Ga naar de homepage

Verzekeringen

Bij het reserveren van uw kampeerplaats of accommodatie rekent u natuurlijk op een zorgeloze vakantie. En vrijwel altijd zal dat uitkomen. Maar soms kan het toch anders lopen.

U of één van uw reisgenoten wordt onverwachts ziek, u of uw reisgenoot krijgt corona, u raakt werkloos, uw auto begeeft het, u wordt bestolen … Niet alleen valt (een deel van) uw vakantie in het water, u loopt ook nog eens tegen hoge kosten aan. Door u vooraf goed te verzekeren, dekt u zich in tegen financiële risico's en kunt u rekenen op professionele hulpverlening.

Op deze website kunt u tijdens het boekingsproces of via deze pagina snel en eenvoudig uw annuleringsverzekering in orde maken.

Annuleringsverzekering

Samen met de Europeesche heeft Suncamp holidays een prima annuleringsverzekering samengesteld. Kunt u niet op vakantie of moet u eerder naar huis vanwege één van de in de voorwaarden vermelde redenen, dan krijgt u toch een (deel van) de reissom terug*.

Op deze website kunt u via het boekproces eenvoudig een annuleringsverzekering afsluiten. In het offerteformulier hoeft u alleen maar "annuleringsverzekering" aan te vinken. Alle bedragen worden automatisch berekend. Zo heeft u direct een overzicht. Tegelijk met de factuur ontvangt u de uitgebreide voorwaarden van de annuleringsverzekering. Deze factuur is tevens uw polisblad.

Meer informatie over de annuleringsverzekering

Allrisk Annuleringsverzekering

Als u heeft gekozen voor de Allrisk Annuleringsverzekering, dan bepaalt u zelf of u de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoeden wij 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding*.

Meer informatie over de Allrisk Annuleringsverzekering

Annuleren vanwege corona

Is voor uw vertrek door middel van een positieve test bewezen dat u of uw reisgenoot corona heeft? Dan wordt annulering voorafgaand aan de reis gedekt door zowel de gewone annuleringsverzekering als de allrisk-annuleringsverzekering. Wordt u of uw reisgenoot positief getest op corona tijdens jullie vakantie en willen jullie naar huis reizen, dan wordt dit niet gedekt door de annuleringsverzekering.

Contact

Alarmcentrale SOS International
Wanneer u tijdens uw vakantie hulp nodig heeft, bijvoorbeeld voor een ziekenhuisopname, een ernstig ongeval, wanneer u plotseling naar huis terug moet of wanneer er ziekentransport nodig is, kunt u altijd een beroep doen op de professionele hulpverlening van SOS International. De Alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar.

Euro-Centers
De Euro-Centers zijn service-centra van Europeesche Verzekeringen in een aantal belangrijke vakantiegebieden over de hele wereld. De Euro-Centers hebben in hun werkgebied contact met artsen, klinieken en ziekenhuizen. Als u tijdens de reis een aangesloten arts bezoekt, dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare, goed opgeleide dokter. Bovendien hoeft u de doktersrekening niet zelf te betalen; die gaat rechtstreeks naar het Euro-Center.

*Wordt u of uw reisgenoot positief getest op corona tijdens jullie vakantie en willen jullie naar huis reizen, dan wordt dit niet gedekt door de annuleringsverzekering.