Ga naar de homepage

Kindvriendelijke campings in Limburg

Limburg is een heerlijke bestemming voor een vakantie met kinderen. In de omgeving van kindvriendelijke campings in Limburg vindt u pretparken, dierentuinen, prachtige kastelen en gezellige Limburgse plaatsen. De kindvriendelijke campings in Limburg bieden voorzieningen voor de kleintjes én hun ouders en garanderen een geslaagde vakantie voor het hele gezin! Denk daarnaast aan het heerlijke heuvellandschap en die gezellige bourgondische steden, zoals Maastricht en Roermond.

Kamperen met kinderen in Limburg

Kamperen is een leuke manier om met de hele familie te genieten van het buitenleven. Op de kindvriendelijke campings in Limburg maken de kinderen kennis met de natuur en ze kunnen lekker de hele dag buiten spelen. In Limburg zijn veel familiecampings, van knusse kleinschalige campings midden in de natuur tot superluxe campings met spectaculaire zwemparadijzen en spannende glijbanen. Er is altijd wel een gezinscamping in Limburg die aan uw eisen voldoet.

Op de kindvriendelijke campings in Limburg wordt er alles aan gedaan om de kleintjes de tijd van hun leven te bezorgen. De kindercampings beschikken vaak over een zwembad en voor de allerkleinsten is er een ondiep badje waar ze veilig kunnen badderen. Op kindvriendelijke campings mag ook een speeltuin niet ontbreken. Hier kunnen de kleintjes zich lekker uitleven terwijl u tevreden toekijkt. Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben is uw vakantie ook geslaagd! Heeft u even wat tijd nodig voor uzelf? Terwijl de kleintjes worden vermaakt in de kidsclub kunt u in alle rust een goed boek lezen.

Op de kindercampings wordt ook veel aandacht besteed aan de veiligheid van de kleintjes. Zo zijn er kindvriendelijke campings in Limburg met omheind zwembad en afgesloten speelterrein. Op de kindercampings vindt u ook geschikt sanitair, zoals warme douches en kindvriendelijke toiletten.

Lees meer

Leuke uitstapjes met het gezin in Limburg

In de omgeving van de kindvriendelijke campings in Limburg zijn er diverse mogelijkheden tot het maken van leuke uitstapjes: van attractieparken tot musea en van dierentuinen tot gezellige Limburgse plaatsen. Ga bijvoorbeeld samen met de kinderen naar Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg. In dit enorme kasteelmuseum is voor zowel jong en oud van alles te beleven. Dwaal door meer dan veertig kasteelvertrekken, bewonder de schitterende balzaal en beklim de zestig meter hoge middeleeuwse toren.

Bent u niet bang in het donker en heeft u wat behoefte aan wat spanning? Ga dan samen met uw kinderen op avontuur in de grotten van Sint Pietersberg. In de mergelgrotten vinden regelmatig spannende en sfeervolle evenementen voor kinderen plaats.

Vanuit uw kindvriendelijke camping in Limburg kunt u leuke stedentripjes maken naar steden als Valkenburg en Roermond. Hier ervaart u de typische Limburgse gezelligheid. Vanuit uw kindvriendelijke camping in Limburg bent u ook zo bij een pretpark, bijvoorbeeld het magische attractiepark Toverland in Sevenum.

Comfortabel kamperen met kinderen

Tegenwoordig is kamperen met het gezin heel comfortabel. U kunt met het hele gezin lekker kamperen in een luxe kindvriendelijke stacaravan of compleet ingerichte tent. Op die manier combineert u het comfort van een accommodatie met de gezelligheid van het kamperen.

Een verblijf op een kindvriendelijke camping in Limburg is een geweldige vakantie-ervaring voor het hele gezin. Op de kindvriendelijke campings zullen de kinderen zich veilig voelen en jong en oud zich uitstekend vermaken.

Alle kindvriendelijke campings in Limburg