Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Bijela Uvala in Poreč in september 2017

Dino park erg leuk voor kleintjes, verder weinig vertier

7,0

Verbleven op Camping Stella Maris in Umag in augustus 2017

De omgeving rond Umag is zeer mooi! Pittoreske dorpjes met kleine straatjes. Maar jammer genoeg heeeel toeristisch. Drommen mensen.

6,0

Verbleven op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč in augustus 2017

Voor veel activiteiten moet je wat verder rijden. Wel zijn er een aantal standaard water activiteiten bij de zee, kun je segway rijden en is er vlak bij de camping een quadverhuur. Ook is het leuk om een dagje naar Porec te gaan en is het waterpark istralandia zeker aan te raden.

5,0

Verbleven op Camping Polari in Rovinj in augustus 2017

Mooie omgeving, dicht bij het stadje Rovinj. Met de fiets goed bereikbaar.

8,0

Verbleven op Camping Bijela Uvala in Poreč in augustus 2017

Mooie groene omgeving met leuke plaatjes in de omgeving.

8,0

Verbleven op Camping Amarin in Rovinj in augustus 2017

Positief vond ik de italiaanse, relaxte sfeer in restaurants en in Rovinj

9,0

Verbleven op Camping Stella Maris in Umag in augustus 2017

Supermarkt in de buurt van de camping, groot zwemparadijs op 20 km strand op loopafstand. In de avond erg gezellig

8,0

Verbleven op Camping Polari in Rovinj in augustus 2017

Er is van alles te doen in de omgeving. Van jong (4 Jaar) tot oud (75 jaar) in ons geval. Rovinj is een mooie havenstad, met diverse leuke eet gelegenheden, winkeltjes, markt, en activiteiten

9,0

Populaire campings Istrië Bekijk 23 campings

Adembenemend Istrië

Op zoek naar een geschikte bestemming voor een zonnige kampeervakantie met uw kinderen? Op het schitterende Kroatische schiereiland Istrië is het genieten voor het hele gezin.

Meer weten over Istrië?
Lees ons blog.

Populaire plaatsen Istrië

Populaire thema's Istrië