Ga naar de homepage

Camping Primorje-Gorski Kotar Kroatië

Campings in Primorje-Gorski Kotar bieden u een heerlijke vakantie aan de Adriatische Zee. Naast de blauwe zee, de knusse stranden en de stille baaien aan de kust, is er in het binnenland van deze Kroatische regio ook van alles te ontdekken. Bezoek de gezellige oude stadjes en bergdorpen nabij uw camping. Primorje-Gorski Kotar is een fantastische vakantieplek.

Lees meer

Campings Primorje-Gorski Kotar: oase van rust

Als u gaat kamperen in Primorje-Gorski Kotar, verblijft u in een groene omgeving waar u heerlijk tot rust kunt komen. U vindt prachtige bossen en eilanden nabij uw camping. Cres is voor natuurliefhebbers het perfecte eiland, hier leven tal van vogel- en plantensoorten.

Met het geluid van fluitende vogeltjes om u heen, zal u in deze streek heerlijk ontwaken op de camping. Primorje-Gorski Kotar heeft campings waar u in eigen tent of caravan kunt verblijven, maar biedt ook de optie om bijvoorbeeld een stacaravan te huren.

Mooie plekken nabij uw camping: Krk en Rijeka

U vindt fraaie eilanden in Primorje-Gorski Kotar en ook steden vol geschiedenis liggen nabij uw camping. Rijeka is de hoofdstad van de regio en zeker de moeite waard. Een bezoek aan de Kvarner Golf en het eiland Krk moet u niet aan uw neus voorbij gaan:

  • ‘Gouden eiland’ Krk
    Krk loopt over van geschiedenis. U vindt er tal van monumenten uit de Griekse en Romeinse tijd. Ook voor de natuur kunt u dit eiland bezoeken vanaf uw camping. Krk heeft prachtige stranden, maar ook mooie bossen.
  • Havenstad Rijeka
    Ook in Rijeka vindt u veel historie, leuk om te gaan ontdekken vanaf uw camping. Rijeka telt veel oude kerken en een middeleeuwse stadstoren. U kunt in deze havenstad ook leuk winkelen en erg lekker eten.

Gorski Kotar is de naam van het gebergte dat zich uitstrekt van de kust tot in het binnenland. Bergliefhebbers zitten hier dus goed op de camping. Primorje-Gorski Kotar is een prachtige, gevarieerde vakantiebestemming!

Verbleven op Camping Omisalj in Omišalj in augustus 2019

Directe omgeving is niet direct afwisselend. Wel leuke mogelijkheden om het eiland te verkennen, prachtige afgelegen stranden die met bootje of kajak te bereiken zijn

0,0

Verbleven op Camping Omisalj in Omišalj in augustus 2019

Eiland krk. Een aantal mooie plaatsjes om te bezoeken maar ook wel stukken aan de kust gericht op de toeristen wat ons minder trekt.

0,0

Verbleven op Camping Village Poljana in Mali Lošinj in juli 2019

Het eiland Cres is een groen eiland, dun bevolkt en daardoor heeft het een mooie natuur. Met talloze mooie baaitjes die alleen per boot of wandelend te bezoeken zijn. En schilderachtige kleine stadjes.

0,0

Verbleven op Camping Omisalj in Omišalj in juli 2019

Het noorden van het eiland Krk heeft geen gezellige stadjes, daarvoor moet je verder naar het zuiden afdalen. Rijeka is een grote industriestad in het Noorden met een overdekte shopping mall.

0,0

Verbleven op Camping Omisalj in Omišalj in juli 2019

Krk is een mooi eiland, waar je lekker kunt rondkijken en van de heldere zee kunt genieten.

0,0

Verbleven op Camping Village Poljana in Mali Lošinj in juli 2019

Mooie natuur, heerlijke zee. leuk stadje zoals Mali Losinji en Veli Losinji om wat te drinken of te eten

0,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in juli 2019

Krk is een prachtig eiland. Leuke dorpjes, mooie strandjes en baaien. Alles op max 30min rijden.

0,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in september 2018

Leuke dorpjes en strandjes, meeste op rijafstand binnen n half uurtje. Ook Krk zelf is met een gedeeltelijk zandpadje te bereiken en kom je langs erg mooie baaitjes gelopen die ontzettend blauw zijn

9,0

Populaire campings Primorje-Gorski Kotar