Ga naar de homepage

Camping Zadar Kroatië

Campings in Zadar zijn omgeven door prachtige natuur, waarvan de Adriatische Zee natuurlijk de belangrijkste trekpleister is. U verblijft dan ook vaak direct aan de straalblauwe zee op uw camping. Zadar heeft uiteraard veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Zo zijn er bergen, fraaie oude steden en tal van mooie eilandjes voor de kust in Zadar!

Lees meer

Campings in Zadar: kamperen in de natuur

Op uw vakantie in Zadar vindt u een overvloed aan natuurschoon. Aan de Adriatische Zee is het goed toeven, maar ook landinwaarts kijkt u uw ogen uit rondom uw camping. Paklenica is een nationaal park in de regio, waar u prachtig kunt klimmen en wandelen.

Er zijn veel leuke eilanden in regio Zadar, die u makkelijk per boot kunt bereiken vanaf uw camping. Pag is daar een mooi voorbeeld van. Het eiland is beroemd om zijn luxe kanten kleedjes, kaas en wijn. Andere bezienswaardige eilanden in Zadar zijn: Molat, Ugljan en Pašman.

In deze regio kunt u uw tentje heerlijk tussen het groen opslaan. U kunt ook een accommodatie huren en met het vliegtuig naar Zadar komen. Op de camping in Zadar kunt u een mooie stacaravan, mobile home of appartement huren. Zadar kan zo voor iedere kampeerder een feest zijn.

Cultuur nabij uw camping: Biograd na Moru en Nin

Er zijn tal van steden in de buurt van uw camping. Zadar, de gelijknamige hoofdstad van de regio, is een mooie havenstad vol bezienswaardigheden. Zadar is rijk aan historische bouwwerken, zoals de kathedraal Sveta Stosija en de Venetiaanse poort tot de stad uit 1543. Andere populaire bezienswaardigheden vindt u in:

  • Kroningsstad Biograd na Moru
    In deze voormalige kroningstad bent u even helemaal weg van uw camping. Biograd is bekend vanwege de veel watersportmogelijkheden en historische overblijfselen.
  • Koninklijk Nin
    Het dorp Nin is de bakermat van de Kroatische beschaving. Hier vindt u goed bewaarde culturele monumenten, die het bezichtigen waard zijn vanaf uw camping. Nin heeft unieke, oud Kroatische kapellen en prachtige stranden.

Aan de prachtige Adriatische Zee beleeft u een fantastische tijd op uw camping. Zadar is een leuke regio waar u niet snel op uitgekeken raakt.

Verbleven op Camping Kozarica in Pakoštane in augustus 2019

Kroatië is een prachtig land die veel te bieden heeft voor iedereen. Zowel waterplezier voor jong en oud als culturele uitstappen naar stadjes of natuurparken.

0,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in augustus 2019

Deze omgeving was meer voor het strand. We zijn veel richting split gereden voor de activiteiten

0,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in juli 2019

Mooie ruige omgeving, dit deel van Dalmatie heeft alles; zee, strand, bergen, rotsen en prachtig weer.

0,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in juli 2019

Omgeving is wisselend. Er is prachtige natuur, vooral in de heuvels. Tevens kan het ook erg doe zijn. De verbindingsweg naar Zadar is waardeloos. Altijd veel te druk. Nog een opvallend dingetje. De omgeving is soms ook een puinhoop. Ook op de camping. Helemaal achteraan daar ligt allemaal bouwafval. Dat ligt het en der letterlijk neer gekwakt. Dit tref je ook in de omgeving aan. Ziet er niet fraai uit!

0,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in juli 2019

Directe omgeving niet heel boeiend. Zaton stelt niet veel voor. Nin is wel gezellig voor avondje uit eten. Zadar hebben we overgeslagen vanwege drukte. Plitvice mooi, maar wel druk... toch de moeite waard. Krka leuk als je vroeg gaat. Met een kleintje dus maar klein deel park gezien. Ik miste leuke snorkelexcursies.

0,0

Verbleven op Camping Park Soline in Biograd na Moru in juli 2019

Er is overdag en ‘savonds veel te doen op de boulevard. Ook leuke plaatsjes rond de camping, zoals Zadar.

0,0

Verbleven op Camping Park Soline in Biograd na Moru in juli 2019

Wij zaten 45min rijden van KRKA watervallen. In het dorp vind je leuke restaurants ,klein shoppingcenter,veel supermarkten zelf LIDL(maar deze was heel druk) er is zelfs een pretpark. Allemaal +-10min van de camping met auto. Aan de camping zelf aan de zee een hele boulevard met eet,drink,en winkeltjes. Ook nacht leven. Wandel je deze af kom je aan een klein haventje.

0,0