Ga naar de homepage

Camping Kroatië

Op een camping in Kroatië is het heerlijk vertoeven. Kroatië kent vele idyllische oude stadjes, stille bergdorpen, gezellige stranden en rustige baaien aan een diepblauwe zee. Het land heeft een uitstekend klimaat voor een geweldige kampeervakantie, heerlijk warm en veel zon. Daarnaast is een camping in Kroatië ideaal voor het hele gezin.

Campings in Kroatië: zon en waterpret

Kroatië staat vooral bekend om de prachtige kusten, bezaaid met kleine eilandjes en pittoreske haventjes. De badplaatsen zijn vaak te mooi om waar te zijn en het water bij de campings aan de Adriatische kust behoort tot het schoonste water van het Middellandse Zee gebied. Als je per boot langs de verschillende campings aan de schitterende kust van Kroatië reist, is de kans heel groot dat je begeleid wordt door spelende dolfijnen!

Ben je op zoek naar een geschikte camping? Istrië, Zadar en Dalmatië zijn zeer geliefde bestemmingen waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Er zijn geen andere plaatsen in de Adriatische regio waar zoveel zon is!

Lees meer

Avontuurlijke en ontspannen gezinsvakantie

Met alle eilanden die Kroatië rijk is, is water altijd dichtbij. Is het niet in de vorm van een uitgestrekt zandstrand, dan is er wel een zwembad op de camping te vinden of is er een meer in de buurt. Ideaal wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat en naar een camping wilt waar ieder gezinslid zich vermaakt. Voor een comfortabele vakantie is het ook fijn om een van de ruime stacaravans te huren die op de campings in Kroatië staan. Sommige campings hebben een luxe en groot zwemparadijs met diverse glijbanen, dat is helemaal genieten!

Natuurlijk is het heerlijk om op de camping te genieten van alle fijne voorzieningen die de camping biedt. Maar vergeet vooral niet om erop uit te trekken, want Kroatië heeft nog zoveel meer in petto voor gezinnen met jonge kinderen.

  • Dinopark Funtuna
    Hier zijn vroeger tijdens een ontdekkingstocht restanten van dinosauriërs gevonden. Ter ere van deze vondsten is dit dinopark opgericht.
  • Klimparken
    In Glavani is in het klimpark een heel parcours uitgestippeld waar je met het hele gezin doorheen kunt klimmen. Echte avonturiers kunnen In Nova Vas langs een hoge rotswand abseilen.
  • Watervallen
    Boven alles staat Kroatië natuurlijk bekend om zijn prachtige nationale parken met watervallen en meren. Het meest bekend zijn de Plitvicemeren.

Kijk voor meer leuke activiteiten en kinderattracties in Kroatië op het Suncamp-blog.

Gastvrij vakantieland

Wanneer je gaat kamperen in Kroatië is de kans groot dat je spontaan wordt uitgenodigd voor de volksfeesten en kleurige jaarmarkten in de omgeving van de camping. Kroatië is een heel gastvrij land. Taal speelt hier geen rol, wat telt is de verbroedering. En met een mondvol Duits komt je op een camping in Kroatië al een heel eind!

Accommodaties

Bungalowtent huren
Glamping
Kampeerplaats huren
Stacaravan huren

Thema's

Campings aan zee
Campings met animatie
Campings met wifi
Campings met zwembad
Campings voor mindervaliden
Kamperen met hond
Kamperen met kinderen
Kleine campings
Wandelen bij de camping

Voorzieningen

Campings in het bos
Campings met multisportveld
Campings met pizzeria
Campings met restaurant
Campings met speeltuin
Campings met tennisbaan
Campings met visgelegenheid

Populaire campings Kroatië