Ga naar de homepage

Camping Italiaanse meren

Kamperen aan een van de meren in Italië, staat garant voor een heerlijke kampeervakantie. Het drukst bezochte en grootste meer van Noord-Italië is het Gardameer. Al veel Nederlandse kampeerders hebben hun vakantie op een camping aan dit meer doorgebracht. Ook aan het Idromeer, Comomeer, Lago Maggiore en Iseomeer vind je prachtige campings voor een heerlijke vakantie.

Rondom de Italiaanse meren is het aanbod van campings groot. Je hebt de keuze uit een grote of kleine familiecamping met veel voorzieningen voor het hele gezin. Maar je kunt ook kiezen voor een rustige camping waar een relaxte sfeer hangt en waar je helemaal tot je zelf komt. Op de campings kun je terecht met jouw eigen caravan of tent. Ook is het mogelijk een accommodatie te huren, bijvoorbeeld een stacaravan, chalet of compleet ingerichte tent.

Als je van watersportactiviteiten houdt, zijn de meren in Italië zeer geschikt. Waterskiën, windsurfen, zeilen, de mogelijkheden op het gebied van watersport zijn eindeloos. Vanaf de camping kun je mooie fietsroutes en/of wandelroutes nemen om de omgeving van de Italiaanse meren te verkennen. De sportieve kampeerders zullen zich prima vermaken, maar ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Rondom de meren liggen prachtige oude stadjes die vanaf de campings prima te bereiken zijn.

Zo geniet je tijdens jouw kampeervakantie niet alleen van de zon en het water, maar ontdek je ook de mooie cultuur.

Kortom, het ultieme vakantiegevoel beleef je op een camping aan een meer in Italië.

Populaire campings Italiaanse Meren