Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Zadar Kroatië

Campings in Zadar zijn omgeven door prachtige natuur, waarvan de Adriatische Zee natuurlijk de belangrijkste trekpleister is. U verblijft dan ook vaak direct aan de straalblauwe zee op uw camping. Zadar heeft uiteraard veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Zo zijn er bergen, fraaie oude steden en tal van mooie eilandjes voor de kust in Zadar!

Lees meer

Campings in Zadar: kamperen in de natuur

Op uw vakantie in Zadar vindt u een overvloed aan natuurschoon. Aan de Adriatische Zee is het goed toeven, maar ook landinwaarts kijkt u uw ogen uit rondom uw camping. Paklenica is een nationaal park in de regio, waar u prachtig kunt klimmen en wandelen.

Er zijn veel leuke eilanden in regio Zadar, die u makkelijk per boot kunt bereiken vanaf uw camping. Pag is daar een mooi voorbeeld van. Het eiland is beroemd om zijn luxe kanten kleedjes, kaas en wijn. Andere bezienswaardige eilanden in Zadar zijn: Molat, Ugljan en Pašman.

In deze regio kunt u uw tentje heerlijk tussen het groen opslaan. U kunt ook een accommodatie huren en met het vliegtuig naar Zadar komen. Op de camping in Zadar kunt u een mooie stacaravan, mobile home of appartement huren. Zadar kan zo voor iedere kampeerder een feest zijn.

Cultuur nabij uw camping: Biograd na Moru en Nin

Er zijn tal van steden in de buurt van uw camping. Zadar, de gelijknamige hoofdstad van de regio, is een mooie havenstad vol bezienswaardigheden. Zadar is rijk aan historische bouwwerken, zoals de kathedraal Sveta Stosija en de Venetiaanse poort tot de stad uit 1543. Andere populaire bezienswaardigheden vindt u in:

  • Kroningsstad Biograd na Moru
    In deze voormalige kroningstad bent u even helemaal weg van uw camping. Biograd is bekend vanwege de veel watersportmogelijkheden en historische overblijfselen.
  • Koninklijk Nin
    Het dorp Nin is de bakermat van de Kroatische beschaving. Hier vindt u goed bewaarde culturele monumenten, die het bezichtigen waard zijn vanaf uw camping. Nin heeft unieke, oud Kroatische kapellen en prachtige stranden.

Aan de prachtige Adriatische Zee beleeft u een fantastische tijd op uw camping. Zadar is een leuke regio waar u niet snel op uitgekeken raakt.

Verbleven op Camping Park Soline in Biograd na Moru in augustus 2017

Langs de kust is het heel mooi. Met de Ferry ( auto erop) kun je heel gemakkelijk naar de eilanden om deze te bekijken en naar leuke baaitjes te gaan

5,0

Verbleven op Camping Village Šimuni in Kolan in augustus 2017

De camping waar we verbleven camping heeft één van de mooiste stranden van Kroatië... En je zit heel centraal om allerlei uitstapjes te maken..

9,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in augustus 2017

Zadar ligt op 11 km afstand, maar is alleen te bereiken via één weg. Vandaar dat je 's avonds vaak in de file staat om in Zadar te komen. Zadar is wel echt de moeite waard. Veel oudheden gecombineerd met het hippe uitgaansleven! Nin is lopend vanaf de camping te bereiken in ca. 15 min. (via de achteruitgang van de camping). Nin is een leuk klein vissersdorpje met div. Leuke restaurantjes. Petrcane is heel klein met enkele lekkere restaurantjes. Er zijn niet veel andere stadjes in de directe omgeving (of je moet een eindje willen rijden).

7,0

Verbleven op Camping Village Šimuni in Kolan in juli 2017

Prachtige uitzichten. Voor rustzoekers en voor wie van drukte houdt, voor iedereen geschikt Leuke dorpjes, lekker snorkelen en het eten is niet duur

9,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in juli 2017

Er zijn een aantal leuke plaatsjes in de omgeving. Nin en zadar zijn leuke plaatsjes om naartoe te gaan. Verder zijn we nog een keer wat verder gegaan richting pag en Medjana waar je mooi kan snorkelen

8,0

Verbleven op Camping Park Soline in Biograd na Moru in juli 2017

Centraal voor verschillende leuke bezienswaardigheden zoals: Zadar, Krka nationaalpark, Sibenik, aan de zee, Biograd was ook een mooi plaatsje.

9,0

Populaire campings Zadar Bekijk 5 campings

Populaire plaatsen Zadar

Populaire thema's Zadar