Ga naar de homepage

Algemene voorwaarden

Informatie & reserveringen

 

Openingstijden:
Ma-Vr 08.30 - 20.00 uur en Za 9.00 - 16.30 uur.
In verband met de feestdagen zijn wij gesloten op 5 april, 27 april, 13 mei en 24 mei.      

SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Suncamp is aangesloten bij de SGR. Lees meer.

ANVR

Ons bedrijf is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover.

De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Deze Reizigersvoorwaarden staan afgedrukt in de ANVR brochure. Let op: op boekingen gemaakt via Suncamp is enkel paragraaf 3 'Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten' van toepassing.

Het boekingskantoor zal je (op verzoek) een exemplaar van deze brochure verstrekken. De brochure bevat de ANVR Boekingsvoorwaarden, de ANVR Reisvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere belangrijke informatie.

Meer informatie over de ANVR kun je hier nalezen: Download hier de ANVR informatie brochure: "Alles wat je moet weten als je op reis gaat." De ANVR-Reizigersvoorwaarden kun je hier downloaden: ANVR-Reizigersvoorwaarden

Wil je meer informatie over Duurzaam Toerisme en wat Suncamp onderneemt om een steentje bij te dragen? Klik dan hier.

Suncamp aanvullende voorwaarden

Op alle campingvakanties en aanbiedingen op deze website en op de met ons gesloten overeenkomsten zijn, in aanvulling op de ANVR Reisvoorwaarden, de onderstaande Suncamp aanvullende voorwaarden van toepassing.

1. Betaling

Boekingen die vóór 1 april 2021 gemaakt worden

Boek je jouw vakantie vóór 1 april 2021 dan betaal je jouw vakantie in onderstaande delen:

  • Deel 1: De aanbetaling van max. € 149 (inclusief reserveringskosten, bijdrages SGR en Calamiteitenfonds, exclusief eventuele verzekeringspremies). De aanbetaling dient uiterlijk 2 weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn.
  • Deel 2: Het resterende bedrag moet je uiterlijk 4 weken voor de aankomstdatum hebben voldaan.
Boekingen die vanaf 1 april 2021 gemaakt worden

Boek je jouw vakantie vanaf 1 april 2021 dan betaal je jouw vakantie in onderstaande delen:

  • Deel 1: De aanbetaling is 25% van de reissom, vermeerderd met reserveringskosten, bijdrages SGR en Calamiteitenfonds en de eventuele annuleringsverzekering. De aanbetaling dient uiterlijk twee weken na ontvangst van de factuur betaald te zijn.
  • Deel 2: De restantbetalingmoet je uiterlijk 4 weken voor de aankomstdatum voldaan hebben.

De boekingsvoorwaarden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

2. Annulering door de reiziger

Annuleringsvoorwaarden SunLodge

SunLodges zijn onze eigen luxe glamping-accommodaties. Annuleer jij zelf jouw SunLodge-boeking bij Suncamp? Dan brengen wij, afhankelijk van hoe ver van tevoren jij annuleert, de volgende annuleringskosten in rekening. Deze annuleringskosten worden vermeerderd met de verschuldigde reserveringskosten en eventuele afgesloten verzekeringen.

Moment van annuleren Annuleringskosten
Vóór 01-04-2021 Kosteloos (excl. eventuele verzekeringspremies)*
Tot de 42e kalenderdag vóór de vertrekdag De aanbetaling
Vanaf de 42e tot de 28e kalenderdag vóór de vertrekdag 25% van de reissom
Vanaf de 28e tot de 14e kalenderdag vóór de vertrekdag 50% van de reissom
Vanaf de 14e tot de 7e kalenderdag vóór de vertrekdag 75% van de reissom
Vanaf de 7e kalenderdag tot de vertrekdag 90% van de reissom
Op de vertrekdag of later De volledige reissom
Extra gunstig: gratis annulering voor alle SunLodges bij code oranje vanaf 4 weken voor aankomst. 
Geldig voor boekingen gemaakt voor 01-04-2021

*indien je hebt betaald met een corona- of Suncamp-voucher, ontvang je een nieuwe Suncamp-tegoedbon. Te besteden tot 31-10-2022.

Annuleringsvoorwaarden Suncamp

Annuleer jij zelf jouw boeking bij Suncamp? Dan brengen wij, afhankelijk van hoe ver van tevoren jij annuleert, de volgende annuleringskosten in rekening. Deze annuleringskosten worden vermeerderd met de verschuldigde reserveringskosten en eventuele afgesloten verzekeringen.

