Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping in Mali Lošinj Kroatië

Op het zonovergoten eiland Lošinj ligt de plaats Mali Lošinj, in de Baai van Augusta. Het fraaie eiland aan de Adriatische zee behoort tot de eilandengroep Kvarner Golf. Hier horen buurteilanden Krk en Cres ook bij. Een van de dingen waar u zeker van kunt zijn, is dat kamperen op een camping bij Mali Lošinj een mooie en afwisselende vakantie biedt.

Lees meer

De rijkheid aan cultuur en natuur op het eiland Lošinj is groot. Cres en Lošinj waren ooit één eiland, maar al in de Romeinse tijd werden de twee gescheiden door een kanaal. Bent u een zonliefhebber? Dan is de plaats Mali Lošinj bij uitstek geschikt. Op een eiland lig je immers in een mum van tijd aan zee bruin te bakken.

Blue Flag-strand

Er zijn verschillende stranden bij Mali Lošinj, waarvan kiezelstrand Veli Žal een aanrader is. Dit Blue Flag-strand is ideaal voor gezinnen met kinderen en ligt op een kilometer van het centrum. Het strand loopt langzaam af in zee, is aangepast voor mindervaliden, er zijn strandwachten en er is een groot aanbod aan sportfaciliteiten voor kinderen, zoals minigolf en waterfietsen. Zin in een verfrissing tijdens een zonnige dag? In het restaurant aan het strand zijn ook ijsjes of fruit te koop.

Waterpret bij Mali Lošinj

Lošinj is een eiland, dus het is niet vreemd dat u tijdens uw kampeervakantie kan genieten van een groot aanbod wateractiviteiten. Hieronder een greep uit de mogelijke uitstapjes in de buurt van Mali Lošinj:

  • Dolfijnenreservaat
    Op Lošinj is onder andere een dolfijnenreservaat te vinden, The Blue World Institute of Marine Research and Conservation. Hier wordt de tuimelaar beschermd en kunt u zelfs een dolfijn adopteren!
  • Achter een speedboot aan
    Vanaf het strand van Veli Žal is er de mogelijkheid om een spannend wateravontuur te beleven: achter een speedboot aan op een banaan of tractorband!

Kinderen vermaken zich ook prima op een camping bij Mali Lošinj. Vaak zijn er speeltoestellen op het kampeerterrein aanwezig en de camping is altijd voorzien van een zwembad of strand. Ook zijn er campings met een zwemparadijs. U kunt met eigen tent of caravan kamperen, maar het is ook mogelijk om een accommodatie, zoals een luxe SunLodge, te huren op de camping.

Het weer

Het eiland Lošinj heeft een zeer prettig klimaat waar de temperaturen in augustus kunnen oplopen tot 30 graden. Perfect weer om te kamperen op de camping!

Populaire campings Mali Lošinj Bekijk campings

Populaire thema's Mali Lošinj