Een actieve vakantie met kinderen: sporten op vakantie

Een actieve vakantie met kinderen: sporten op vakantie

op 24 jun 2022

Bianca van Steenbergen

Sporten in het zonnetje en daarna afkoelen in het zwembad. Of dribbelen op het multisportveld en erna samen een ijsje eten. Er is genoeg te kiezen voor een sportieve vakantie met kinderen. Wil jij weten welke sporten je allemaal kunt doen op de camping? We vertellen het je hier. 

Lees meer
5 campings aan een zandstrand in Kroatië

5 campings aan een zandstrand in Kroatië

op 10 jun 2022

Madita Weiß

Kroatië staat bekend om de prachtige Adriatische Kust, schone stranden en kristalhelder water. Veel campings in Kroatië liggen direct aan zee. De ideale manier om kamperen en strandvakanties te combineren. De meeste stranden in Kroatië zijn kiezelstranden. Luier jij liever op een zandstrand? Wij vertellen je over vijf campings aan een zandstrand in Kroatië. 

Lees meer
Je baby voeden op vakantie: 6 tips

Je baby voeden op vakantie: 6 tips

op 27 mei 2022

Rianne van Ommeren

Wat heerlijk, je gaat op vakantie met je kleintje. Misschien ben je na een periode van weinig slaap daar wel enorm aan toe. Samen met je gezin genieten van de zon en het buitenleven. Ga je op vakantie met een baby, dan neem je vaak meer spullen mee. Zeker als het om het voeden van je baby gaat, ben je graag goed voorbereid. Voor een ontspannen vakantie, geven wij je een zes tips voor het voeden van je baby.

Lees meer
Zo maak je de leukste vakantiefoto’s met kinderen

Zo maak je de leukste vakantiefoto’s met kinderen

op 29 apr 2022

Marieke Krämer

Wow, wat een schitterende omgeving! Hier wil je een mooie herinnering aan. Dus vraag je de kinderen in het midden van het tafereel te gaan staan, te lachen en … Is je foto mooi geworden? Met een beetje geluk wel. Maar het is nog best een uitdaging met snelle kleintjes. Hoe maak je nou leuke kinderfoto’s als je samen op pad of op de camping bent? Twaalf handig tips voor kinderfotografie op vakantie.

Lees meer
Vakantie in Spanje: costa’s en cultuur

Vakantie in Spanje: costa’s en cultuur

op 15 apr 2022

Jeroen Timmermans

Een zonovergoten kustlijn met heerlijke stranden; dat zijn de Spaanse costa’s in een notendop. Fijne plekken om te genieten van een campingvakantie. Maar vanaf je kustcamping kun je ook heerlijk het binnenland gaan ontdekken. Struin door pittoreske dorpjes en bruisende steden waar de geuren van tapas, paella en sangria je tegemoetkomen. Of laat je betoveren door de indrukwekkende natuur in het Spaanse achterland.

Lees meer
Confidental Infomation