Ga naar de homepage

Heeft u vragen? Bel ons +31 (0) 488 45 42 45

Camping België

Beleef een gezellige vakantie op een camping in België! Kamperen in een relaxte sfeer, natuur in de vorm van uitgestrekte en eeuwenoude bossen, gezellige stadjes, de Bourgondische keuken en natuurlijk het zachtmoedige karakter van de bevolking. Dit zijn ideale ingrediënten voor een onbezorgde kampeervakantie op een camping in België.

Lees meer

Campings in België: voor ieder wat wils!

Wie van strand houdt, zal zich uitstekend vermaken op een van de campings aan de Belgische kust. Hier vindt u diverse gezellige badplaatsen, zoals Brugge, Knokke en Oostende.

Op de camping kunt u een kampeerplaats reserveren voor uw eigen caravan of tent. Huurt u liever een accommodatie op de camping? België heeft diverse campings waar u de mogelijkheid heeft om een stacaravan of bungalowtent te huren.

Wanneer u gaat kamperen in de Ardennen bent u omringd door veel groen. Het is een echte aanrader voor wandelaars en natuurliefhebbers. Vanaf uw camping in de Ardennen heeft u volop de ruimte om de omgeving te ontdekken. Zoals de bekende toeristische plaatsjes La Roche en Durbuy.

Uitstapjes vanaf uw camping

Leuke uitstapjes maken vanaf de camping? België kent een aantal steden die zeker de moeite waard zijn voor een dagtripje:

 • Antwerpen
  Tijdens uw bezoek aan Antwerpen zult u deze bruisende stad leren kennen als een mozaïek van cultuur, architectuur, ontspanning, winkelen op hoog niveau, lekker eten en vermaak.
 • Gent
  De sfeervolle stad Gent met zijn middeleeuwse steegjes, knusse pleintjes en vele bezienswaardigheden, behoort absoluut tot één van de leukste steden van België.
 • Brugge
  Het schilderachtige Brugge is de hoofdstad van de Belgische provincie West-Vlaanderen. De stad heeft een prachtig middeleeuws centrum en kent vele interessante musea.
 • Brussel
  Brussel is de hoofdstad van België. De Grote Markt, het middelpunt van de stad, wordt gezien als een van de mooiste pleinen ter wereld. Andere bekende bezienswaardigheden zijn Manneken Pis en het Atomium.

Behalve deze grotere steden zijn er ook kleinere prachtige plaatsjes, allemaal met hun eigen karakter. Naast stedentripjes, kunt u nog vele andere activiteiten ondernemen vanaf uw camping. België kent diverse leuke pretparken, zoals Bobbejaanland, Plopsaland en Walibi. Een feest voor het hele gezin!

Populaire campings België Bekijk 11 campings

Populaire plaatsen in België

Mooi middeleeuws Mons

Ontdek de waterspuwers, de heuvelachtige winkelstraatjes en de prachtige hangende tuinen van studentenstad Mons, in 2015 uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa.

Meer Mons? Kijk hier!

Populaire thema's in België

Populaire regio's in België