Ga naar de homepage

Camping Primorje-Gorski Kotar Kroatië

Campings in Primorje-Gorski Kotar bieden u een heerlijke vakantie aan de Adriatische Zee. Naast de blauwe zee, de knusse stranden en de stille baaien aan de kust, is er in het binnenland van deze Kroatische regio ook van alles te ontdekken. Bezoek de gezellige oude stadjes en bergdorpen nabij uw camping. Primorje-Gorski Kotar is een fantastische vakantieplek.

Lees meer

Campings Primorje-Gorski Kotar: oase van rust

Als u gaat kamperen in Primorje-Gorski Kotar, verblijft u in een groene omgeving waar u heerlijk tot rust kunt komen. U vindt prachtige bossen en eilanden nabij uw camping. Cres is voor natuurliefhebbers het perfecte eiland, hier leven tal van vogel- en plantensoorten.

Met het geluid van fluitende vogeltjes om u heen, zal u in deze streek heerlijk ontwaken op de camping. Primorje-Gorski Kotar heeft campings waar u in eigen tent of caravan kunt verblijven, maar biedt ook de optie om bijvoorbeeld een stacaravan te huren.

Mooie plekken nabij uw camping: Krk en Rijeka

U vindt fraaie eilanden in Primorje-Gorski Kotar en ook steden vol geschiedenis liggen nabij uw camping. Rijeka is de hoofdstad van de regio en zeker de moeite waard. Een bezoek aan de Kvarner Golf en het eiland Krk moet u niet aan uw neus voorbij gaan:

  • ‘Gouden eiland’ Krk
    Krk loopt over van geschiedenis. U vindt er tal van monumenten uit de Griekse en Romeinse tijd. Ook voor de natuur kunt u dit eiland bezoeken vanaf uw camping. Krk heeft prachtige stranden, maar ook mooie bossen.
  • Havenstad Rijeka
    Ook in Rijeka vindt u veel historie, leuk om te gaan ontdekken vanaf uw camping. Rijeka telt veel oude kerken en een middeleeuwse stadstoren. U kunt in deze havenstad ook leuk winkelen en erg lekker eten.

Gorski Kotar is de naam van het gebergte dat zich uitstrekt van de kust tot in het binnenland. Bergliefhebbers zitten hier dus goed op de camping. Primorje-Gorski Kotar is een prachtige, gevarieerde vakantiebestemming!

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in september 2018

Leuke dorpjes en strandjes, meeste op rijafstand binnen n half uurtje. Ook Krk zelf is met een gedeeltelijk zandpadje te bereiken en kom je langs erg mooie baaitjes gelopen die ontzettend blauw zijn

9,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in september 2018

Het is mij opgevallen dat de camping centraal ligt winkels dichtbij, strand op loop afstand. Onze camping was groen als je naar de andere kant van het eiland ging waren het kale rotsen!

8,0

Verbleven op Camping Village Poljana in Mali Lošinj in september 2018

Mali Losinj is een prachtige omgeving. Bijzondere fauna en zeer bijzondere natuur. De ontmoeting met dolfijnen in de natuur, maken het plaatje compleet.

10,0

Verbleven op Camping Village Poljana in Mali Lošinj in september 2018

Mali Losinj is een aanrader om te bezoeken. Leuk om daar af en toe te eten. Verder erg mooi uitzicht overal op de heldere zee. Gewoon een erg mooie omgeving.

8,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in augustus 2018

Veel mogelijkheden om iets te ondernemen, mooie stranden, leuke stadjes, erg mooi eiland

8,0

Populaire campings Primorje-Gorski Kotar Bekijk 5 campings

Met Napoleon op vakantie

Krk, het 'gouden eiland' in de Adriatische Zee, is een heerlijke vakantiebestemming voor de kampeerder. Eens voor een jaartje de woonplaats van Napoleon, nu een bruisende trekpleister voor toeristen.

Lees hier meer over Krk.

Populaire plaatsen Primorje-Gorski Kotar

Populaire thema's Primorje-Gorski Kotar