Zon, strand en yoga

Bij een campingvakantie draait het om even helemaal tot jezelf komen. Een prima combinatie met yogalessen of yoga-workshop…

Lees meer
Zon, strand en yoga

Zon, strand en yoga

op 11 februari, 2022

Bij een campingvakantie draait het om even helemaal tot jezelf komen in de natuur. Een prima combinatie met yogalessen of yoga-workshops. Wat heerlijk om een yogales in de buitenlucht te volgen. En ondertussen hoeft de rest van het gezin zich niet te vervelen, want er is van alles te beleven!

Lees meer
Op wintersportvakantie met kinderen

Op wintersportvakantie met kinderen

op 2 december, 2021

Dikke winterjassen, handenschoenen aan en mutsen op: de winter staat nu echt voor de deur. En dat betekent winterkamperen in de sneeuw! Lekker buiten zijn en genieten van besneeuwde heuvels en velden. Skiën, snowboarden en langlaufen, welke wintersport kies jij met jouw kids? Wat het ook is, wij geven je graag tips voor de ideale wintersportvakantie met kinderen.

Lees meer
Op avontuur in de natuur

Op avontuur in de natuur

op 16 juli, 2020

Haal de avonturier in je naar boven en ontdek hoe leuk en mooi de natuur is. In een natuurpark of natuurspeeltuin geniet je met het hele gezin van natuur én avontuur. Suis naar beneden in een Alpenachtbaan, zwem in rivieren onder eeuwenoude Romeinse bouwwerken of proef de lekkerste wijnen. Wat je ook doet, je bent altijd lekker buiten en in een prachtige omgeving. Heerlijk toch?

Lees meer
Milieusticker: nieuwe regels per land

Milieusticker: nieuwe regels per land

op 1 februari, 2022

Sinds een aantal jaar zijn er in veel Europese (binnen)steden milieuzones ingesteld. Die mag je alleen nog in rijden als je een sticker of vignet hebt. In welke Duitse steden heb je in 2022 een milieusticker nodig? En welk type sticker heb je nodig als je dit jaar van plan bent om in Parijs te rijden? Ik heb de laatste regelgeving voor je doorgenomen en in een handig overzicht verwerkt. Een tip die ik alvast kan verklappen: koop je milieusticker op tijd.

Lees meer
Zo zorgen campings in Europa voor coronavrij kamperen

Zo zorgen campings in Europa voor coronavrij kamperen

op 26 juni, 2020

Eindelijk, we mogen weer op campingvakantie! Vrijwel alle populaire vakantielanden ontvangen toeristen inmiddels weer met open armen. Net als in Nederland gaat dat met enkele aanpassingen gepaard. Lekker het zwembad in of douchen na een dagje aan het strand? Dat kan nog steeds, maar soms nét even anders. Deze campings laten in een video zien welke maatregelen ze hebben genomen.

Lees meer
Vijf tips voor een topvakantie in Oostenrijk met kinderen

Vijf tips voor een topvakantie in Oostenrijk met kinderen

op 20191115

Een bergvakantie in Oostenrijk met jonge kinderen, is dat een beetje te doen? Collega Marieke kampeerde twee weken in het Oostenrijkse Tirol met haar man en zoon van bijna zes. Vooraf was het wel even spannend. Zou alleen de natuur niet te saai zijn? Zijn er genoeg speelvriendjes op de camping? En is het wandelen in de bergen een beetje vol te houden? De vakantie werd een groot succes! Benieuwd hoe je een kindvriendelijke vakantie in Oostenrijk plant? Marieke deelt haar tips met ons.

Lees meer