Ga naar de homepage

Camping Split-Dalmatië Kroatië

Campings in Split-Dalmatië liggen in een paradijselijke vakantiebestemming. Liefhebbers van strand en cultuur zijn hier aan het juiste adres op de camping. Split-Dalmatië is onderdeel van de prachtige kustlijn aan de Adriatische Zee. U vindt hier rots-, kiezel- en zandstrandjes die bijna tropisch aandoen. Zonaanbidders zullen hier een geweldige tijd beleven!

Lees meer

Campings Split-Dalmatië: adembenemende steden

Split is de grootste stad van Dalmatië en u zult hier heel wat uurtje plezier beleven vanaf uw camping. Split heeft een prachtig oud centrum met smalle straatjes waar u heerlijk doorheen kunt struinen. U vindt er leuke winkels, prachtige musea en tal van andere bezienswaardigheden. Split is een echte aanrader!

Er zijn natuurlijk nog veel meer fantastische plekken te vinden in de buurt van uw camping. Split-Dalmatië kent een aantal leuke kustplaatsen, waaronder:

  • Trogir
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Trogir te bezoeken vanaf hun camping. Trogir kent prachtig cultureel erfgoed, waarvan de 13e-eeuwse Sint-Janskathedraal een mooi voorbeeld is.
  • Omiš
    Dit kleine stadje is een geweldige plek om te bezoeken tijdens uw verblijf op de camping. Omiš heeft een uitzonderlijk mooie kustlijn, prachtige kerken en veel leuke restaurants en cafeetjes.

Rustgevende vakantie in Split-Dalmatië

De vele eilanden in de regio zijn per boot makkelijk te bereiken vanaf uw camping. Split-Dalmatië staat met zijn stranden, de blauwe zee en culturele steden voor een betoverende vakantie. Split is een aanrader, ook vanwege de fijne campings die u er vindt.

Op de campings in Split-Dalmatië kunt u verblijven in eigen tent of caravan. Er zijn ook voldoende opties tot het huren van een accommodatie. Zo kunt u kiezen voor een mobile home en zelfs een appartement. Split heeft campings die van alle markten thuis zijn.

Ook uw kinderen vermaken zich op de camping. Split heeft voldoende campings met speeltoestellen, een sportveldje en animatieprogramma. Zo beleeft uw hele gezin een toptijd in deze mooie Kroatische regio!

Verbleven op Camping Belvedere in Vranjča in augustus 2019

Mooie regio, alleen qua eten is het wel eenzijdig en niet echt bijzonder. Omgeving daar in te genen is super mooi

0,0

Verbleven op Camping Belvedere in Vranjča in juli 2019

Mooie historische stadjes, maar natuur is erg dor en droog.

0,0

Verbleven op Camping Belvedere in Vranjča in juli 2019

Split is een mooie stad om in de avond te bezoeken. Trogir kan je per boot vanaf de camping bereiken en is ook een leuk stadje met straattheater en veel restaurantjes. Krka watervallen zijn mooi om te bezoeken en ook is een tocht per kano op de Zrmanja rivier erg mooi.

0,0

Verbleven op Camping Belvedere in Vranjča in juli 2019

Mooi dichtbij Split en vliegveld trogir. We hadden van vlieg verkeer bijna geen last. De meren en watervallen van krka zijn echt beeldschoon. En de omgeving van de camping is heel erg rustig en mooi

0,0

Verbleven op Camping Rozac in Okrug Gornji in juli 2019

Mooie uitvalsbasis om steden en bijzonderheden te ontdekken.

0,0

Verbleven op Camping Belvedere in Vranjča in juni 2019

Trogir, Split, Krka watervallen allemaal dichtbij. Veel groen, bergen en bossen om te wandelen,

0,0

Verbleven op Camping Rozac in Okrug Gornji in juni 2019

Fantastisch mooi. Veel te zien en vreselijk aardige mensen.

0,0

Verbleven op Camping Belvedere in Vranjča in augustus 2018

Erg mooi en als je met de auto bent/of huurt is er veel te doen en zien.

8,0

Populaire campings Split-Dalmatië