Ga naar de homepage

Camping Dubrovnik-Neretva Kroatië

Campings in Dubrovnik-Neretva zijn perfect voor wie van natuur houdt. De nabijheid van een deel van de Dinarische Alpen, de kust met zijn vele baaien en tal van schiereilanden vormen de ingrediënten voor een fantastische tijd op de camping. Dubrovnik, de stad die men ‘de parel van de Adriatische Zee’ noemt, maakt uw vakantie in Dubrovnik-Neretva tot een betoverende ervaring!

Lees meer

Campings in Dubrovnik-Neretva: weelderige natuur

In deze Kroatische provincie, die in de overkoepelende streek Dalmatië valt, is het zomers goed toeven op de camping. Dubrovnik-Neretva heeft een aangenaam, zonnig klimaat. De zee ligt altijd vlakbij uw camping. Ga lekker zwemmen of maak een wandeling door de weelderige, groene omgeving.

De vele (schier)eilanden die u in deze streek vindt, zorgen voor een zinvolle dagbesteding vanaf uw camping. Mljet staat bekend als het groenste eiland uit de regio. Voor wie van wilde natuur houdt is dit eiland zeker een aanrader.

Cultuur nabij uw camping: Dubrovnik

De ‘parel van de Adriatische Zee’ is natuurlijk dé stad die u moet bezoeken tijdens uw verblijf op de camping. Dubrovnik is een oude, compleet ommuurde vestingstad met tal van bezienswaardigheden. Dubrovnik zal u de adem benemen, maar ook de kleinere steden die u in Dubrovnik-Neretva vindt zullen u behagen:

  • Hoofdstad Dubrovnik
    Dubrovnik stamt uit de 13e eeuw en is sindsdien nauwelijks veranderd. Bezichtig alle oudheden, slenter over de promenade en ga genieten op een van de vele terrasjes.
  • Idyllisch Orebic
    Orebic is een van de vele leuke stadjes nabij uw camping. Orebic ligt op het schiereiland Pelješac en was lange tijd het centrum van de scheepvaart. In de stad vindt u allerlei historische gebouwen die aan deze tijd herinneren.

Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken die een bezoek waard zijn vanaf uw camping. Dubrovnik-Neretva zit vol met prachtige steden, dorpen en wonderschone natuur!

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in augustus 2018

Mooie omgeving. Bezoek aan Korcula is een aanrader. U kunt er vanuit de haven van Orebic met de boot heen. Ook is er de mogelijkheid om vanaf de camping per boot naar Korcula te gaan. Verder is er in de plaats Ston een hele oude muur te bewandelen. Tip: trek goede schoenen aan

8,0

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in augustus 2018

Mooie omgeving waar je met de ferry makkelijk naar het eiland Korcula kan gaan dit is zeer de moeite waard. Het gehele schiereiland is de moeite waard om rond te rijden

8,0

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in juli 2018

Rustige, mooie omgeving waar alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn.

9,0

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in juli 2018

Wij verbleven in Orebic, er is niet veel te doen. Orebic is niet echt toeristisch en er zijn weinig restaurantjes. Er blijkt wel een panorama restaurant in de bergen te zitten waar je heerlijk kunt eten.

7,0

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in juni 2018

In de omgeving domineert de zee met de vele eilanden in een bergachtig decor. In de omgeving van Orebic zijn kleine dorpjes en Orebic zelf is een gezellig stadje met eettentjes en een leuke boulevard aan zee waar het ‘s avonds druk en gezellig is. Er gaat een katemaranboot naar Dubrovnik vanuit het naastgelegen eiland Korcula wat zelf ook een bezienswaardig eiland is c

8,0

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in augustus 2017

Erg mooie omgeving. Ook een trip naar Korcula met de boot vanuit de haven in Orebic is zeker de moeite waard.

7,0

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in juli 2017

Mooie natuur, vriendelijke mensen en een fijne sfeer.

9,0

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in oktober 2015

Vooral de natuur aan zee met baaien en uitzichten zijn zeer mooi. Verder prachtige omgeving met natuurlijk steden als Korcula en Dubrovnik.

9,0

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in oktober 2014

Op geringe afstand, alles te verkrijgen en de omgeving is zeer mooi.

8,0

Populaire campings Dubrovnik-Neretva Bekijk 1 campings

Populaire plaatsen Dubrovnik-Neretva

Populaire thema's Dubrovnik-Neretva