Ga naar de homepage

Verzekeringen

Bij het reserveren van uw kampeerplaats of accommodatie rekent u natuurlijk op een zorgeloze vakantie. En vrijwel altijd zal dat uitkomen. Maar soms kan het toch anders lopen.

U of één van uw reisgenoten wordt onverwachts ziek, u raakt werkloos, uw auto begeeft het, u wordt bestolen … Niet alleen valt (een deel van) uw vakantie in het water, u loopt ook nog eens tegen hoge kosten op. Door u vooraf goed te verzekeren, dekt u zich in tegen financiële risico's en kunt u rekenen op professionele hulpverlening.

Op deze website kunt u tijdens het boekingsproces of via deze pagina snel en eenvoudig uw annuleringsverzekering in orde maken.

Annuleringsverzekering

Samen met de Europeesche heeft Suncamp holidays een prima annuleringsverzekering samengesteld. Kunt u niet op vakantie of moet u eerder naar huis vanwege één van de in de voorwaarden vermelde redenen, dan krijgt u toch een (deel van) de reissom terug.

Op deze website kunt u via het boekproces eenvoudig een annuleringsverzekering afsluiten. In het offerteformulier hoeft u alleen maar "annuleringsverzekering" aan te vinken. Alle bedragen worden automatisch berekend. Zo heeft u direct een overzicht. Tegelijk met de factuur ontvangt u de uitgebreide voorwaarden van de annuleringsverzekering. Deze factuur is tevens uw polisblad.

Meer informatie over de annuleringsverzekering

Allrisk Annuleringsverzekering

Als u heeft gekozen voor de Allrisk Annuleringsverzekering, dan bepaalt u zelf of u de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoeden wij 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding.

Meer informatie over de Allrisk Annuleringsverzekering

Alarmcentrale SOS International
Belangrijk. Wanneer u tijdens uw vakantie hulp nodig heeft, bijvoorbeeld voor een ziekenhuisopname, een ernstig ongeval, wanneer u plotseling naar huis terug moet of wanneer er ziekentransport nodig is, kunt u altijd een beroep doen op de professionele hulpverlening van SOS International. De Alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar.

Euro-Centers
Kwaliteit van zorg. De Euro-Centers zijn service-centra van Europeesche Verzekeringen in een aantal belangrijke vakantiegebieden over de hele wereld. De Euro-Centers hebben in hun werkgebied contact met artsen, klinieken en ziekenhuizen. Als u tijdens de reis een aangesloten arts bezoekt, dan weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare, goed opgeleide dokter. Bovendien hoeft u de doktersrekening niet zelf te betalen; die gaat rechtstreeks naar het Euro-Center.