantie te beleven.

Lees meer

Suncamp holidays: dé specialist in campings voor kinderen

Suncamp holidays campings selecteert al haar campings speciaal voor kinderen. Zo liggen alle campings dicht bij zee of beschikken ze over een mooi (binnen)zwembad. Bovendien hebben de meeste camping uitgebreide sportfaciliteiten, fantastische speelmogelijkheden en een animatieprogramma. Alle Suncampcampings scoren dus hoog als het om kindvriendelijke campings gaat!

Kamperen met kinderen

Het is belangrijk om de juiste camping te kiezen als u met kinderen kampeert. Reist u bijvoorbeeld met kleine peuters, dan is een peuterbadje bij het zwembad erg handig. En ook een autovrije standplaats is wel zo veilig voor de kleintjes!

Oudere kinderen hebben uw hulp misschien minder nodig, maar zij willen spelen met leeftijdsgenootjes. Een subtropisch zwemparadijs en een grote speeltuin zijn belangrijk voor een grandioze kampeervakantie. Of wat denkt u van een uitgebreid recreatieprogramma, waarbij de kinderen niet alleen samen spelen maar bijvoorbeeld ook samen lekkere dingen koken?

De perfecte vakantie voor ouders

En ook de ouders worden niet vergeten; u heeft pas écht vakantie als uw kinderen zich vermaken. Overigens is het wel handig als er op de camping een goede wasmachine en droogtrommel beschikbaar zijn. Door al het spelen met vriendjes en vriendinnetjes is de kans groot dat korte broek en t-shirt niet altijd schoon blijven.

Bekijk alle campings

Populaire regio's