Ga naar de homepage

Verzekeringen

Bij het reserveren van jouw kampeerplaats of accommodatie reken je natuurlijk op een zorgeloze vakantie. En bijna altijd zal dat uitkomen. Maar soms kan het toch anders lopen.

Jij of één van je reisgenoten wordt onverwachts ziek, jij of jouw reisgenoot krijgt corona, je raakt werkloos, je auto begeeft het, je wordt bestolen … Niet alleen valt (een deel van) jouw vakantie in het water, je loopt ook nog eens tegen hoge kosten aan. Door je vooraf goed te verzekeren, dek je je in tegen financiële risico's en kun je rekenen op professionele hulpverlening.

Op deze website kun je tijdens het boekingsproces of via deze pagina snel en eenvoudig jouw annuleringsverzekering in orde maken.

Annuleringsverzekering

Samen met de Europeesche heeft Suncamp een prima annuleringsverzekering samengesteld. Kun je niet op vakantie of moet je eerder naar huis vanwege één van de in de voorwaarden vermelde redenen, dan krijg je toch een (deel van) de reissom terug*.

Op deze website kun je via het boekproces eenvoudig een annuleringsverzekering afsluiten. In het offerteformulier hoef je alleen maar "annuleringsverzekering" aan te vinken. Alle bedragen worden automatisch berekend. Zo heb je direct een overzicht. Tegelijk met de factuur ontvang je de uitgebreide voorwaarden van de annuleringsverzekering. Deze factuur is ook je polisblad.

Meer informatie over de annuleringsverzekering

Allrisk Annuleringsverzekering

Als je hebt gekozen voor de Allrisk Annuleringsverzekering, dan bepaal je zelf of je de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoeden wij 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding*.

Meer informatie over de Allrisk Annuleringsverzekering

Annuleren vanwege corona

Is voor jouw vertrek door middel van een positieve test bewezen dat jij of jouw reisgenoot corona heeft? Dan wordt annulering voorafgaand aan de reis gedekt door zowel de gewone annuleringsverzekering als de allrisk-annuleringsverzekering. Word je of jouw reisgenoot positief getest op corona tijdens jullie vakantie en willen jullie naar huis reizen, dan wordt dit niet gedekt door de annuleringsverzekering.

Contact

Alarmcentrale SOS International
Wanneer je tijdens jouw vakantie hulp nodig hebt, bijvoorbeeld voor een ziekenhuisopname, een ernstig ongeval, wanneer je plotseling naar huis terug moet of wanneer er ziekentransport nodig is, kun je altijd een beroep doen op de professionele hulpverlening van SOS International. De Alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar.

Euro-Centers
De Euro-Centers zijn service-centra van Europeesche Verzekeringen in een aantal belangrijke vakantiegebieden over de hele wereld. De Euro-Centers hebben in hun werkgebied contact met artsen, klinieken en ziekenhuizen. Als je tijdens de reis een aangesloten arts bezoekt, dan weet je zeker dat je te maken heeft met een betrouwbare, goed opgeleide dokter. Bovendien hoef je de doktersrekening niet zelf te betalen; die gaat rechtstreeks naar het Euro-Center.

*Word je of jouw reisgenoot positief getest op corona tijdens jullie vakantie en willen jullie naar huis reizen, dan wordt dit niet gedekt door de annuleringsverzekering.