Ga naar de homepage

Camping Šibenik Kroatië

Campings in Šibenik zijn, voor wie van mooie natuur en een gezellig stadleven houdt de ideale uitvalsbasis. Op een vakantie in Šibenik verblijft u bij een van de oudste steden van Kroatië. Er heerst, onder de warme zon, een gezellige sfeer op de camping. Šibenik ligt aan een prachtige baai, u kunt dan ook volop genieten van de Adriatische Zee!

Lees meer

Campings Šibenik: bezienswaardigheden

Šibenik, gelegen in de regio Dalmatië, is een stad vol geschiedenis. Het middeleeuwse stadscentrum telt tal van kerken en paleizen. De St. Jacobuskathedraal staat op de Unesco Werelderfgoedlijst en is een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Sibenik is al met al een betoverende stad.

Zin om te winkelen tijdens uw verblijf op de camping? Šibenik heeft een groot modern winkelcentrum waar u zeker een dagje zoet bent. Nabij uw camping in Sibenik vindt u trouwens nog veel meer leuke steden om te bezoeken:

  • Havenstadje Primosten
    Dit pittoreske havenstadje is de ideale plek om van de echte, Kroatische keuken te proeven nabij uw camping. Primosten telt veel leuke cafeetjes en restaurants.
  • Kuststad Zablace
    De zee bij Zablace leent zich goed voor surfen. De oude vissershuizen maken de stad eveneens een bezoek waard vanaf uw camping. Zablace kent verder een oud dennenbos, mocht u graag een mooie wandeling willen maken.

Natuurschoon nabij uw camping

Wandelt u graag door prachtige natuur op uw vakantie? Šibenik ligt bij een wonderschoon natuurpark, u vindt dit park altijd in de buurt van uw camping. Krka is naast een park ook een rivier waarin u rustig een middagje kan vissen. De prachtige bossen, rotsen en watervallen zullen u een geweldige tijd bezorgen.

U kunt natuurlijk in uw eigen tent of caravan verblijven op de camping. Šibenik biedt echter ook de mogelijkheid om een mooie accommodatie te huren. Een fraaie stacaravan bijvoorbeeld en ook onze SunLodges staan in Šibenik voor u klaar. Ontdek glamping!

Verbleven op Amadria Park Camping Šibenik in Šibenik in augustus 2019

De camping ligt aan verschillende baaien en is door zijn verspreide ligging rustig en heeft alles te bieden (verschillende restaurants,winkeltjes,s' avonds voldoende amusement), winkels liggen op een paar minuutjes rijden en Sibenik is zeer dichtbij.

0,0

Verbleven op Amadria Park Camping Šibenik in Šibenik in augustus 2019

Mooie omgeving, mooie zee, helder water, stranden zijn ondanks de stenen prima, dorpjes in de omgeving zijn prachtig, leuk om een dag een bootje te huren, Krka park is prachtig.

0,0

Verbleven op Amadria Park Camping Šibenik in Šibenik in juli 2019

Hele mooie omgeving, zowel het stadje Sibenik als de omliggende plaatsen zijn schoon en verzorgd, een aanbevelen is een bezoekje aan het natuurpark van Krka, mooie natuur, watervallen, helder water vol met vissen

0,0

Verbleven op Amadria Park Camping Šibenik in Šibenik in juli 2019

Boodschappen op 10min rijden, receptie met winkeltje lekker dichtbij (niet veel te verkrijgen) de safarilodges met speeltuintje. Aqua park op loop afstand maar voor camping gasten betalen 13 euro pp ook voor kids. Zitten op de camping leuke restaurantjes beperkte keus maar goed te doen.

0,0