Ga naar de homepage

Camping Zadar Kroatië

Campings in Zadar zijn omgeven door prachtige natuur, waarvan de Adriatische Zee natuurlijk de belangrijkste trekpleister is. U verblijft dan ook vaak direct aan de straalblauwe zee op uw camping. Zadar heeft uiteraard veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Zo zijn er bergen, fraaie oude steden en tal van mooie eilandjes voor de kust in Zadar!

Lees meer

Campings in Zadar: kamperen in de natuur

Op uw vakantie in Zadar vindt u een overvloed aan natuurschoon. Aan de Adriatische Zee is het goed toeven, maar ook landinwaarts kijkt u uw ogen uit rondom uw camping. Paklenica is een nationaal park in de regio, waar u prachtig kunt klimmen en wandelen.

Er zijn veel leuke eilanden in regio Zadar, die u makkelijk per boot kunt bereiken vanaf uw camping. Pag is daar een mooi voorbeeld van. Het eiland is beroemd om zijn luxe kanten kleedjes, kaas en wijn. Andere bezienswaardige eilanden in Zadar zijn: Molat, Ugljan en Pašman.

In deze regio kunt u uw tentje heerlijk tussen het groen opslaan. U kunt ook een accommodatie huren en met het vliegtuig naar Zadar komen. Op de camping in Zadar kunt u een mooie stacaravan, mobile home of appartement huren. Zadar kan zo voor iedere kampeerder een feest zijn.

Cultuur nabij uw camping: Biograd na Moru en Nin

Er zijn tal van steden in de buurt van uw camping. Zadar, de gelijknamige hoofdstad van de regio, is een mooie havenstad vol bezienswaardigheden. Zadar is rijk aan historische bouwwerken, zoals de kathedraal Sveta Stosija en de Venetiaanse poort tot de stad uit 1543. Andere populaire bezienswaardigheden vindt u in:

  • Kroningsstad Biograd na Moru
    In deze voormalige kroningstad bent u even helemaal weg van uw camping. Biograd is bekend vanwege de veel watersportmogelijkheden en historische overblijfselen.
  • Koninklijk Nin
    Het dorp Nin is de bakermat van de Kroatische beschaving. Hier vindt u goed bewaarde culturele monumenten, die het bezichtigen waard zijn vanaf uw camping. Nin heeft unieke, oud Kroatische kapellen en prachtige stranden.

Aan de prachtige Adriatische Zee beleeft u een fantastische tijd op uw camping. Zadar is een leuke regio waar u niet snel op uitgekeken raakt.

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in september 2018

Mooi natuurpark in de buurt (paklenica), Zadar is een leuke stad om een dagje door te brengen, mooie kust

8,0

Verbleven op Camping Park Soline in Biograd na Moru in augustus 2018

De regio is ontzettend toeristisch. Er is in de omgeving niet veel bijzonders te zien.

5,0

Verbleven op Camping Park Soline in Biograd na Moru in augustus 2018

Camping Soline in Biograd. Weinig gereden maar veel gevaren. Mooi gebied om te varen.

8,0

Verbleven op Camping Kozarica in Pakoštane in augustus 2018

Mooie regio. Aanrader om een van de vele boottochtjes te boeken. Krka watervallen zijn prachtig. Heel druk, maar de moeite waard. Zadar en Split zijn ook een bezoekje waard

10,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in augustus 2018

In directe omgeving kun je naar Nin met prachtige stranden, mooi dorpje en een zoutwinningsgebied met leuke, interessante rondleiding en uiteraard naar Zadar voor de mooiste zonsondergangen, monumenten, cultuur, kunst, haventjes, stadswallen, lokale markt en leuke opvallende restaurantjes en barretjes. Iets verder weg de prachtige stad Sibenik, erg aan te raden. Goed te combineren met een aantal uur bij de Krka watervallen, erg mooie ervaring met na een prachtige wandeling een fantastische beloning vanwege een frisse duik met zicht op het vallende water...

9,0

Verbleven op Camping Kozarica in Pakoštane in augustus 2018

Camping lag dichtbij pakostane. Regio mooi met split, Krka en Zadar.

8,0

Verbleven op Camping Oaza Mira in Drage in juli 2018

Rustig dorpje, verder op 10 min rijden grote supermarkten. De natuurparken zijn mooi dichtbij.

7,0

Populaire campings Zadar Bekijk 6 campings

Populaire plaatsen Zadar

Populaire thema's Zadar