10 leukste dierentuinen in Frankrijk

10 leukste dierentuinen in Frankrijk

op 2 sep 2022

Marieke Krämer

Zoek je een leuk uitje tijdens je vakantie? In Frankrijk vind je prachtige dierentuinen, aquariums en safariparken. Sommige dierentuinen in Frankrijk horen zelfs tot de mooiste ter wereld. Bewonder prachtige dieren zoals witte tijgers, kleurrijke vissen en de zeldzame reuzenpanda. Of kom wel heel dicht bij de giraffes tijdens een spannende safari. Dit zijn tien prachtige dierentuinen verspreid over heel Frankrijk.

Lees meer
6 keer glamping aan zee in Italië

6 keer glamping aan zee in Italië

op 12 aug 2022

Sarah Löber

Kamperen in Italië, hoe klinkt dat? Dan denk je natuurlijk meteen aan ijsjes, zon en heerlijk Italiaans eten. Extra mooi is een campingvakantie in Italië aan zee. Ontspan op het strand, lees een boek of speel een potje volleybal. Dat is toch een geweldige vakantie!

Lees meer
7x de leukste buitenzwembaden in Nederland

7x de leukste buitenzwembaden in Nederland

op 29 jul 2022

Laura ten Barge

Hittegolven tijdens de Nederlandse zomer worden steeds gebruikelijker. Het is dan wel zo lekker om afkoeling te zoeken in een openluchtzwembad! In Nederland zijn heel veel leuke buitenzwembaden te vinden waar kinderen zich kunnen uitleven op de glijbaan, in het pierenbadje of op de ligweide naast het bad. Wij hebben zeven leuke buitenzwembaden voor je op een rij gezet voor een dagje zomers vermaak.

Lees meer
Je baby voeden op vakantie: 6 tips

Je baby voeden op vakantie: 6 tips

op 27 mei 2022

Rianne van Ommeren

Wat heerlijk, je gaat op vakantie met je kleintje. Misschien ben je na een periode van weinig slaap daar wel enorm aan toe. Samen met je gezin genieten van de zon en het buitenleven. Ga je op vakantie met een baby, dan neem je vaak meer spullen mee. Zeker als het om het voeden van je baby gaat, ben je graag goed voorbereid. Voor een ontspannen vakantie, geven wij je een zes tips voor het voeden van je baby.

Lees meer
Zo maak je de leukste vakantiefoto’s met kinderen

Zo maak je de leukste vakantiefoto’s met kinderen

op 29 apr 2022

Marieke Krämer

Wow, wat een schitterende omgeving! Hier wil je een mooie herinnering aan. Dus vraag je de kinderen in het midden van het tafereel te gaan staan, te lachen en … Is je foto mooi geworden? Met een beetje geluk wel. Maar het is nog best een uitdaging met snelle kleintjes. Hoe maak je nou leuke kinderfoto’s als je samen op pad of op de camping bent? Twaalf handig tips voor kinderfotografie op vakantie.

Lees meer
Confidental Infomation