Ga naar de homepage

Domaine Le Clos des Oliviers 

Domaine Le Clos des Oliviers 

Zwemmen, zonnen en de Zuid-Franse cultuur ontdekken

Een duik nemen in een groot waterpark, de kinderen die zich vermaken bij de miniclub, wijnproeven bij een wijnmaker en de Franse cultuur ontdekken. Wanneer je verblijft op Domaine Le Clos des Oliviers beleef je een echte familievakantie. Je geniet hier van luxe faciliteiten. Naast dat je op de camping niets tekortkomt, valt er in de omgeving genoeg te ontdekken. Zowel zonliefhebbers als cultuurliefhebbers zijn op deze camping verzekerd van een onvergetelijke vakantie.

Een luxe waterpark

Midden in de Provence in het dorpje Vidauban ligt Domaine Le Clos des Oliviers. Hier neem je zo een duik in het zwembad. Dit is niet zomaar een zwembad, het is een geheel waterpark inclusief waterval en glijbanen. De zwembaden van dit waterpark hebben een totale oppervlakte van zo’n 600 m². Als dat nog niet genoeg voor je is, vind je op ongeveer 200 meter afstand van de camping een nog groter waterpark.

De ideale familiecamping

Deze camping kan zich met recht een echte familiecamping noemen. Er wordt namelijk een uitgebreid animatieprogramma aangeboden voor de kinderen. De jongere kinderen gaan naar de miniclub en de oudere kinderen gaan naar de tienerclub. Overdag spelen de kinderen hier spelletjes, volgen ze workshops en nemen ze deel aan sportieve activiteiten. 's Avonds worden er feestjes georganiseerd. Terwijl de kinderen zich vermaken, drink jij een drankje in de tropische bar of breng je een bezoekje aan de ambachtelijke markt.

Wijnproeven bij een echte wijnmaker

Vanuit deze camping is het aan te raden om de omgeving te verkennen. Je bent tenslotte omgeven door wijnvelden. De camping werkt samen met een aantal wijnmakerijen in de omgeving. Oftewel, dit is je kans om eens goed kennis te maken met de Franse wijncultuur. Daarnaast zijn er verschillende leuke stadjes in de buurt die absoluut een bezoekje waard zijn. Voordat je het weet, wandel je door de pittoreske straatjes van Vidauban, Arcs-sur-Argens of Draguignan.

Ontdek de cultuur van de Provence

Het mooie van Domaine Le Clos des Oliviers is dat de diverse bezienswaardigheden van de Provence binnen handbereik liggen. Je bent bijvoorbeeld niet ver verwijderd van kustplaatsjes zoals Saint-Tropez en Fréjus. Deze toeristische trekpleisters staan bekend om hun charme. Hier kijk je uit over de azuurblauwe Middellandse Zee. Of je nu lekker op het strand wilt liggen of liever een van de vele culturele bezienswaardigheden bezoekt, hier is voor iedereen wel wat te doen.
Lees verder
  • Aanbetaling slechts 15%
  • Restantbetaling pas 5 weken voor aankomst
  • Betalen in termijnen mogelijk
  • SunBonus loyaliteitsprogramma
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Geen accommodaties gevonden

Gedetailleerde informatie over de camping

Locatie

Domaine Le Clos des Oliviers

Le Plan Occidental
83550 - Vidauban
Frankrijk
Afstand vanaf Utrecht: 1.263 km

Plan route

Coördinaten: 43°25'3"N 6°25'3"E

Reis bewust

Hoeveel CO2 stoot je uit met deze reis? Wij rekenen het voor je uit (vertreklocatie Utrecht). Maak een bewuste keuze door groenere transportopties te kiezen en verlaag direct je CO2-uitstoot.

Faciliteiten

Algemene gegevens

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Omgeving van de camping

Recent bekeken

Campings in de buurt