Nieuw bij Suncamp: annuleringsvoorwaarden per accommodatie. We bieden de meest gunstige annuleringsvoorwaarden aan per accommodatietype. Je vindt deze voorwaarden bij de accommodatie van de camping onder ‘annuleringsvoorwaarden’. Staan er geen voorwaarden? Dan zijn de standaard voorwaarden hieronder van toepassing.

Moment van annuleren Annuleringskosten
Vóór 01-04-2021 Kosteloos (excl. eventuele verzekeringspremies)*
Tot de 42e kalenderdag vóór de vertrekdag De aanbetaling
Vanaf de 42e tot de 28e kalenderdag vóór de vertrekdag 35% van de reissom
Vanaf de 28e tot de 21e kalenderdag vóór de vertrekdag 40% van de reissom
Vanaf de 21e tot de 14e kalenderdag vóór de vertrekdag 50% van de reissom
Vanaf de 14e tot de 5e kalenderdag vóór de vertrekdag 75% van de reissom
Vanaf de 5e kalenderdag tot de vertrekdag 90% van de reissom
Op de vertrekdag of later De volledige reissom
Extra gunstig: gratis annulering bij veel campings bij code oranje vanaf 4 weken voor aankomst.
Geldig voor boekingen gemaakt voor 01-04-2021

*indien je hebt betaald met een corona- of Suncamp-voucher, ontvang je een nieuwe Suncamp-tegoedbon. Te besteden tot 31-10-2022.

Annuleringen worden door ons alleen verwerkt op werkdagen (ma-vr) tussen 8:30-17.00 uur en op zaterdag tussen 09:00 - 16:30 uur. Het tijdstip en de dag van annulering is leidend. Wanneer een annulering na werktijd wordt gemeld, gaat de annulering in op de eerstvolgende werkdag. De boekingsvoorwaarden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

3. Klachten en feedback

Iedereen bij Suncamp doet zijn uiterste best om jouw vakantie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wij zijn ons echter bewust dat er tijdens jouw reis/vakantie natuurlijk wat mis kan gaan.

3.1 Tijdens de reis
Heb je tijdens je verblijf vragen en/of opmerkingen? Maak deze dan direct kenbaar bij de camping(receptie) of bij de beheerder van de accommodatie. In de meeste gevallen kunnen zij je direct van dienst zijn.

Wordt er geen passende oplossing aangedragen, neem dan contact op met ons kantoor:
- Maandag t/m vrijdag tussen 12.00 - 17.00 uur en op zaterdagen tussen 09.00 en 16.30 uur via 0031-(0)488-454245
- Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar op een speciaal noodnummer. Dit nummer heb je ontvangen bij jouw reisbescheiden.

3.2 Na de reis
Het is absoluut niet prettig als jouw vakantie niet geheel naar wens is verlopen. Dit trekken wij ons zeker aan. Om het op een prettige wijze voor je op te lossen, is het zaak jouw opmerking(en) en misschien wel negatieve ervaringen zo snel mogelijk na thuiskomst (uiterlijk binnen 2 maanden na afloop van jouw vakantie) op papier te zetten en (indien van toepassing met foto’s) per post of e-mail naar ons op te sturen. Wij nemen jouw klacht in behandeling en komen hier binnen één maand op terug.

Belangrijk om te weten:
- Mondelinge klachten en/of opmerkingen kunnen wij niet als officiële klacht in behandeling nemen.
- Een klacht die ter plaatse niet is gemeld, kunnen wij niet in behandeling nemen.
- Een klacht die ter plaatse niet naar tevredenheid is opgelost, maar niet bij ons kantoor is gemeld - waardoor wij als organisatie geen mogelijkheid hebben gehad een oplossing aan te dragen - kunnen wij niet in behandeling nemen.
- Wij horen graag wat je vond van jouw vakantie. Daarom krijg je van ons na de reis een enquête per e-mail toegestuurd. Opmerkingen/klachten die via dit formulier aan ons kenbaar worden gemaakt kunnen niet als klacht worden verwerkt.

4. ANVR

Suncamp houdt zich als lid van de ANVR aan de voorwaarden zoals deze verwoord worden in paragraaf 3 'Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten' van de ANVR Reizigersvoorwaarden. 

De volledige ANVR Reizigersvoorwaarden kun je hier downloaden.