Ga naar de homepage

Vr 15-12: 08.30 - 17.00 | Za 09.00 - 16.30 +31 (0) 488 45 42 45

Verzekeringen

Bij het reserveren van uw kampeerplaats of accommodatie rekent u natuurlijk op een zorgeloze vakantie. En vrijwel altijd zal dat uitkomen. Maar soms kan het toch anders lopen.

U of één van uw reisgenoten wordt onverwachts ziek, u raakt werkloos, uw auto begeeft het, u wordt bestolen … Niet alleen valt (een deel van) uw vakantie in het water, u loopt ook nog eens tegen hoge kosten op. Door u vooraf goed te verzekeren, dekt u zich in tegen financiële risico's en kunt u rekenen op professionele hulpverlening.

Op deze website kunt u tijdens het boekingsproces of via deze pagina snel en eenvoudig uw annuleringsverzekering en uw reisverzekering in orde maken.

Annuleringsverzekering

Samen met de Europeesche heeft Suncamp holidays een prima annuleringsverzekering samengesteld. Kunt u niet op vakantie of moet u eerder naar huis vanwege één van de in de voorwaarden vermelde redenen, dan krijgt u toch een (deel van) de reissom terug.

Op deze website kunt u via het boekproces eenvoudig een annuleringsverzekering afsluiten. In het offerteformulier hoeft u alleen maar "annuleringsverzekering" aan te vinken. Alle bedragen worden automatisch berekend. Zo heeft u direct een overzicht. Tegelijk met de factuur ontvangt u de uitgebreide voorwaarden van de annuleringsverzekering. Deze factuur is tevens uw polisblad.

Meer informatie over de annuleringsverzekering

Allrisk Annuleringsverzekering

Als u heeft gekozen voor de Allrisk Annuleringsverzekering, dan bepaalt u zelf of u de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoeden wij 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding.

Meer informatie over de Allrisk Annuleringsverzekering

Reisverzekering

Complete dekking voor een scherpe prijs! Suncamp holidays heeft samen met de Europeesche een unieke reisverzekering ontworpen: de Suncamp holidays Vakantie Verzekering. Niet alleen uw bagage, de buitengewone kosten maar ook geneeskundige kosten alsmede autohulp en -huur zijn meeverzekerd.

Eenvoud tegen een scherpe prijs en compleet, zonder overbodige onderdelen. Kortom, een perfecte prijs/kwaliteit-verhouding!

Op deze website kunt u via het boekproces eenvoudig de Suncamp holidays Vakantie Verzekering afsluiten. In het offerteformulier hoeft u alleen maar "reisverzekering" aan te vinken. Het bedrag wordt automatisch berekend. Zo heeft u direct een overzicht. Tegelijk met de factuur ontvangt u de uitgebreide voorwaarden van de Suncamp holidays Vakantie Verzekering. Deze factuur is tevens uw polisblad.

Meer informatie over de reisverzekering

Alarmcentrale SOS International
Belangrijk. Wanneer u tijdens uw vakantie hulp nodig heeft, bijvoorbeeld voor een ziekenhuisopname, een ernstig ongeval, wanneer u plotseling naar huis terug moet of wanneer er ziekentransport nodig is, kunt u altijd een beroep doen op de professionele hulpverlening van SOS International. De Alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar.

Euro-Centers
Kwaliteit van zorg. De Euro-Centers zijn service-centra van Europeesche Verzekeringen in een aantal belangrijke vakantiegebieden over de hele wereld. De Euro-Centers hebben in hun werkgebied contact met artsen, klinieken en ziekenhuizen. Als u tijdens de reis een aangesloten arts bezoekt, dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare, goed opgeleide dokter. Bovendien hoeft u de doktersrekening niet zelf te betalen; die gaat rechtstreeks naar het Euro-Center.