Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Algemene voorwaarden

SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Suncamp holidays (KvK nr. 10142918) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

De voorwaarden van Stichting Garantiefonds Reisgelden kunt u hier nalezen: Garantieregeling SGR.

ANVR

Ons bedrijf is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover.

De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Deze Reizigersvoorwaarden staan afgedrukt in de ANVR brochure.

Het boekingskantoor zal u (op verzoek) een exemplaar van deze brochure verstrekken. De brochure bevat de ANVR Boekingsvoorwaarden, de ANVR Reisvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere belangrijke informatie.

Meer informatie over de ANVR kunt u hier nalezen: Download hier de ANVR informatie brochure: "Alles wat je moet weten als je op reis gaat." De ANVR-Reizigersvoorwaarden kunt u hier downloaden: ANVR-Reizigersvoorwaarden

Wilt u meer informatie over Duurzaam Toerisme en wat Suncamp holidays onderneemt om een steentje bij te dragen? Klik dan hier.

Suncamp aanvullende voorwaarden

Op alle campingvakanties en aanbiedingen op deze website en op de met ons gesloten overeenkomsten zijn, in aanvulling op de ANVR Reisvoorwaarden, de onderstaande Suncamp aanvullende voorwaarden van toepassing.

1. Betaling

1.1. Aanbetaling
Direct na boeking dient 30% van de reissom, vermeerderd met de reserveringskosten, de bijdrage Calamiteitenfonds en de kosten van een evt. annuleringsverzekering te worden voldaan.

1.2. Restantbetaling
Het restant van de reissom dient uiterlijk zes weken voor vertrek bij ons binnen te zijn.

1.3. Vertrek binnen zes weken
Indien de boeking binnen zes weken voor de vertrekdatum gedaan wordt, dient de volledige reissom direct voldaan te worden.

2. Annulering door de reiziger

Indien een boeking wordt geannuleerd kan Suncamp holidays, naast evt. verschuldigde reserveringskosten, de volgende annuleringskosten in rekening brengen:
- De aanbetaling: bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdatum
- 60% van de reissom: bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdatum
- 90% van de reissom: bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdatum
- De volledige reissom: bij annulering op de vertrekdatum of later

3. Klachten en feedback

Iedereen bij Suncamp holidays doet zijn uiterste best om uw vakantie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wij zijn ons echter bewust dat er tijdens uw reis/vakantie natuurlijk wat mis kan gaan.

3.1 Tijdens de reis
Heeft u tijdens uw verblijf vragen en/of opmerkingen? Maak deze dan direct kenbaar bij de camping(receptie) of bij de beheerder van de accommodatie. In de meeste gevallen kunnen zij u direct van dienst zijn.

Wordt er geen passende oplossing aangedragen, neem dan contact op met ons kantoor:
- Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 19.00 uur via 0031-(0)488-454245
- Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar op een speciaal noodnummer. Dit nummer heeft u ontvangen bij uw reisbescheiden.

3.2 Na de reis
Het is absoluut niet prettig als uw vakantie niet geheel naar wens is verlopen. Dit trekken wij ons zeker aan. Om het voor u op een prettige wijze op te lossen, is het zaak uw opmerking(en) en misschien wel negatieve ervaringen zo snel mogelijk na thuiskomst (uiterlijk binnen 2 maanden na afloop van uw vakantie) op papier te zetten en (indien van toepassing met foto’s) per post of e-mail naar ons op te sturen. Wij nemen uw klacht in behandeling en komen hier binnen één maand op terug.

Belangrijk om te weten:
- Mondelinge klachten en/of opmerkingen kunnen wij niet als officiële klacht in behandeling nemen.
- Een klacht die ter plaatse niet is gemeld, kunnen wij niet in behandeling nemen.
- Een klacht die ter plaatse niet naar tevredenheid is opgelost, maar niet bij ons kantoor is gemeld - waardoor wij als organisatie geen mogelijkheid hebben gehad een oplossing aan te dragen - kunnen wij niet in behandeling nemen.
- Wij horen graag wat u vond van uw vakantie. Daarom krijgt u van ons na uw reis een enquête per e-mail toegestuurd. Opmerkingen/klachten die via dit formulier aan ons kenbaar worden gemaakt kunnen niet als klacht worden verwerkt.

4. ANVR

Suncamp holidays houdt zich als lid van de ANVR aan de voorwaarden zoals deze verwoord worden in artikel 12 van de ANVR Reizigersvoorwaarden.

De volledige ANVR Reizigersvoorwaarden kunt u hier downloaden.